2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
KIZLAR HAYIRLI SABAHLAR.

GENETİK TEST YAPTIRAN ARKADAŞLARA BİŞEY SORACAKTIM.

DOKTOR BİZİ ÜNİVERSİTE ARAŞTIRMA HASTANESİNE YÖNLENDİRDİ VE 2 DÜŞÜK YAPTIM DİYECEKSİN DEDİ

AMA BENİM İLK DÜŞÜĞÜM ELİMDE BU HAMİLELİĞİM TESTİ FALAN VAR AMA DİĞERİNİDE SORARLARSA YOKKİ BAŞKA.
NASIL OLACAK AKLIMA TAKILDI.

BU TESTLER KAN ALINARAK MI YAPILIYOR.
AYNI GÜN İŞLEM BİTİYORMU YOKSA Bİ KAÇ KEZMİ GİDİLİYOR HASTANEYE.

BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BENİ AYDINLATABİLİRMİ.

lütfen kendinizi uzmemeye calışın.inanın içerde bebekler bu stresi hisseder.doktorları anlamak çok zor çok duygusuz oluyorlar.anne adayının nelr yaşadığını bir saat yaşasalar ne yaparlar acaba
sağol bacım .çarşamba neler olacak bakalım. İnşaallah bu sefer saglam bir haber ve ümitle gelirim. Kotu bisey dusunmuycem o zamana dek.

Benim hiç hamileliğim olmadığı için yani düşük vs. ablamda pıhtılaşma var diye ben direk özelde yaptırdım hamile kalmadan önce. 1600 falan tuttu kan veriyorsun. Ama üniversitelerde biraz uzun sürüyor bi seferde almıyorlar sonuç bi kaç ayda çıkıyor falan. Ablam uludağ üniversitesinde yaptırmıştı da çok gidip gelmişlerdi. Benim 5 gün çıkmıştı. Acilse özelde yaptır. Trombofili paneli deniyor. İlla üniversiteye gideceksende ilk düşüğüm adetim geciktikten hemen sonra oldu falan dersin anlamazlar. Ablamında 2 düşüğü vardı 3 düşük yaptım demişti 3 düşük olmadan yapmaya biliyolarmış.

evde yaptım annemler gerek yok demişti dr a gitmene dersin. İnş benim bebeğim yaşıyordur eğer ...olursam bende araştırtıcam.kürtaj zor mu sen kurtajmi oldun ?

Gunaydn cnm bsey sormuyomar kan alicaklar esinden ve senden devlette yaptirrisan biraz uzun suruyo cikmasi ben ozelde yaptrmstm bi kismni kalanida kanuni sultan suleymanda yaptrdm hamile kalinca

canım aynı şeyi ben yaşadım doktor bana bu 3. düşügüm demesen bu tahlilleri yapmazlar ondan öyle söylemek durumunda kalıyorsun ve bunu ispatlamak zorunda degilsin hiç bir şey sormazlar sana sadece kan alıyorlar senden ve bu tahlilin çıkması 20 günü buluyor çünkü dış labartuarda yapılıyor merak etme bu sadece düşük nedeni ne onun için bir dahakine tekrar aynı zorunu yaşama diye canım

Kizlar gunaydinn dun gece ruyamda erkek bebek altini degistrdim topac gibi bi bebekti ilk size soluyorum bakalm tersimi cikicak aynsimi:)
Aman aman maşallah onaa) içinden ne geçiyor bilmiyorum ama kız ya da erkek rüyası bile çok mutlu ediyor insanı

Tamam canım teşekkür ederim

evde yaptım annemler gerek yok demişti dr a gitmene dersin. İnş benim bebeğim yaşıyordur eğer ...olursam bende araştırtıcam.kürtaj zor mu sen kurtajmi oldun ?
Rabbim mucizeni korusun canım.
Yok kürtaj olmadım evde düşük yaptım zaten.

Gunaydn cnm bsey sormuyomar kan alicaklar esinden ve senden devlette yaptirrisan biraz uzun suruyo cikmasi ben ozelde yaptrmstm bi kismni kalanida kanuni sultan suleymanda yaptrdm hamile kalinca
Bişey sormamaları iyi ya ne cvap vereceğimi şaşırırım. Sen 3 düşük mü yaptım dedin. Kaç düşüğün olmuştu canım. Bana doktor 2 düşük yaptım de dedi

Bişey sormamaları iyi ya ne cvap vereceğimi şaşırırım. Sen 3 düşük mü yaptım dedin. Kaç düşüğün olmuştu canım. Bana doktor 2 düşük yaptım de dedi
Benm ztn 3dusugm vardi sende 3de bence trombofli panelini yaptrdm kromozom analizi yaptrdm 800werdim ikisine baska testleride dedigm gibi kanunide yaptrdm

O zaman 3 düşükmü diyeyim
Doktor 2 desen yeterli dedi ama şimdi şüphede kaldım canım

rabbim inşaallah hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…