- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.961
gunaydin :) ben bi gece kiz ertesi gece erkek göruyorum resmen:) hatta ruyamda adini bile söyliyorum falan :) esim duyunca asla dedi o ayriKizlar gunaydinn dun gece ruyamda erkek bebek altini degistrdim topac gibi bi bebekti ilk size soluyorum bakalm tersimi cikicak aynsimi:)
Ay bende rüyamda doğum yaptım. Epidural sezeryan bideKizlar gunaydinn dun gece ruyamda erkek bebek altini degistrdim topac gibi bi bebekti ilk size soluyorum bakalm tersimi cikicak aynsimi:)
sağol bacım .çarşamba neler olacak bakalım. İnşaallah bu sefer saglam bir haber ve ümitle gelirim. Kotu bisey dusunmuycem o zamana dek.lütfen kendinizi uzmemeye calışın.inanın içerde bebekler bu stresi hisseder.doktorları anlamak çok zor çok duygusuz oluyorlar.anne adayının nelr yaşadığını bir saat yaşasalar ne yaparlar acaba
Benim hiç hamileliğim olmadığı için yani düşük vs. ablamda pıhtılaşma var diye ben direk özelde yaptırdım hamile kalmadan önce. 1600 falan tuttu kan veriyorsun. Ama üniversitelerde biraz uzun sürüyor bi seferde almıyorlar sonuç bi kaç ayda çıkıyor falan. Ablam uludağ üniversitesinde yaptırmıştı da çok gidip gelmişlerdi. Benim 5 gün çıkmıştı. Acilse özelde yaptır. Trombofili paneli deniyor. İlla üniversiteye gideceksende ilk düşüğüm adetim geciktikten hemen sonra oldu falan dersin anlamazlar. Ablamında 2 düşüğü vardı 3 düşük yaptım demişti 3 düşük olmadan yapmaya biliyolarmış.KIZLAR HAYIRLI SABAHLAR.
GENETİK TEST YAPTIRAN ARKADAŞLARA BİŞEY SORACAKTIM.
DOKTOR BİZİ ÜNİVERSİTE ARAŞTIRMA HASTANESİNE YÖNLENDİRDİ VE 2 DÜŞÜK YAPTIM DİYECEKSİN DEDİ
AMA BENİM İLK DÜŞÜĞÜM ELİMDE BU HAMİLELİĞİM TESTİ FALAN VAR AMA DİĞERİNİDE SORARLARSA YOKKİ BAŞKA.
NASIL OLACAK AKLIMA TAKILDI.
BU TESTLER KAN ALINARAK MI YAPILIYOR.
AYNI GÜN İŞLEM BİTİYORMU YOKSA Bİ KAÇ KEZMİ GİDİLİYOR HASTANEYE.
BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BENİ AYDINLATABİLİRMİ.
evde yaptım annemler gerek yok demişti dr a gitmene dersin. İnş benim bebeğim yaşıyordur eğer ...olursam bende araştırtıcam.kürtaj zor mu sen kurtajmi oldun ?KIZLAR HAYIRLI SABAHLAR.
DOKTOR BİZİ ÜNİVERSİTE ARAŞTIRMA HASTANESİNE YÖNLENDİRDİ VE 2 DÜŞÜK YAPTIM DİYECEKSİN DEDİ
AMA BENİM İLK DÜŞÜĞÜM ELİMDE BU HAMİLELİĞİM TESTİ FALAN VAR AMA DİĞERİNİDE SORARLARSA YOKKİ BAŞKA.
Gunaydn cnm bsey sormuyomar kan alicaklar esinden ve senden devlette yaptirrisan biraz uzun suruyo cikmasi ben ozelde yaptrmstm bi kismni kalanida kanuni sultan suleymanda yaptrdm hamile kalincaKIZLAR HAYIRLI SABAHLAR.
bebeğini hangi tarafta hissediyorsun canım :)gunaydin :) ben bi gece kiz ertesi gece erkek göruyorum resmen:) hatta ruyamda adini bile söyliyorum falan :) esim duyunca asla dedi o ayri
canım aynı şeyi ben yaşadım doktor bana bu 3. düşügüm demesen bu tahlilleri yapmazlar ondan öyle söylemek durumunda kalıyorsun ve bunu ispatlamak zorunda degilsin hiç bir şey sormazlar sana sadece kan alıyorlar senden ve bu tahlilin çıkması 20 günü buluyor çünkü dış labartuarda yapılıyor merak etme bu sadece düşük nedeni ne onun için bir dahakine tekrar aynı zorunu yaşama diye canımKIZLAR HAYIRLI SABAHLAR.
Aman aman maşallah onaaKizlar gunaydinn dun gece ruyamda erkek bebek altini degistrdim topac gibi bi bebekti ilk size soluyorum bakalm tersimi cikicak aynsimi:)
Kiz geciyo icimden ama bilemiorum ruyadaki bebekte benm bebekligime benziyodu bakalm hayir olsunnAman aman maşallah onaa) içinden ne geçiyor bilmiyorum ama kız ya da erkek rüyası bile çok mutlu ediyor insanı
Benimde kiz geciyor kimselere söylemesemde bide doktor erkek derse şok olmamak içinKiz geciyo icimden ama bilemiorum ruyadaki bebekte benm bebekligime benziyodu bakalm hayir olsunn
canım solda mı hissediyorsun bebeği :)Kiz geciyo icimden ama bilemiorum ruyadaki bebekte benm bebekligime benziyodu bakalm hayir olsunn
Tamam canım teşekkür ederimBenim hiç hamileliğim olmadığı için yani düşük vs. ablamda pıhtılaşma var diye ben direk özelde yaptırdım hamile kalmadan önce. 1600 falan tuttu kan veriyorsun. Ama üniversitelerde biraz uzun sürüyor bi seferde almıyorlar sonuç bi kaç ayda çıkıyor falan. Ablam uludağ üniversitesinde yaptırmıştı da çok gidip gelmişlerdi. Benim 5 gün çıkmıştı. Acilse özelde yaptır. Trombofili paneli deniyor. İlla üniversiteye gideceksende ilk düşüğüm adetim geciktikten hemen sonra oldu falan dersin anlamazlar. Ablamında 2 düşüğü vardı 3 düşük yaptım demişti 3 düşük olmadan yapmaya biliyolarmış.
Rabbim mucizeni korusun canım.evde yaptım annemler gerek yok demişti dr a gitmene dersin. İnş benim bebeğim yaşıyordur eğer ...olursam bende araştırtıcam.kürtaj zor mu sen kurtajmi oldun ?
Bişey sormamaları iyi ya ne cvap vereceğimi şaşırırım. Sen 3 düşük mü yaptım dedin. Kaç düşüğün olmuştu canım. Bana doktor 2 düşük yaptım de dediGunaydn cnm bsey sormuyomar kan alicaklar esinden ve senden devlette yaptirrisan biraz uzun suruyo cikmasi ben ozelde yaptrmstm bi kismni kalanida kanuni sultan suleymanda yaptrdm hamile kalinca
Yok cnm sagda bana gore ulturasona gore solda amacanım solda mı hissediyorsun bebeği :)
Benm ztn 3dusugm vardi sende 3de bence trombofli panelini yaptrdm kromozom analizi yaptrdm 800werdim ikisine baska testleride dedigm gibi kanunide yaptrdmBişey sormamaları iyi ya ne cvap vereceğimi şaşırırım. Sen 3 düşük mü yaptım dedin. Kaç düşüğün olmuştu canım. Bana doktor 2 düşük yaptım de dedi
O zaman 3 düşükmü diyeyimcanım aynı şeyi ben yaşadım doktor bana bu 3. düşügüm demesen bu tahlilleri yapmazlar ondan öyle söylemek durumunda kalıyorsun ve bunu ispatlamak zorunda degilsin hiç bir şey sormazlar sana sadece kan alıyorlar senden ve bu tahlilin çıkması 20 günü buluyor çünkü dış labartuarda yapılıyor merak etme bu sadece düşük nedeni ne onun için bir dahakine tekrar aynı zorunu yaşama diye canım
rabbim inşaallah hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsinKızlar şimdi lavaboda et parçası kanlı sulu gibi bişey düştü
Mucizem beni bıraktı.
Salı günü doktora gitmeden gece rüyamda görmüştüm. Rüyam çıktı malesef..
2 sene bekledim ama kavuşamadım.
Bi sürü hayal kurmuştum heyecanla doğumunu bekleyecektim olmadı.
Ellerimden kayıp gitti mucizem.
Allahım kimseye yaşatma böyle bi şey
Çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?