2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende de sınırın biraz üzerinde çıktı. Doktor augmentin 1000 mg verdi.birde tek kullanımlık toz vermişti. Salı tekrar tedt yaptıracağin umarım geçmiştir. Bol su içmek istiyorum ama midem bulanıyor

Kizlar doktordan geldim.5 haftalik cikti gebeligim.normalde 6+2 yim adet tarihime gore.yolk sac goruldu sadece.haftaya kalp atisi gorulmesi lazim dedi doktorum.hayirlisi bakalim.bi hafta daha bekliycez.

gecmis olsun su icmek gercekten zor hele benim doktor boyuma kiloma gore 3 litre icmemi istiyo imkansiz.. umarim hemencik gecer

Kizlar doktordan geldim.5 haftalik cikti gebeligim.normalde 6+2 yim adet tarihime gore.yolk sac goruldu sadece.haftaya kalp atisi gorulmesi lazim dedi doktorum.hayirlisi bakalim.bi hafta daha bekliycez.
hayirli olsun haftaya gorursun insallah ilk haftalarda tam hafta zor oluyor birden kese ve bebek buyuyebiliyo bi hafta atliyo. bana dr benim hesabima gore 7 iken 6 haftalik dedi 3-4 gun sinra 8 haftalik dedi :) degisiyor bu ilk haftalarda..

hayirli olsun haftaya gorursun insallah ilk haftalarda tam hafta zor oluyor birden kese ve bebek buyuyebiliyo bi hafta atliyo. bana dr benim hesabima gore 7 iken 6 haftalik dedi 3-4 gun sinra 8 haftalik dedi :) degisiyor bu ilk haftalarda..
Ben kan sulandırıcı igne kullaniyorum.biraz da gec basladim.muhtemelen ondan kaynaklidir diye dusunuyorum.neyse bundan sonra duzenli gelisim olur da yuzumuz guler:)

Merhaba kizlar.
Vucudumda once buguk bir leke sonra minik minik ust tarafimda birsuru leke cikti.dr a gittim halk dilinde gul hastaligiymis.ilk 12 haftada olursa dusuk riski yaratiyormus var mi bilgisi olan bu konuyla ilgili.

Mugreni tutan arkadasa da gecmis olsun ablama igne yapiyorlardi ilk gebeliinde o da siddetli ataklar yasadi hep.

Bol bol c vitamini olan meyvelerden ye canim..ben hic ilac almadim..

Mrb bende gebeligimin ilk haftasında çok kötü grip oldum.Burnum su gibi akıyordu burun tıkalı kulaklarim ağrıyordu.bende evde bir bardak ılık suya yarım limon siktim 2 tatlı kaşığı bal kattim sabah akşam içtim.ve de akşam y3meklerinde çorba yaptım bol kara biberli tavuklu çorba yaptım bu antibiyotik değerinde sıcak sıcak içtim.ve uç günde geçti çok sukur .hamilelikte grip zor şimdi evdwen burnumu cikartmiyom korkudan kedi gibi evde Dinleniyorum.geçmiş olsun sizede

canım solda mı hissediyorsun bebeği :)
benim bebeğim solda canım yani doktor sağ tarafıma koyuyor çıkmıyor sola kaydırdığı zaman pıt orda beliriyor sağımda da nur topu gibi miyomum var
ne oluyormuş solda olursa?
ha ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce erkek bebek doğurmuş ve emzirmiştim çok etkilenmiştim o rüyadan

miyom ne demek bilmiyorum, ama genelde solda hissedilen bebekler kız oluyor, tabi bu sadece genelleme :) ben de solda hisettim kızımı, ablam da , annem de, başkalarından da duydum :) rüyasını görmüşsün, belli olmaz da :)

merhabalar anne adayları ben yine bişey soracağım yaa düngece ilkkez berbat bisekilde istifra ettim normalde kusmadigim icin nasıl olduğunu biliyormuşum cok afedersiniz bildiğin burnumdan bile geldi zorlama ile olduğunu düşündüğüm az bi kahve leke de var gecen seferde zorlamadan sonra leke olmuştu bunu hic duydunuz mu doktor kırmızı olmadıkça korkma dedi herşeyin hayırlısı sadece ogmekten ve tuvalete cikmaktan korkmaya başladım bi tavsiyesi olan var mı

Bol bol c vitamini olan meyvelerden ye canim..ben hic ilac almadim..

Sagolun kızlar onerilerinuz icin mide bulantilarim ve yanmalarim yuzunden ne kadar kendimi zorlasamda cok fazla bisey yiyemedim. Hal boyle olunca da tum bogazimi iltihap sardi. Onerilerinizi dinlicem kizlar. Aman herkes kendine cok dikkat etsin ilacsiz atlatmak cok zormuss

Dünden beri sol yumurtalıgım ve aşagsı agrio. Sinir bozucu bir sekilde agrio
Doktorumu aradım şehir dışında, bir problem oldugunu sanmam. Agrin varsa pazartesi gel dedi bana.
Acile gitsem irdakilerde afedersijiz ama bi boktan anlamio.
Sinirim bozuldu cok fena.
Bunu yaşayan aynı yeri agıran varmı ?

Surekli bi agri diilde ani haraket edince yada gerilnce batmalar kramplar oluyo nerde otruosnki cnm

kızlar merhaba ne zamandir giremiyodum...
Bisey soracaktim benim iki gundur neredeyse hic kasik agrim olmuyo sadece gogus agrim var bisey hissetmiyorum daha once iki kaybim oldugu icin korkuyorum normal mi sizce acile gitsem mi acaba ?

kızlar merhaba ne zamandir giremiyodum...
Bisey soracaktim benim iki gundur neredeyse hic kasik agrim olmuyo sadece gogus agrim var bisey hissetmiyorum daha once iki kaybim oldugu icin korkuyorum normal mi sizce acile gitsem mi acaba ?
Cnm kasik agrisi surekli olmuyo zaten korkma ama diosan cok takiorm acile git agrm ve dha once dusklerm var die ben oyle yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…