- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.981
Bende de sınırın biraz üzerinde çıktı. Doktor augmentin 1000 mg verdi.birde tek kullanımlık toz vermişti. Salı tekrar tedt yaptıracağin umarım geçmiştir. Bol su içmek istiyorum ama midem bulanıyorgunaydin.. bendede cok yogun idrar enfeksiyonu cikti kultur alindi sonuca göre antibiyotik verilecekmis ptesi gunu.. sordum kullanmam gerektigini vucutta enfeksiyonla hamileligi gecirmek daha tehlikeliymis.. suan sorun olmicagini söyledi antibiyotigin
gecmis olsun su icmek gercekten zor hele benim doktor boyuma kiloma gore 3 litre icmemi istiyo imkansiz.. umarim hemencik gecerBende de sınırın biraz üzerinde çıktı. Doktor augmentin 1000 mg verdi.birde tek kullanımlık toz vermişti. Salı tekrar tedt yaptıracağin umarım geçmiştir. Bol su içmek istiyorum ama midem bulanıyor
hayirli olsun haftaya gorursun insallah ilk haftalarda tam hafta zor oluyor birden kese ve bebek buyuyebiliyo bi hafta atliyo. bana dr benim hesabima gore 7 iken 6 haftalik dedi 3-4 gun sinra 8 haftalik dedi :) degisiyor bu ilk haftalarda..Kizlar doktordan geldim.5 haftalik cikti gebeligim.normalde 6+2 yim adet tarihime gore.yolk sac goruldu sadece.haftaya kalp atisi gorulmesi lazim dedi doktorum.hayirlisi bakalim.bi hafta daha bekliycez.
Ben kan sulandırıcı igne kullaniyorum.biraz da gec basladim.muhtemelen ondan kaynaklidir diye dusunuyorum.neyse bundan sonra duzenli gelisim olur da yuzumuz guler:)hayirli olsun haftaya gorursun insallah ilk haftalarda tam hafta zor oluyor birden kese ve bebek buyuyebiliyo bi hafta atliyo. bana dr benim hesabima gore 7 iken 6 haftalik dedi 3-4 gun sinra 8 haftalik dedi :) degisiyor bu ilk haftalarda..
Bol bol c vitamini olan meyvelerden ye canim..ben hic ilac almadim..Kizlarr gunaydin. 4-5 gündür cok kötü grip geciriyorum. Bu zamana kadar ilac almamakta direndim ama durumumda hic bir duzelme olmadi aksine tum bogazimi iltihap sardi. Doktor rovamycine anribiyotik yazdi. Hamileler icin antibiyotikmis. Ama daha hic icmedim. Icim rahat edemiyor. Aranizda bu dönemde antibiyotik kullanan veya bir fikri olan var mi??
Tersi çikar derler canim..Allah hayir etsin..Kizlar gunaydinn dun gece ruyamda erkek bebek altini degistrdim topac gibi bi bebekti ilk size soluyorum bakalm tersimi cikicak aynsimi:)
Mrb bende gebeligimin ilk haftasında çok kötü grip oldum.Burnum su gibi akıyordu burun tıkalı kulaklarim ağrıyordu.bende evde bir bardak ılık suya yarım limon siktim 2 tatlı kaşığı bal kattim sabah akşam içtim.ve de akşam y3meklerinde çorba yaptım bol kara biberli tavuklu çorba yaptım bu antibiyotik değerinde sıcak sıcak içtim.ve uç günde geçti çok sukur .hamilelikte grip zor şimdi evdwen burnumu cikartmiyom korkudan kedi gibi evde Dinleniyorum.geçmiş olsun sizedeKizlarr gunaydin. 4-5 gündür cok kötü grip geciriyorum. Bu zamana kadar ilac almamakta direndim ama durumumda hic bir duzelme olmadi aksine tum bogazimi iltihap sardi. Doktor rovamycine anribiyotik yazdi. Hamileler icin antibiyotikmis. Ama daha hic icmedim. Icim rahat edemiyor. Aranizda bu dönemde antibiyotik kullanan veya bir fikri olan var mi??
benim bebeğim solda canım yani doktor sağ tarafıma koyuyor çıkmıyor sola kaydırdığı zaman pıt orda beliriyor sağımda da nur topu gibi miyomum varcanım solda mı hissediyorsun bebeği :)
miyom ne demek bilmiyorum, ama genelde solda hissedilen bebekler kız oluyor, tabi bu sadece genelleme :) ben de solda hisettim kızımı, ablam da , annem de, başkalarından da duydum :) rüyasını görmüşsün, belli olmaz da :)benim bebeğim solda canım yani doktor sağ tarafıma koyuyor çıkmıyor sola kaydırdığı zaman pıt orda beliriyor sağımda da nur topu gibi miyomum var
ne oluyormuş solda olursa?
ha ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce erkek bebek doğurmuş ve emzirmiştim çok etkilenmiştim o rüyadan
Teşekkür edrim canım sağol.Bende de var ama doktorum çok normal dedi. Rahim boyunu ölçüp karar veriliyor dikise. Farkli bir durum sanırım.
Bol bol c vitamini olan meyvelerden ye canim..ben hic ilac almadim..
Sagolun kızlar onerilerinuz icin mide bulantilarim ve yanmalarim yuzunden ne kadar kendimi zorlasamda cok fazla bisey yiyemedim. Hal boyle olunca da tum bogazimi iltihap sardi. Onerilerinizi dinlicem kizlar. Aman herkes kendine cok dikkat etsin ilacsiz atlatmak cok zormussMrb bende gebeligimin ilk haftasında çok kötü grip oldum.Burnum su gibi akıyordu burun tıkalı kulaklarim ağrıyordu.bende evde bir bardak ılık suya yarım limon siktim 2 tatlı kaşığı bal kattim sabah akşam içtim.ve de akşam y3meklerinde çorba yaptım bol kara biberli tavuklu çorba yaptım bu antibiyotik değerinde sıcak sıcak içtim.ve uç günde geçti çok sukur .hamilelikte grip zor şimdi evdwen burnumu cikartmiyom korkudan kedi gibi evde Dinleniyorum.geçmiş olsun sizede
Surekli bi agri diilde ani haraket edince yada gerilnce batmalar kramplar oluyo nerde otruosnki cnmDünden beri sol yumurtalıgım ve aşagsı agrio. Sinir bozucu bir sekilde agrio
Doktorumu aradım şehir dışında, bir problem oldugunu sanmam. Agrin varsa pazartesi gel dedi bana.
Acile gitsem irdakilerde afedersijiz ama bi boktan anlamio.
Sinirim bozuldu cok fena.
Bunu yaşayan aynı yeri agıran varmı ?
Yok benimki agni bir agrı degil.Surekli bi agri diilde ani haraket edince yada gerilnce batmalar kramplar oluyo nerde otruosnki cnm
Ala ala kist fln yoktu dmi baska ozel hastane yokmu yakindaYok benimki agni bir agrı degil.
Aksandan beri hic gecmedi cnm durmamasiya agrio.
Cnm kasik agrisi surekli olmuyo zaten korkma ama diosan cok takiorm acile git agrm ve dha once dusklerm var die ben oyle yaptmkızlar merhaba ne zamandir giremiyodum...
Bisey soracaktim benim iki gundur neredeyse hic kasik agrim olmuyo sadece gogus agrim var bisey hissetmiyorum daha once iki kaybim oldugu icin korkuyorum normal mi sizce acile gitsem mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?