2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya bu sinir keizleri bebeği etkiler mi acaba sün çok canım sıkıldı bağırdım ağladım eşime diyorum bugün gidelim diye doktora kendi doktorumuza gideriz evham yapıyosun diyor daha önce böyle olup doktora gittiğimizde bakmıştı bi sorun yok kalp atışı falan iyiydi sizin doktorunuzda bu kadar aralıklı çağırıyo mu ya. 20 gün demişti bana. Ve ücretleriniz ne kadar acaba.

Bi de doktorum folik asit bana önceden başlamamıştı benimde umudum yok diye içmedim. Ayrıca şimdi 2 tane gibi yasıyodunemin olamadım bir tane içiyorum ben de. Siz ne kadar alıyosunuz acaba.

14.haftada erken dikmişler rahim için canım nasıl teşhis koydular acaba ?? Ben de su gibi bi akıntı geliyoe her sildiğimde lavaboya gittiğimde 3-4 damla acaba amnion sıvısı falan ile alakalı mıdır ???
Selam. Hamileligin ilk evresindesindesin daha. Hamilelikte akinti dogal olarak artiyormus zaten. Yani icin rahat olsun. Amniyom sıvısı bu haftalarda gelmez. Benim bebegim 20. Haftalikti. Ve her sey normal ilerlerken kanamam oldu. Plazentam asagidaydi. Yani cok anormal bir durum degildi ama doktor kanamalara yol.acabilecegini soylemisti. Ki oyle de oldu. Hastaneye yattim ve ertesi gun wc ye gittigimde sumugumsu bir sey akiyordu. Doktorlar test ettiler amniyom sivisi idi. Kucuk bir delik olabilir belki kapanir dediler ama maalesef ikinci gun hepsi patladi. Doktorlarin tum israrlarina ragmen bebegimi almalarina izin vermedim. Bebegim olecekse ben de yasamak istemiyorum dedim.Daha donanimli bir hastaneye sevkettiler. Almanyada yasiyorum. Doktorlar ancak bir mucize olursa bebeğin kurtulabilir dediler. Mucizenin gerceklesmesini bekledim 15 gun sirt ustunu uzanarak. Ama maalesef gerceklesmedi. Rahim yetmezligi tanisi rahim agzi uzunluguna ve gec donemde olan dusuklere bakarak taniyi koyuyorlar. Acilma yoktu bende ama yine de 20. Haftalik dusugum oldugu icin tedbir olarak cerclaj yaptilar. Duruma gore 12. Haftada cerclaj olanlar bile var. Sen icini rahat tut amniyom sivi daha gec evrelerde gelir.

Bi de doktorum folik asit bana önceden başlamamıştı benimde umudum yok diye içmedim. Ayrıca şimdi 2 tane gibi yasıyodunemin olamadım bir tane içiyorum ben de. Siz ne kadar alıyosunuz acaba.
Gunde 1 folbiol aliorm cnm korkma bsy olmamstr bebise ama yinede stres iyi degil sakin olmaya calis bebisi aklina getrp

Evet ben de kullanmistim. Aslinda hicbir ilac iyi degil ama mecbur kalinca aliyoruz iste. Birak grip icin antibiyotik almayi. Hamileligim 33. Haftasinda kanimda iltihap cikti. Ve siselerle antibiyotik serum verdiler iltihap bir turlu dusmeyince bebegimi aldilar mecbur.

Benim doktorum 15 te bir çağirdi hep. Brnde tedirgin oldugumdan kendim başka doktorada gittim. 10 kasimda bir dahaki randevum mesela. En sonda 28 ekimde gittim. Folik iod kullaniyorum ben günde bir tane sadece. Ama bir sorun yoktur insaallah icini ferah tut

Teşekkür ederim allah sabrını vermiş canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah dualarım hep sizinle. :) ben de öyle biliyorum ama sürekli oluncs sorayım dedim teşekkür ederim :)

Gunde 1 folbiol aliorm cnm korkma bsy olmamstr bebise ama yinede stres iyi degil sakin olmaya calis bebisi aklina getrp
Sağol canım ama napıyım işte yapım bu acayip hareketli normal konuşması bile bağırıyomuş gibi olan birisiyim daha sakin olmaya çalışıcam.

Sağolasınızzz kızlarr ben de bir doktor daha gitsem diyorum ama bu sefer söylemiyim başka doktorumun olduğunu aslında böyle evhamlı yaratıklar gibi bakıyolar ya sinir oluyorum gülerek konuşmalar falan onlar için normal bi süreç ama bizim için çok mühim.

Bazen bebeğimizin kalbinin atışını bi daha duymak bile içimizi nasıl ferahlatıyor mutlu ediyor başka kapılar açıyor. Hayr benim doktorum tedavi ile oldu 20 gün deyip duruyor.

Canim bende en son 19 ekimde gitmiştim doktorum 1 ay sonra goruselim dedi. Ben adanada medline'a gidiyorum muayene ucreti 90 tl

Etkiler tabi kide. Sakin olmaya çalış. Sinir,stres hep rahimin kasılmasına sebep oluyor ayrıca bebekte etkilenir. Benim doktorum 15 günde bir çağırıyor. Özel muananesi var 250 tl muane ücreti.

Allahim bulantisi olmayanlar cokk şansli gercekten... sabah uyandim midem bosss ogure oguree oldum. Bu durumdan dolayi 1 haftadir biyere gidemiorum hevesimi yasayamiyorum gecse birann onceee

Etkiler tabi kide. Sakin olmaya çalış. Sinir,stres hep rahimin kasılmasına sebep oluyor ayrıca bebekte etkilenir. Benim doktorum 15 günde bir çağırıyor. Özel muananesi var 250 tl muane ücreti.
Of off Allahım büyüksün inşallah ben abartıyorumdur.

Kızlar beslenmenize dikkat ediyomusunuz biraz atlattım ilk şoku araştırıyorım hemen brokoli aldım çiğ yerim heralde balık için zorluyorum haftalardır et yemiyorum çünkü ve avakado çok faydalıymış yiyebileniniz var mı bulantısı olmayanlar çok şanslı.

Amin insallah canim bende cuma gunu gidicem kalp atisini duymak icin Allah nasip ederse insallah

Slm kizlar. Bisey sormak istiyorum bende 3 gundur asiri halsizlik var. Ayni durumu yasayan var mi. Bi yandan da mide bulantisi var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…