- 13 Ekim 2015
- 77
- 43
- 3
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.041
Allah gönlüne göre versin saglikla ve hayirlisiyla insallahBen de rüyamda kız bebek emzirdim. Hatta süt göğüsümden fışkırıyodu.. Çok güzeldi
Bende chico travel set istiyorum ama çok pahali 1000 lira civarinda ;( düşerse alırim bende beklemem. Senin dediğinede girip bakacagim simdi.Baya erken davraandım sanırım bebek arabası aldım :) nuna pepp marka, ilk hamileliğimde çok bakmıştım pahalı diye hep vazgeçmiştim. İnstagramdan ebebek takip ediyorum. İnternetten alışveriş şartlı kampanyaa yapmışlar yaklaşık 400 tl ye geldi. Ama puseti hariç. Puset tek başına 300 tl o da ilerki günlerde indirime girer belki beklicem
Bende ondan istiorm cok guzel ya:)Bende chico travel set istiyorum ama çok pahali 1000 lira civarinda ;( düşerse alırim bende beklemem. Senin dediğinede girip bakacagim simdi.
Bende chico travel set istiyorum ama çok pahali 1000 lira civarinda ;( düşerse alırim bende beklemem. Senin dediğinede girip bakacagim simdi.
Allah gönlüne göre versin saglikla ve hayirlisiyla insallah
canım ilk gebeliğine göre belirtilerin farklı mı ?Amin canım hepimizin inşallah.. İlk hamileliğimde erkek olduğunu hissetmiştim ve doktor kız dese şaşırırdım yani. Bu sefer kız hissediyorum doktor erkek derse şaşırıcam gerçekten :)
canım ilk gebeliğine göre belirtilerin farklı mı ?
belirtiler doğru mu acaba dedim de :) ben kızımı hep solumda hisettim, ama bunu hissetmiyorum nedense, sadece sol yumurtalığımda kist var bazen sızı yapıyor yarı şiddetli ağrı girip çıkıyor, kızıma hamileyken ilk 3-4 ayım berbattı, kokulara hassasiyet beni mahvetti, et yemedim, kasabın önünden geçmek bile istemedim, şimdi canım et istiyor, kızımda sadece bir kere turşu yedim kesildim, sonra tatlıya devam.. sonuna kadar bol tatlı yedim.. şimdi tuzlu yiyorum, tatlıyla pek aram yok, kokulara hassasiyetim yok , ama yemek yemeyi unutuyorum kızım da küçük, bu bebeğe nasıl bakıcam diye telaşlanıyorum sanırım dalgınım bu yüzden, kızıma hamileyken mutfağımdan bile tiksindim, girmedim ilk 3-4 ay, ama şimdi hamile olduğumu bile pek hissetmiyorum, doktoruma solumda sızı var dedim bebek mi kist mi dedim, kistin sancı yapar dedi, ama sağımda çok nadir sızı oluyor, bu da solda mı diyorum acaba, bu da mı kız :)İlkinde hiçbirşeyim yoktu.. Karnım büyümese hamileyim diyemezdim yani.. Bebeği sağda hissediyodum. Bu sefer hamile değil sanki hastayım.. Ağzımda kötü bir tat hiç geçmeyen göğüsler kocaman oldu. Ağzımdaki tat midemi bulandırıyo. Açken bulatı oluyo, doyunca oluyo şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Migrenim çok tuttu kusturana kadar. Bu sefer bebeği solda hissediyorum. İlk hamileliğimde progestan kullandım hiç etkisi olmadı. Bu sefer de bir kutu kullandım. Başım yastıktan kalkmadı kafam sersem oluyodu bıraktım ilacı..
Valla kardeş olduk sanki korkudankizlar siz eslerinizle aynimisiniz yada kardes gibimisiniz kusura bakmayin daha öncede sormustum suanda sormak istedim
belirtiler doğru mu acaba dedim de :) ben kızımı hep solumda hisettim, ama bunu hissetmiyorum nedense, sadece sol yumurtalığımda kist var bazen sızı yapıyor yarı şiddetli ağrı girip çıkıyor, kızıma hamileyken ilk 3-4 ayım berbattı, kokulara hassasiyet beni mahvetti, et yemedim, kasabın önünden geçmek bile istemedim, şimdi canım et istiyor, kızımda sadece bir kere turşu yedim kesildim, sonra tatlıya devam.. sonuna kadar bol tatlı yedim.. şimdi tuzlu yiyorum, tatlıyla pek aram yok, kokulara hassasiyetim yok , ama yemek yemeyi unutuyorum kızım da küçük, bu bebeğe nasıl bakıcam diye telaşlanıyorum sanırım dalgınım bu yüzden, kızıma hamileyken mutfağımdan bile tiksindim, girmedim ilk 3-4 ay, ama şimdi hamile olduğumu bile pek hissetmiyorum, doktoruma solumda sızı var dedim bebek mi kist mi dedim, kistin sancı yapar dedi, ama sağımda çok nadir sızı oluyor, bu da solda mı diyorum acaba, bu da mı kız :)
Benim eşim ogun isyan bayragini cekti vaallakizlar siz eslerinizle aynimisiniz yada kardes gibimisiniz kusura bakmayin daha öncede sormustum suanda sormak istedim
Valla kardeş olduk sanki korkudan
Olmasak mi diyorm.
Dur simdi cvplara gore degisir kararım
Bozayım bari bende şu kardeşliğiBizde henüz kardeşlik ilan edilmedibenim eşim karnım büyüdüğünde korkuyo çocuğa bişey olucak diye.. Bende pek istek yok..
ama bebek vajinada değil ki nadiren yasaklanıyor ilişki, zaten doktorunuz riskliyse bunu söyler, eşin haklı tabi daha önce yaşanan düşüklerden etkilenmeniz normal ama bence doktor riskli demediyse devam :)Biz 9haftadir kardesiz ve heralde uzun bi surede ole gider cnku esim korkuyo bsy olur diye riske atamam dio dha once duuskler olduya ondan korkuyo 9ay istmem dio anlayis abidesi oldu korkudan:d
ben iki gun önce mesaj yazdim dönus yapti liste icin ama buralarda görmedimKizlar kac gundur dikkatimi cekti deep yani konu sahibi kac gundur yorum yapmiyor sizin bilginiz varmı merak ettim
Bize yasak ztn suan cnm yasak kalksada bilemiorm o sucluluk duyuyo oyle seylerde bakicaz artkama bebek vajinada değil ki nadiren yasaklanıyor ilişki, zaten doktorunuz riskliyse bunu söyler, eşin haklı tabi daha önce yaşanan düşüklerden etkilenmeniz normal ama bence doktor riskli demediyse devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?