2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende chico travel set istiyorum ama çok pahali 1000 lira civarinda ;( düşerse alırim bende beklemem. Senin dediğinede girip bakacagim simdi.

canım ilk gebeliğine göre belirtilerin farklı mı ?

İlkinde hiçbirşeyim yoktu.. Karnım büyümese hamileyim diyemezdim yani.. Bebeği sağda hissediyodum. Bu sefer hamile değil sanki hastayım.. Ağzımda kötü bir tat hiç geçmeyen göğüsler kocaman oldu. Ağzımdaki tat midemi bulandırıyo. Açken bulatı oluyo, doyunca oluyo şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Migrenim çok tuttu kusturana kadar. Bu sefer bebeği solda hissediyorum. İlk hamileliğimde progestan kullandım hiç etkisi olmadı. Bu sefer de bir kutu kullandım. Başım yastıktan kalkmadı kafam sersem oluyodu bıraktım ilacı..

belirtiler doğru mu acaba dedim de :) ben kızımı hep solumda hisettim, ama bunu hissetmiyorum nedense, sadece sol yumurtalığımda kist var bazen sızı yapıyor yarı şiddetli ağrı girip çıkıyor, kızıma hamileyken ilk 3-4 ayım berbattı, kokulara hassasiyet beni mahvetti, et yemedim, kasabın önünden geçmek bile istemedim, şimdi canım et istiyor, kızımda sadece bir kere turşu yedim kesildim, sonra tatlıya devam.. sonuna kadar bol tatlı yedim.. şimdi tuzlu yiyorum, tatlıyla pek aram yok, kokulara hassasiyetim yok , ama yemek yemeyi unutuyorum kızım da küçük, bu bebeğe nasıl bakıcam diye telaşlanıyorum sanırım dalgınım bu yüzden, kızıma hamileyken mutfağımdan bile tiksindim, girmedim ilk 3-4 ay, ama şimdi hamile olduğumu bile pek hissetmiyorum, doktoruma solumda sızı var dedim bebek mi kist mi dedim, kistin sancı yapar dedi, ama sağımda çok nadir sızı oluyor, bu da solda mı diyorum acaba, bu da mı kız :)

kizlar siz eslerinizle aynimisiniz yada kardes gibimisiniz kusura bakmayin daha öncede sormustum suanda sormak istedim

Kizlar kac gundur dikkatimi cekti deep yani konu sahibi kac gundur yorum yapmiyor sizin bilginiz varmı merak ettim

Bence bunlar hurafe yaa.. İnsan hemen cevap arıyo bazı şeylere ay şuram ağrıdı kız mı? Şunu aşerdim erkek mi? Diye diye bu günlere gelmiş. Bende tatlı ile aram olmadığı halde oğluma hamileyken kavanoz kavanoz nutella yemiştim. Şimdi tatlı aklıma gelmiyo.. Ağzımdaki kötü tat tatlı yiyince daha kötü oluyo

kizlar siz eslerinizle aynimisiniz yada kardes gibimisiniz kusura bakmayin daha öncede sormustum suanda sormak istedim
Benim eşim ogun isyan bayragini cekti vaallahele bebegimi saglikla bir gorumde carsamba gunu kanqma bolgesi felanda yoksa acilisi yapariz heralde duruma gore bakacağız ben farkinda deilim ama biIm bu durumumuzdan onlar cok etkileniyormus anladim .onlar erkekler bizim icimizde yaşananları anlamıyorlar

Biz 9haftadir kardesiz ve heralde uzun bi surede ole gider cnku esim korkuyo bsy olur diye riske atamam dio dha once duuskler olduya ondan korkuyo 9ay istmem dio anlayis abidesi oldu korkudan:d

Biz 9haftadir kardesiz ve heralde uzun bi surede ole gider cnku esim korkuyo bsy olur diye riske atamam dio dha once duuskler olduya ondan korkuyo 9ay istmem dio anlayis abidesi oldu korkudan:d
ama bebek vajinada değil ki nadiren yasaklanıyor ilişki, zaten doktorunuz riskliyse bunu söyler, eşin haklı tabi daha önce yaşanan düşüklerden etkilenmeniz normal ama bence doktor riskli demediyse devam :)

ama bebek vajinada değil ki nadiren yasaklanıyor ilişki, zaten doktorunuz riskliyse bunu söyler, eşin haklı tabi daha önce yaşanan düşüklerden etkilenmeniz normal ama bence doktor riskli demediyse devam :)
Bize yasak ztn suan cnm yasak kalksada bilemiorm o sucluluk duyuyo oyle seylerde bakicaz artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…