- 13 Ekim 2015
- 77
- 43
- 3
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.081
Canim belirti olarak dersen goguslerim sisti ve cok agriyo kasik agrilarim var gelde sagda bazen adet olacakmisim gibi bulantilarim arada hafif oluyo midemde yanma ve gaz cok oluyo istahim cok tatli tuzlu eksi hic farketmiyo hersey canim cekiyoNaz siz neler hissediyorsunuz vücudunuzda bana yakın haftaniz
bana ilişki yasak zaten ama benim lekelenme kusma refleksinden sonra oluyor 2 defadir ben de anlamadım neden olduğunuNasil yani iliskiden sonrami oluyor lekelenmeniz bunu dr.a soylesen zaten yasaklar
Bende bugun kusunca bendede az bisey lekelenme oldu..bana ilişki yasak zaten ama benim lekelenme kusma refleksinden sonra oluyor 2 defadir ben de anlamadım neden olduğunu
neden oluyor k ya ben zorlamadan mı ki dedim ama bilmiyorum 10 gün sonra randevum var şayet sag selamet çıkarsak doktora soracağımBende bugun kusunca bendede az bisey lekelenme oldu..
Bende almanyada yaşıyorm cnm.belki aynı şehirdeyiz ben nürnberg senSelam. Hamileligin ilk evresindesindesin daha. Hamilelikte akinti dogal olarak artiyormus zaten. Yani icin rahat olsun. Amniyom sıvısı bu haftalarda gelmez. Benim bebegim 20. Haftalikti. Ve her sey normal ilerlerken kanamam oldu. Plazentam asagidaydi. Yani cok anormal bir durum degildi ama doktor kanamalara yol.acabilecegini soylemisti. Ki oyle de oldu. Hastaneye yattim ve ertesi gun wc ye gittigimde sumugumsu bir sey akiyordu. Doktorlar test ettiler amniyom sivisi idi. Kucuk bir delik olabilir belki kapanir dediler ama maalesef ikinci gun hepsi patladi. Doktorlarin tum israrlarina ragmen bebegimi almalarina izin vermedim. Bebegim olecekse ben de yasamak istemiyorum dedim.Daha donanimli bir hastaneye sevkettiler. Almanyada yasiyorum. Doktorlar ancak bir mucize olursa bebeğin kurtulabilir dediler. Mucizenin gerceklesmesini bekledim 15 gun sirt ustunu uzanarak. Ama maalesef gerceklesmedi. Rahim yetmezligi tanisi rahim agzi uzunluguna ve gec donemde olan dusuklere bakarak taniyi koyuyorlar. Acilma yoktu bende ama yine de 20. Haftalik dusugum oldugu icin tedbir olarak cerclaj yaptilar. Duruma gore 12. Haftada cerclaj olanlar bile var. Sen icini rahat tut amniyom sivi daha gec evrelerde gelir.
Merhaba bizim tarihler aynı sanırım . Bende göğüsde hassasiyet ve bulantı var sizde ?6. Ve 7. Haftanizda daha dogrusu
ben ilk bebeğimi düşürdüm 3 ay sonra tekrar hamile kaldım, ben buna bağlıyorum, ama nedenini bilmiyorum, bir kere düşük yaptığım için araştırma yapılmadı, ama nerdeyse doğuma kadar hafif kanamalarım ve kahverengi lekelenmem oldu, bir kere iğne yaptırdım birkaç ay da progestan kullandım, doğum yapana kadar çok yıprandım, bir ayağım hastanedeydi, ondan önce düşük yaptığım için de korkuyordum hep bebeğimin iyi olduğunu duymak istiyordum, ve nurtopu gibi bir kızım oldu :)ne bileyim ki arada bi gobek cukurumun yan tarafi inip kalkiyo bi sag bi sol ama ultrasonda tam ortada su ara yine lekelenmem var ama bulantim da aclik tokluk dinlemiyo senin neden oluyordu lekelenmen bisey söyledi mi ben iyice merak ediyorum çünkü hep bi şeylerden sonra başlıyor
var.. ben kızımı hep solumda hisettmiştim ve her kontrolde doktor solda buluyordu bebeğimi, ve rus bilim adamları, erkek bebeklerin sıcağı sevdiği için sağ tarafa meyilli olduğunu söylemişler, sağ tarafta karaciğer olduğu için genelde erkek bebekler oraya yerleşirmiş ..Rahim ortada çünkü herkesin bebişi de rahimde olduğuna göre ortada :) banada aynı şeyi söyledi. Hatta geçen sefer ultrasonda bebişim kıpırdadı sonra tekrar hareket etsin diye bebeğin olduğu yere bastırdı tam ortada aşağıda. zaten sağ-sol ağrısıyla cinsiyetin bi alakası yok. Cinsiyeti sperm belirliyor. X kromozomu kız , y erkek
Amin insallahİyi geceler arkadaşlar. Önce 2016 şubat anneleri arasındaydım ama olmadı. İnşallah bu kez 2016 haziran annesi olurum. Ve hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.
maşallah Rabbim evlatlarıni sana bagislas in insallah bende az bi huzursuz olsamda rızk veren Allah yavrumun rizki varsa gelecrk diye düşünüp rahatliyorumben ilk bebeğimi düşürdüm 3 ay sonra tekrar hamile kaldım, ben buna bağlıyorum, ama nedenini bilmiyorum, bir kere düşük yaptığım için araştırma yapılmadı, ama nerdeyse doğuma kadar hafif kanamalarım ve kahverengi lekelenmem oldu, bir kere iğne yaptırdım birkaç ay da progestan kullandım, doğum yapana kadar çok yıprandım, bir ayağım hastanedeydi, ondan önce düşük yaptığım için de korkuyordum hep bebeğimin iyi olduğunu duymak istiyordum, ve nurtopu gibi bir kızım oldu :)
Cnm senin gibi olan arkadaslarida okudum bence kasilip gerilmekten olabilirbana ilişki yasak zaten ama benim lekelenme kusma refleksinden sonra oluyor 2 defadir ben de anlamadım neden olduğunu
Hiç strese gerek yok ben pişman oldum onca uzulmelerime.. ve o ilaçlar düşecek bebeği koruyacak güce sahip değil doktorum zaten düşecek bebek düşer dedi.. eğer nssipleri varsa allah tamamına erdiriyor.. tevekkül edelim..maşallah Rabbim evlatlarıni sana bagislas in insallah bende az bi huzursuz olsamda rızk veren Allah yavrumun rizki varsa gelecrk diye düşünüp rahatliyorum
Amin canım, allahhepimizin evlatlarını bağışlasınmaşallah Rabbim evlatlarıni sana bagislas in insallah bende az bi huzursuz olsamda rızk veren Allah yavrumun rizki varsa gelecrk diye düşünüp rahatliyorum
Ablamda sağda diyordu ama kızı oldu :))) sağla solla alakası yok bence. Yumurtladığın yerde ağrı oluyor. Ben hep sağdan yumurtlardım ve sağda ağrı oluyorvar.. ben kızımı hep solumda hisettmiştim ve her kontrolde doktor solda buluyordu bebeğimi, ve rus bilim adamları, erkek bebeklerin sıcağı sevdiği için sağ tarafa meyilli olduğunu söylemişler, sağ tarafta karaciğer olduğu için genelde erkek bebekler oraya yerleşirmiş ..
Canım mutlak erkektir demedim meyilli dedim, hatta doktorum tek yumurtaligi olan annemin hem oğlu hem kızı var demiştiAblamda sağda diyordu ama kızı oldu :))) sağla solla alakası yok bence. Yumurtladığın yerde ağrı oluyor. Ben hep sağdan yumurtlardım ve sağda ağrı oluyor
nasıl yani kürtaja gerek yokmu dediler.. eğer bebeğim yaşamıyorsa.inşaallah yaşıyordur sağlıklıdır ama napim ilaç la dusurebilirlermi.kürtaj risk yaa.nasıl öldüğünden kahve leke geliyo yapis yapış..iKi gündür.protestan içmesem belki düşmüştü.kafam gitti.arkadas birakma ilacı demişti.tekrar ictimRabbim mucizeni korusun canım.
Yok kürtaj olmadım evde düşük yaptım zaten.
Canım Perşembe sabah kırmızı lekelenmem oldu acile gittik kan aldılar değerim düşük çıktınasıl yani kürtaja gerek yokmu dediler.. eğer bebeğim yaşamıyorsa.inşaallah yaşıyordur sağlıklıdır ama napim ilaç la dusurebilirlermi.kürtaj risk yaa.nasıl öldüğünden kahve leke geliyo yapis yapış..iKi gündür.protestan içmesem belki düşmüştü.kafam gitti.arkadas birakma ilacı demişti.tekrar ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?