2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Naz siz neler hissediyorsunuz vücudunuzda bana yakın haftaniz
Canim belirti olarak dersen goguslerim sisti ve cok agriyo kasik agrilarim var gelde sagda bazen adet olacakmisim gibi bulantilarim arada hafif oluyo midemde yanma ve gaz cok oluyo istahim cok tatli tuzlu eksi hic farketmiyo hersey canim cekiyo

Bende almanyada yaşıyorm cnm.belki aynı şehirdeyiz ben nürnberg sen

ben ilk bebeğimi düşürdüm 3 ay sonra tekrar hamile kaldım, ben buna bağlıyorum, ama nedenini bilmiyorum, bir kere düşük yaptığım için araştırma yapılmadı, ama nerdeyse doğuma kadar hafif kanamalarım ve kahverengi lekelenmem oldu, bir kere iğne yaptırdım birkaç ay da progestan kullandım, doğum yapana kadar çok yıprandım, bir ayağım hastanedeydi, ondan önce düşük yaptığım için de korkuyordum hep bebeğimin iyi olduğunu duymak istiyordum, ve nurtopu gibi bir kızım oldu :)

var.. ben kızımı hep solumda hisettmiştim ve her kontrolde doktor solda buluyordu bebeğimi, ve rus bilim adamları, erkek bebeklerin sıcağı sevdiği için sağ tarafa meyilli olduğunu söylemişler, sağ tarafta karaciğer olduğu için genelde erkek bebekler oraya yerleşirmiş ..

maşallah Rabbim evlatlarıni sana bagislas in insallah bende az bi huzursuz olsamda rızk veren Allah yavrumun rizki varsa gelecrk diye düşünüp rahatliyorum

maşallah Rabbim evlatlarıni sana bagislas in insallah bende az bi huzursuz olsamda rızk veren Allah yavrumun rizki varsa gelecrk diye düşünüp rahatliyorum
Hiç strese gerek yok ben pişman oldum onca uzulmelerime.. ve o ilaçlar düşecek bebeği koruyacak güce sahip değil doktorum zaten düşecek bebek düşer dedi.. eğer nssipleri varsa allah tamamına erdiriyor.. tevekkül edelim..

Ablamda sağda diyordu ama kızı oldu :))) sağla solla alakası yok bence. Yumurtladığın yerde ağrı oluyor. Ben hep sağdan yumurtlardım ve sağda ağrı oluyor

Ablamda sağda diyordu ama kızı oldu :))) sağla solla alakası yok bence. Yumurtladığın yerde ağrı oluyor. Ben hep sağdan yumurtlardım ve sağda ağrı oluyor
Canım mutlak erkektir demedim meyilli dedim, hatta doktorum tek yumurtaligi olan annemin hem oğlu hem kızı var demişti

Rabbim mucizeni korusun canım.
Yok kürtaj olmadım evde düşük yaptım zaten.
nasıl yani kürtaja gerek yokmu dediler.. eğer bebeğim yaşamıyorsa.inşaallah yaşıyordur sağlıklıdır ama napim ilaç la dusurebilirlermi.kürtaj risk yaa.nasıl öldüğünden kahve leke geliyo yapis yapış..iKi gündür.protestan içmesem belki düşmüştü.kafam gitti.arkadas birakma ilacı demişti.tekrar ictim

Canım Perşembe sabah kırmızı lekelenmem oldu acile gittik kan aldılar değerim düşük çıktı
Doktor Sağlıksız bir hamilelik olabilir dedi
Pazartesi gel yine kan ver değerine bakalım dedi.
Perşembe eve döndük akşama doğru kanamam çoğaldı akşam düşük yaptım evde.
Cuma tekrar doktora gittim düşmüş bebek dedi.
İlk 3 ayda düşen bebekler sağlıksız olduğu için düşer dedi.
Zaten değerim 2.612 di normal bir değer değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…