2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bize yasak ztn suan cnm yasak kalksada bilemiorm o sucluluk duyuyo oyle seylerde bakicaz artk
hmm bilmiyordum .. ilk gebeliğimde düşük tehlikem vardı.. lekelenmem ve hafif kanamalarım olduğu halde doktor yasaklamamıştı.. bişey de olmadı :) tabi herkes de aynı değil haklısın

ay nihayet aynı durumda birini buldum :) doktor benimkine de bak tam ortada dedi
ne bileyim ki arada bi gobek cukurumun yan tarafi inip kalkiyo bi sag bi sol ama ultrasonda tam ortada su ara yine lekelenmem var ama bulantim da aclik tokluk dinlemiyo senin neden oluyordu lekelenmen bisey söyledi mi ben iyice merak ediyorum çünkü hep bi şeylerden sonra başlıyor

Biz 9haftadir kardesiz ve heralde uzun bi surede ole gider cnku esim korkuyo bsy olur diye riske atamam dio dha once duuskler olduya ondan korkuyo 9ay istmem dio anlayis abidesi oldu korkudan:d
Bizimde düşükler olunca ee bu 5. Gebelik olunca kanama alani olunca lafını bile açmıyo..valla bana hava hoş

ay nihayet aynı durumda birini buldum :) doktor benimkine de bak tam ortada dedi
Rahim ortada çünkü herkesin bebişi de rahimde olduğuna göre ortada :) banada aynı şeyi söyledi. Hatta geçen sefer ultrasonda bebişim kıpırdadı sonra tekrar hareket etsin diye bebeğin olduğu yere bastırdı tam ortada aşağıda. zaten sağ-sol ağrısıyla cinsiyetin bi alakası yok. Cinsiyeti sperm belirliyor. X kromozomu kız , y erkek

Nasil yani iliskiden sonrami oluyor lekelenmeniz bunu dr.a soylesen zaten yasaklar

Sabah resmen su cikardim..birseyler yedim kahvaltida sanki mideme inmedi yemek borumda gibi arada ögürme geliyo derin derin nefes aliyorum cikti cikicak sanki..

Bu sabah oyle zorlandim ki , su bile cikamadi bi bas agrisi girdi tum gun yattim cok kotu bugun midem

Allahim bulantisi olmayanlar cokk şansli gercekten... sabah uyandim midem bosss ogure oguree oldum. Bu durumdan dolayi 1 haftadir biyere gidemiorum hevesimi yasayamiyorum gecse birann onceee

Insallah bir an once gecer ben de cok zorlaniyorum , tatil ve hava guzel bile olsa disari cikamadim ki hic kacirmazdim .heryerde bi lavabo arayisi ..

Bulantidan dolayi dikkat edemiyorum sadece meyve yemeye calisiyorum .

Slm kizlar. Bisey sormak istiyorum bende 3 gundur asiri halsizlik var. Ayni durumu yasayan var mi. Bi yandan da mide bulantisi var tabi

Bulanti ile beraber halsizlik de bastan beri var bende de .progestan kullanmadigim halde . Evde oldugum surece yatiyorum

Kızlar 7. Haftanizda nler hissetiniz vücudumuzdaki belirtiler nelerdir? Ben hiçbirşey hissetmiyorum göğüs sisligimin disinda

Benim bulantilarim coktan baslamisti , koku duyularim cok acildi , bazan karnimda batmalar hissettim , goguslerde sislik ve sizlama oldu

Amin canım hepimizin inşallah.. İlk hamileliğimde erkek olduğunu hissetmiştim ve doktor kız dese şaşırırdım yani. Bu sefer kız hissediyorum doktor erkek derse şaşırıcam gerçekten :)
Benimde icimden kiz geciyo ama bakalim hayirlisi iyi olsunda baska bisey istemem bi kaybim var bunda hayal kurmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…