2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Inan ki kendime olmus kadar üzüldüm agladim Rabbim tekrar tez zamanda kavuştursun meleğine ; (

Cnm kasik agrisi surekli olmuyo zaten korkma ama diosan cok takiorm acile git agrm ve dha once dusklerm var die ben oyle yaptm
Canm gittim aksam acile cok sukur bebisimin biseyi yokmus doktor hersey normal gozukuyo dedi... İcim rahatladi valla

öldüğünden kahverengi leke geliyor derken ne kastettin hc anlamadım ben baska bisey mi kastettin ki kahve leke değilde kırmızı sıkıntı diye biliyorum ben

Merhaba anneler bebişim ve ben oyumzuu kullandık şimdi eve geldik :) benim çok midem bulanıyor kızlar. Ama en aşıı bulanma şekliyle bulanıyor. Gece uyurlen uykumdan uyandırıyor o derece. Yatağın icinde oturup çaresizlikten aģladığımı biliyorum. Napıcam böyle ne zamana kadar böyle gider. Varmı benim gibi midesi bulanan. Doktor hap verdi ama kullanmasan daha iyi dedi. Bende kullanmıyorum..

Merhaba bebişleriniz iyidir umarım hepinizin bugün dışarı çıktık arkadaşlarla kırmızı çamaşır giydiğim için rengini anlamadım ama döndüğümde koyu bir akıntı vardı. Endişelenmeyim diyorum ama 2. Adet dönemim geldi o dönemki ki gibi sancılarım geliyor.
Yarında işe başlayacaktım ya.

Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah. Ben de hibor 5000 kullanıyorum. Nereden yapıyorsun iğneyi
Aminn cnm cumlemizii gobekten yapiorum alistm artik cok basit oluyo gerilince bacaga gecerm belki ama kas cok bacakta benim bakalm nasi olcak bnde mtfhr c677t heterezigot var sdce

Aminn cnm cumlemizii gobekten yapiorum alistm artik cok basit oluyo gerilince bacaga gecerm belki ama kas cok bacakta benim bakalm nasi olcak bnde mtfhr c677t heterezigot var sdce
Ben eşime yaptırıyorum canım koluma. Bir arkadaşım da şimdi göbeğine yap gerilince kola bacağa geçersin diyor da cesaret edemiyorum bende iki tane heterozigot vardı ama hangileri hatırlamıyorum.

Masallah bende siki ebebek takipcisiyim bazen pusetle takim oluyolar ama sen en son alinmasi gereken seyi ilk almissin gule gule kullanin

B

Beyaz camasir giymek cok onemli her turlu seyleri anlamak icin ama icini ferah tut bisey yoktur allahin izniyle

Nasılsınız anişlerrr.....
Sanirım kendime nazar degdirdim vea piskolojik ama ne guzel omlet le kahvaltı yapmıştım ve tümü gitti
Şu an hala migdem cok fena.
Bu arada bnde bebek arabalarına göz diktim şimdiden. Quinny markası cok guzel.
Pembiş midelleri cok guzel ama ben nedense hep erkek hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…