2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bu ignenin bebeklerimiz uzerinde hic bir olumsuz etkisi yok demi dr dinleyip kullanmasamiydim acaba koyu akintiyi gorunce tedirgin oldum
Eğer kan pıhtılaşması varsa iğnenin hiç bir zararı yok aksine çok faydası var onun sayesinde kan sulanıp besleniyorlar. Ama eğer pıhtılaşma yoksada kan çok fazla sulanır. Doktor kullanma dediyse kullanma tabi ya da güvenmiyorsan başka bir doktorada danış.

Canım geçmiş olsun.. İnşallah en kısa sürede aramıza kqtılırsın.. Sağlıkla kucağına alırsın meleğini.. Herşwyin hayırlısı

Canm homozigot hastalign sahibi heterezigot tasiyci demek dedi benm doktrm bende tek mtfhr c677t heterezigot var cogu doktr asprin yeter flan onemsiz bile dedi ama kayiplarim gozardi edilmezdi yani gittgm perinatolog bukdarcik genden bisey olmaz homozigot olrsa daha ciddiye aliyoruz dedi ama igne saysesinde bugune geldm ilk defa bana gore homozigotta olsa heterezigotta olsa igne sifa sonradan pisman olmamak icin allah yardm etsin hepimze

Canim tek kurtaj oldugu icin ne yaptiysam test yapmadilar tam pembe yalan soylemeyi dusunurken hamile oldugumu ogrendim dr tek dusukte gerek yok sen karar verrsen bi sakincada yok dedi kurtaji yapan drmu aradim kullanmanda bi sakinca yok dedi ama simdi akintiyi gorunce tedirgin oldum bende riske atmamak icin kullanmak istiyorum dedim 0.4 baslatti Allah'im inşallah yanlis bisey yapmiyorumdur

Kizlar bu ignenin bebeklerimiz uzerinde hic bir olumsuz etkisi yok demi dr dinleyip kullanmasamiydim acaba koyu akintiyi gorunce tedirgin oldum
Koyu akintin kahverengi mi beyaz veya kremse o febelikten nasil cajinal jel kullaninca puturler geliyor oda bizim vücudunu muUn urettifi progeaterondan bence hasta olan ikiye zArari deil faydasi var

Koyu akintin kahverengi mi beyaz veya kremse o febelikten nasil cajinal jel kullaninca puturler geliyor oda bizim vücudunu muUn urettifi progeaterondan bence hasta olan ikiye zArari deil faydasi var
Canim kan değildi koyu kahve gibi iki damla akinti gelmis koku falanda yoktu 5+6yim acaba dedim yerlesme filanmi daha bebegi gormedik keseyi gorduk

Canim ben homozigotum iste...psi 5g/4g bu da homozigot ace diye bisey vardi o da homozigot..3 homozigot mutasyon 1 heterizigot mutasyonum var

Cnm benim kanamam sanciyla geldi dr bebegin saglikliysa birsey olmaz dedi oyleyken bu korku neden dedim surekli dua ettim ilaci kesip olmesindens kesmem Allah in dedigi olsun dedim
Acaba fark bundan mi ki canim...3 tane homozigot mutasyon var bende ve 1 tanede heterezigot...ya kanama alanim yok simdilik ultrasonda yoktu...

Benim ilk hamileliğim ben tedbir için hamile kalmadan yaptırmıştım ve sonuçlar çıkınca da hemotoloji profesörüne gitmiştim. O da detaylı anlatmıştı bana. Her iki gende de var annenden de babandan da geçmiş dedi. Zaten kadın doğum doktorumda sonuçları görünce direk sende iğne kullanacaksın dedi. Hatta hamilelik çalışmaların da da tedbir için corasprin kullandırdı hep. Tabi bunlar hep risk kesin kan pıhtılaşacak diye bir şey yok ama risk altındayız. Ablamda bu sebepten 2 düşük yapmıştı düşük derken kalp atışı durdu. hatta 2. Si 3 aylıktı kürtaj olmasın diye doktoru hastaneye yatırdı normal doğumla düşük yaptı. Bende bunları görünce biraz masraflıydı ama paradan önemli şeyler olunca hiç önemsemem, özelde yaptırdım testleri iyi ki yaptırmışım aynı şeyleri yaşamayı göze alamadım. İnşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza.

Kızlar cogunuz heterezigotken igne yapiyosunuz ben homozigotum bu adam niye igne yapma diyo bana..ömcekilerde yapmadim kaybettim..bunu dinlemeyip yapsam mi ki..yarin diger doktorun numarasini bulup arayacam..

Bu kadar huzursuzsan bence git özelde yaptır 5 günde falan çıkıyor sonucu için rahat eder sonrada pişman olmazsın. Doktorum banada hiç hamileliğin düşüğün yok yaptırmana gerek yok corasprin kullanırsın demişti. Bende olsun yaptırmazsam için rahat etmeyecek dedim ve yaptırdım şimdi iğne kullanıyorum. İyi ki yaptırmışım bazen kendinin doktoru olmak lazım.

Ahh canim oyle bi yerdeyimki ne devletinde hayir var ne ozellerinde baska bi ile gitmem lazim o testler için gidebilirsem yarin gidicem poliklnge inşallah hayirli haber alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…