2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bence en kısa zamanda başka bir doktora daha göster sonuçlarını canım.
En son martta baktirdim abkaraya bile kan yolladim antikoagulen falan filan..protein s ve c normal sinirda cikti..homosisteinde 5.48 mi cikti...referans 5 ila 15 arasiydi..

Ben 26 canım. 2 yıllık evliyim yaklaşık bir senedir bebiş istiyoruz :) bir düşük oldu işte. Umarım bu kez her şey yolunda gider. Geçen cuma gittiğimizde kalp atışı yeni başlıyordu sanırım bu hafta daha net görürüz inşallah dedi.

Bana sadece hibor 5000 iğnesini verdi doktor. Yetersiz midir ?

Merhaba ben de claxane 0.8 günde 2 kez kullanıyorum kanım çok sulaniyor diye korkuyorum perşembe Dr kontrolünde soracağım kilomda 57 bukadarı sizce de fazla değilmi Allah bebislerimizi de bizi de korusun

Merhaba ben de claxane 0.8 günde 2 kez kullanıyorum kanım çok sulaniyor diye korkuyorum perşembe Dr kontrolünde soracağım kilomda 57 bukadarı sizce de fazla değilmi Allah bebislerimizi de bizi de korusun
Merhaba. Benim 0.4 günde bir kez bide coraspirin var. Benimde boy 1.67 kilo 52,3 ile hamile kalmıştım.

Kızlar benim canım hep zararlı şeyler çekiyor hamburger patates cips gibi sizinde çekmez inşallah söyledim diye :) yemiyorum tabi ama hep aklıma geliyor. Eşim gidip alayım cips bi iki tane yersin dedi yok dedim sakın alma kesmez çünkü beni dedim. Sanırım doğum yapınca bi süre zararlı şeyler yiyicem :) midede hassas niye böyle yağlı şeyler çeker anlamadım hormonlar benle çok fena dalga geçiyor Direnmeye devamm..

Memnun oldum canim
Bu arada bana da coraspirin vermedi dr bidahaki gittigimde soracagim herkes coraspirin kullaniyor ben de kullanayim mi diye
Bende 1 tane heterozigot sadecr cnm digerleri normal

Geçmiş olsun allah sabır versin allah çok büyük .. İnşallah tekrar katılırsın.... İnancın sayesinde dik durabiliyosun şükür...

rayha çok geçmiş olsun canım. Çok üzücü bir durum Allah sabır versin. İnşallah bir an önce tekrar hamile kalırsında sağ salim kucağına alırsın yavrunu.

Memnun oldum canim
Bu arada bana da coraspirin vermedi dr bidahaki gittigimde soracagim herkes coraspirin kullaniyor ben de kullanayim mi diye
Bende 1 tane heterozigot sadecr cnm digerleri normal
Benim iki tane olunca sadece iğne yeterli olur mu acaba diye endişe etmeye başladım. Çünkü dediğin gibi iğneyle birlikte hap kullanan da var. Cumartesi gittiğimde sorarım ben de artık. Bebişleri kucağımıza alana kadar bu endişe bitmeyecek sanırım :)

Evet cnm stresli bir surec ya eminim ki Metin hoca yok yok gerek yok diyecek coraspirin icin :)
Sana da folic plus/trio verdi mi:)
Senin bebiş kac haftalik
Benim tahmini dogum tarihi 19.06.2016 aramizda tam 1 hafta var gibi

rayha (( acini yaşadım ( seni çok iyi anliyorum Sabır da hayat gibi ölüm gibi Allahdan . .çok sukur ki mevlamiz var seviyor imtihan ediyor . ben haziranda düşük yaptım eylülde hamile Kaldim ama ondan öncesinde bir bebegim doğdu ve cennet oldu . halkımızdan her daim hayırlı olan oluyordur mutlaka sadece aacidan hayrı goremiyoruz . Mevla inşallah sana eenn hayırlı zamanda en hhayırlı olan evlatlar nasip eder

Evet cnm stresli bir surec ya eminim ki Metin hoca yok yok gerek yok diyecek coraspirin icin :)
Sana da folic plus/trio verdi mi:)
Senin bebiş kac haftalik
Benim tahmini dogum tarihi 19.06.2016 aramizda tam 1 hafta var gibi
Evet folic trio ve benexol verdi. Benimki de 27 haziran aramızda bir hafta var. Metin bey haftasıyla ilgili bir şey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…