2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba tarihler aynı gibi sizle Benmde arasıra batmalar falan oluyo özellikle öksürdüğümde ama gayet normalmiş.. Kalp atışı için dr ne zamanı önerdi size

İgne kullaniyosun demi kan pihtiladman var mi..doz fazlasida yapabiliyo doktoruna sor..
Canim clexan 0.4 kullaniyorum bi kurtajim var test yapilmadi drla konustuk karari bana birakti burda kizlara danistim herkes kullan dedi druma soyledim kullanmak istiyorum diye 0.4 yazdi gunde bir daha bugun 4. Vuruldum acaba omu yapti ya cok korkuyorum simdi gittim wcye hicbisey yok

Benimhala umudunvar bnim kizimdada senin haftalardaki gıbı kanamalarim oldu dr banada igneyi kes dedi ama ben kesmedim corasprini kestim evde bol bol dinlendim daha once 2 defa hamile kaldim kalp atislari olusmadi bunda bebegim yasiyordu elhamdurillillah ve kizimin sifasi igneydi onu kesmezdim ve kesmedimde cok sukur saglikla aldim bence sende igneni olmalisin

Kizlar bu ignenin bebeklerimiz uzerinde hic bir olumsuz etkisi yok demi dr dinleyip kullanmasamiydim acaba koyu akintiyi gorunce tedirgin oldum

İgneyi 3 gun kullandim kanama alanim olustu acillik oldum..3 gun öncesi boyle bisey yoktu ama..bu diktorumda kullanma diyor..

Kanaman artmadimi peki..kanama varken kullandirmiyolar da..

Bizi 15 gunde bir cagiriyor simdilik bakalim sonra nasil bir duzen olacak bidahakine haftaici gidecegiz ama diger kontrollere cumartesi gitmeyi dusunuyorum
Benim de kurtajim 1.500liraya oldu
Benim şu an 7+1 Allah bagıslarsa, kalp atisini gorduk siz gordunuz mu?
Bu arada yaş kaç? :) ben 23 :) 6aylık evliyim

Basin sag olsun canım gozlerim doldu yazinla rabbim versi dedigin gibi yine o aldi verdiklerine vermediklerine vereceklerine hamdolsun rabbim saglikli bebekler nasip etsin insaallah

İşte bunlar ne demek alel filan :) kan pıhtılaşması var dedi doktor o açıdan mı tehlikeli
Kan pıhtılaşması var dediyse şöyle oluyor kanın pıhtılaştığı için bebek beslenemiyor ve kalp atışı önce yavaşlayıp sonra duruyor. Her iki alel her iki gen dende gelmesi demek. Yani daha tehlikeli anlamına geliyor. Homozigtlarda iğne vermeyebiliyorlar ama heterozigotta iğne ve corasprin muhakkak kullanılıyor.

Ah canim nasip degilmis burada cogumuzun 2. 3. Ya da 4. Gebeligi cogumuz senin gibi bebeklerimizi kaybettik umudumuzu kaybetmiyoruz insaAllah en kisa zamanda toparlar yeniden saglikli hayirli bir gebelik gecirirsin cnm cook gecmis olsun

Bende oyle diyorum kanama yok zaten bi kere koyu kahve akinti oldu simdi evde progestan 100luk buldum onu ictim ayaklarimi kaldirdim yatiyorum Rabbim melegimi bana bagislar inşallah

Âmin canım sen tedbirini almşsın takdir Allah'tan, Allah yardımcın olsun cnm korusun bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…