- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.401
Kapanıyor canım kızımda kapandı.. şimdiki gebeligimde de ilk önce 9 sonra 5 sonra 4 fark çıktı.. hem doktorum bunun sorun yapmayacağını söyledi. Geç oluşmuştur o dedi..Daha bebekte gozukmedi 9 gun fark verdi..sonradan fark kapaniyor mu..
Canım bende de kist var ama basit kist diye geçiyor, inşallah büyümez..Nabothi kist ne bilen var mi..servikste nabothi kistlerine rastlanmis bende..öyle yaziyo..acaba ara aea lekelenme ondan mi ki..
Merhaba tarihler aynı gibi sizle Benmde arasıra batmalar falan oluyo özellikle öksürdüğümde ama gayet normalmiş.. Kalp atışı için dr ne zamanı önerdi sizeBayanlarr 7.haftanın içersindeyim bir şey soracağım arada kasıklarıma ağrı giriyo bu normalmiş ama benim anlamadığım şey sağ tarafta ağrıyo sol tarafta ağrıyo 7 haftalık bebeğin yer değiştirme gibi bi durumu yoksa ikiz olma şansı varmı yanıtlarsanız sevinirim
Merhaba tarihler aynı gibi sizle Benmde arasıra batmalar falan oluyo özellikle öksürdüğümde ama gayet normalmiş.. Kalp atışı için dr ne zamanı önerdi size
Benim adetim 3 gün geçtiğinde 170 di22.o6.2016 da dogum yapacak kizlar..ilk beta hcg yi hangi gun baktirdiniz ve kac cikti..ben 16 ekim 427.91 cikti..2 gun gecmusti..
Bennnnn bir kilo aldım şimdiden 7. Hafta dayımkilo alan oldu mu simdiye kadar?
Canim clexan 0.4 kullaniyorum bi kurtajim var test yapilmadi drla konustuk karari bana birakti burda kizlara danistim herkes kullan dedi druma soyledim kullanmak istiyorum diye 0.4 yazdi gunde bir daha bugun 4. Vuruldum acaba omu yapti ya cok korkuyorum simdi gittim wcye hicbisey yokİgne kullaniyosun demi kan pihtiladman var mi..doz fazlasida yapabiliyo doktoruna sor..
Kizlar bu ignenin bebeklerimiz uzerinde hic bir olumsuz etkisi yok demi dr dinleyip kullanmasamiydim acaba koyu akintiyi gorunce tedirgin oldumBenimhala umudunvar bnim kizimdada senin haftalardaki gıbı kanamalarim oldu dr banada igneyi kes dedi ama ben kesmedim corasprini kestim evde bol bol dinlendim daha once 2 defa hamile kaldim kalp atislari olusmadi bunda bebegim yasiyordu elhamdurillillah ve kizimin sifasi igneydi onu kesmezdim ve kesmedimde cok sukur saglikla aldim bence sende igneni olmalisin
İgneyi 3 gun kullandim kanama alanim olustu acillik oldum..3 gun öncesi boyle bisey yoktu ama..bu diktorumda kullanma diyor..Benimhala umudunvar bnim kizimdada senin haftalardaki gıbı kanamalarim oldu dr banada igneyi kes dedi ama ben kesmedim corasprini kestim evde bol bol dinlendim daha once 2 defa hamile kaldim kalp atislari olusmadi bunda bebegim yasiyordu elhamdurillillah ve kizimin sifasi igneydi onu kesmezdim ve kesmedimde cok sukur saglikla aldim bence sende igneni olmalisin
Kanaman artmadimi peki..kanama varken kullandirmiyolar da..Benimhala umudunvar bnim kizimdada senin haftalardaki gıbı kanamalarim oldu dr banada igneyi kes dedi ama ben kesmedim corasprini kestim evde bol bol dinlendim daha once 2 defa hamile kaldim kalp atislari olusmadi bunda bebegim yasiyordu elhamdurillillah ve kizimin sifasi igneydi onu kesmezdim ve kesmedimde cok sukur saglikla aldim bence sende igneni olmalisin
evet benim de hoşuma gitmişti prof ama arayınca onunla konuşuyorum diye. Sorunca cevap veriyor da acemi olunca insanın aklına soru gelmiyor :) muayene evet pahalı her hafta çağırdı biraz külfetli oluyor ama Allahtan 10 gün kontrol süresi var. Biri ücretsiz oluyor. kürtajı 1500 e yaptı. Doğum ne kadardır kim bilir diyorum :) tamam dikkat edeyim bundan sonra. Görürsem tanışırız. biz cumartesi gidiyoruz genelde. İlçeden geliyorum çünkü. :/ senin kaçıncı hafta?
Kizlar akintimin rengi koyulasmis kahve gibi sizce normalmi bu nolur cevap yazin
Canımın çektiği bişey vardı onu yedim. Aç kalınca daha çok midem bulanıyor iyiyim şimdi.bende elma yiyorum ama gecmiyo iste.. ins cikinca yiyebilecegin bise bulursun ben aklima yemek gelince bile kötu oluyorum suan
Basin sag olsun canım gozlerim doldu yazinla rabbim versi dedigin gibi yine o aldi verdiklerine vermediklerine vereceklerine hamdolsun rabbim saglikli bebekler nasip etsin insaallahMERHABA KİZLAR,BİR HAZİRAN ANNESİ OLACAKTİM.. HEMDE İKİZ BEBEKLERİMLE.. . . YİNE Bİ UMUT GİTTİM DR A .. BEBEGİN TEKİ GİTMİS GİDERKENDE SU AN KARNİMDA YASAYAN KARDESİNİDE GÖTÜRÜYORMUŞ.KANAMA BAŞLADI..GİDİYOR BENDEN BEBEKLERİM.KİMDİLER NASİL BİSEYLERDİ HİC BİLMİYORUM. ONLARİ MERAKIMLA KALAKALDİM , ALLAH VERDİ ALLAH ALDİ.NE GİDENLE ÜZÜLÜR NE VERİLENLE ŞIMARIRIM ELHAMDULİLLAH. DUA EDİNDE KURTAJ OLMADSN DÜŞSÜN O ZAMSN ARANUZA KATİLİRİM BELKİ İKİ UC AY A.CUNKU HEPİNİZİDE COK SEVİYORUM. SİVASLİ BEBEGİNE İYİ BAK .D MELOSUM SENDE.HEPİNİZDE DİKKAT EDİN. İSTEMEDEN DE OLSA ARANİZDAN SİMDİLİK AYRILIYORUM. SELAMETLE
Kan pıhtılaşması var dediyse şöyle oluyor kanın pıhtılaştığı için bebek beslenemiyor ve kalp atışı önce yavaşlayıp sonra duruyor. Her iki alel her iki gen dende gelmesi demek. Yani daha tehlikeli anlamına geliyor. Homozigtlarda iğne vermeyebiliyorlar ama heterozigotta iğne ve corasprin muhakkak kullanılıyor.İşte bunlar ne demek alel filan :) kan pıhtılaşması var dedi doktor o açıdan mı tehlikeli
MERHABA KİZLAR,BİR HAZİRAN ANNESİ OLACAKTİM.. HEMDE İKİZ BEBEKLERİMLE.. . . YİNE Bİ UMUT GİTTİM DR A .. BEBEGİN TEKİ GİTMİS GİDERKENDE SU AN KARNİMDA YASAYAN KARDESİNİDE GÖTÜRÜYORMUŞ.KANAMA BAŞLADI..GİDİYOR BENDEN BEBEKLERİM.KİMDİLER NASİL BİSEYLERDİ HİC BİLMİYORUM. ONLARİ MERAKIMLA KALAKALDİM , ALLAH VERDİ ALLAH ALDİ.NE GİDENLE ÜZÜLÜR NE VERİLENLE ŞIMARIRIM ELHAMDULİLLAH. DUA EDİNDE KURTAJ OLMADSN DÜŞSÜN O ZAMSN ARANUZA KATİLİRİM BELKİ İKİ UC AY A.CUNKU HEPİNİZİDE COK SEVİYORUM. SİVASLİ BEBEGİNE İYİ BAK .D MELOSUM SENDE.HEPİNİZDE DİKKAT EDİN. İSTEMEDEN DE OLSA ARANİZDAN SİMDİLİK AYRILIYORUM. SELAMETLE
Bende oyle diyorum kanama yok zaten bi kere koyu kahve akinti oldu simdi evde progestan 100luk buldum onu ictim ayaklarimi kaldirdim yatiyorum Rabbim melegimi bana bagislar inşallahCnm gunduz mutlaka bir kadin dogumcuya git, acilde bakmiyorlar
Bende oyle diyorum kanama yok zaten bi kere koyu kahve akinti oldu simdi evde progestan 100luk buldum onu ictim ayaklarimi kaldirdim yatiyorum Rabbim melegimi bana bagislar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?