- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.381
Canım hayırlısı buymuş.. çok zor bir durum ben de yaşadım, ama düşükten 3 ay sonra hamile kaldım ve kendime geldim, yeni bir umut doldu içime allah sana da nasip etsin inşallah..MERHABA KİZLAR,BİR HAZİRAN ANNESİ OLACAKTİM.. HEMDE İKİZ BEBEKLERİMLE.. . . YİNE Bİ UMUT GİTTİM DR A .. BEBEGİN TEKİ GİTMİS GİDERKENDE SU AN KARNİMDA YASAYAN KARDESİNİDE GÖTÜRÜYORMUŞ.KANAMA BAŞLADI..GİDİYOR BENDEN BEBEKLERİM.KİMDİLER NASİL BİSEYLERDİ HİC BİLMİYORUM. ONLARİ MERAKIMLA KALAKALDİM , ALLAH VERDİ ALLAH ALDİ.NE GİDENLE ÜZÜLÜR NE VERİLENLE ŞIMARIRIM ELHAMDULİLLAH. DUA EDİNDE KURTAJ OLMADSN DÜŞSÜN O ZAMSN ARANUZA KATİLİRİM BELKİ İKİ UC AY A.CUNKU HEPİNİZİDE COK SEVİYORUM. SİVASLİ BEBEGİNE İYİ BAK .D MELOSUM SENDE.HEPİNİZDE DİKKAT EDİN. İSTEMEDEN DE OLSA ARANİZDAN SİMDİLİK AYRILIYORUM. SELAMETLE
cnm cok uzuldumMERHABA KİZLAR,BİR HAZİRAN ANNESİ OLACAKTİM.. HEMDE İKİZ BEBEKLERİMLE.. . . YİNE Bİ UMUT GİTTİM DR A .. BEBEGİN TEKİ GİTMİS GİDERKENDE SU AN KARNİMDA YASAYAN KARDESİNİDE GÖTÜRÜYORMUŞ.KANAMA BAŞLADI..GİDİYOR BENDEN BEBEKLERİM.KİMDİLER NASİL BİSEYLERDİ HİC BİLMİYORUM. ONLARİ MERAKIMLA KALAKALDİM , ALLAH VERDİ ALLAH ALDİ.NE GİDENLE ÜZÜLÜR NE VERİLENLE ŞIMARIRIM ELHAMDULİLLAH. DUA EDİNDE KURTAJ OLMADSN DÜŞSÜN O ZAMSN ARANUZA KATİLİRİM BELKİ İKİ UC AY A.CUNKU HEPİNİZİDE COK SEVİYORUM. SİVASLİ BEBEGİNE İYİ BAK .D MELOSUM SENDE.HEPİNİZDE DİKKAT EDİN. İSTEMEDEN DE OLSA ARANİZDAN SİMDİLİK AYRILIYORUM. SELAMETLE
Canim benim diyecek bişey yok Rabbim bol sabir versin sana cennette iki melegin var sana sefaatci olacak inşallah en guzel haberlerle geri gelirsin canimMERHABA KİZLAR,BİR HAZİRAN ANNESİ OLACAKTİM.. HEMDE İKİZ BEBEKLERİMLE.. . . YİNE Bİ UMUT GİTTİM DR A .. BEBEGİN TEKİ GİTMİS GİDERKENDE SU AN KARNİMDA YASAYAN KARDESİNİDE GÖTÜRÜYORMUŞ.KANAMA BAŞLADI..GİDİYOR BENDEN BEBEKLERİM.KİMDİLER NASİL BİSEYLERDİ HİC BİLMİYORUM. ONLARİ MERAKIMLA KALAKALDİM , ALLAH VERDİ ALLAH ALDİ.NE GİDENLE ÜZÜLÜR NE VERİLENLE ŞIMARIRIM ELHAMDULİLLAH. DUA EDİNDE KURTAJ OLMADSN DÜŞSÜN O ZAMSN ARANUZA KATİLİRİM BELKİ İKİ UC AY A.CUNKU HEPİNİZİDE COK SEVİYORUM. SİVASLİ BEBEGİNE İYİ BAK .D MELOSUM SENDE.HEPİNİZDE DİKKAT EDİN. İSTEMEDEN DE OLSA ARANİZDAN SİMDİLİK AYRILIYORUM. SELAMETLE
evet benim de hoşuma gitmişti prof ama arayınca onunla konuşuyorum diye. Sorunca cevap veriyor da acemi olunca insanın aklına soru gelmiyor :) muayene evet pahalı her hafta çağırdı biraz külfetli oluyor ama Allahtan 10 gün kontrol süresi var. Biri ücretsiz oluyor. kürtajı 1500 e yaptı. Doğum ne kadardır kim bilir diyorum :) tamam dikkat edeyim bundan sonra. Görürsem tanışırız. biz cumartesi gidiyoruz genelde. İlçeden geliyorum çünkü. :/ senin kaçıncı hafta?Evet kendi kendine pek aciklama yapmiyor bizim sormamiz lazim sorulari
Her aradigimda telefonda hepsini aciyo benim de bu hosuma gidiyo aklima bir sey geldikce arayip soruyorum
Muayene ucreti de epey fazla
Hoca her seferinde besmele cekip muayeneye basliyo ne biliyim insallah masallah diyo muhafazakar bi adam ya hosuma gidiyor :)
Biz esimle veya esim annem ben geliyoruz ayni esofmanlari giymis liseli gibi iki tip gorursen bil ki biziztipimiz minyon cunku
Gelip sen pembelokum musun diye sorabilirsin gorursenesim biliyo uyeligimi
Canim benim sen inancli bi kadinsin Allah sevdigi kulunu sinarmis solencek hicbsy teselli etmio kendimden bliorum ama inan herseyde bi hayir var bliosun bunu smdi bunda bi hayir yok gbi gozuksede oyle seyler yasioki insan bu sebebten olmus demekki diyosun insallah Allah gonlune gore verir hayirlsini verir zaten seni uzmuslerdi bayaga sen Allaha sgin herkes utanir yaptgndan en kisa zamanda aramiza donersin insallah Allah yuvanda huzur kalbne ferahlik ve sabir versinnMERHABA KİZLAR,BİR HAZİRAN ANNESİ OLACAKTİM.. HEMDE İKİZ BEBEKLERİMLE.. . . YİNE Bİ UMUT GİTTİM DR A .. BEBEGİN TEKİ GİTMİS GİDERKENDE SU AN KARNİMDA YASAYAN KARDESİNİDE GÖTÜRÜYORMUŞ.KANAMA BAŞLADI..GİDİYOR BENDEN BEBEKLERİM.KİMDİLER NASİL BİSEYLERDİ HİC BİLMİYORUM. ONLARİ MERAKIMLA KALAKALDİM , ALLAH VERDİ ALLAH ALDİ.NE GİDENLE ÜZÜLÜR NE VERİLENLE ŞIMARIRIM ELHAMDULİLLAH. DUA EDİNDE KURTAJ OLMADSN DÜŞSÜN O ZAMSN ARANUZA KATİLİRİM BELKİ İKİ UC AY A.CUNKU HEPİNİZİDE COK SEVİYORUM. SİVASLİ BEBEGİNE İYİ BAK .D MELOSUM SENDE.HEPİNİZDE DİKKAT EDİN. İSTEMEDEN DE OLSA ARANİZDAN SİMDİLİK AYRILIYORUM. SELAMETLE
Valla telaslandirmak istemem ama bisey olmaz deyip kestirp atamamda en iyisi doktrda belli olur bidaha bak sari flnsa korkma progestan iciomusnKizlar akintimin rengi koyulasmis kahve gibi sizce normalmi bu nolur cevap yazin
Kullanmiyorum canim henuz keseyi gorduk gerekli olursa kalp atislarindan sonra baslariz dedi ya acilde bisey yapmiyolar moral bozup gonderiyolar gecen gebeligimden progestan 200 var evde alsammi cok korkuyorumValla telaslandirmak istemem ama bisey olmaz deyip kestirp atamamda en iyisi doktrda belli olur bidaha bak sari flnsa korkma progestan iciomusn
sivaslim üzülür anneler yasasada ayrı kalsada ölse de bebekleri .. onlar hep kucucuktur.çok ağladım belkide ondandir.eşimde cinsiyet konusunda uzmustu .ama Allah imtihan etti .bana üzülme dedi onada ben istemesem iki taneyi bile alırım dedi.hamdediyorum.ki eşimde düzeldi bende iyi olacağım inşaallah.bugünleri sizinle atlattım sayılır bu haftada bi geçseydi.bebek daha düşmedi bekliyorum protestan yeni kestim yarin düşer belki.hayırlısıyla gelirim aramıza inşaallah aeolun .dCanim benim sen inancli bi kadinsin Allah sevdigi kulunu sinarmis solencek hicbsy teselli etmio kendimden bliorum ama inan herseyde bi hayir var bliosun bunu smdi bunda bi hayir yok gbi gozuksede oyle seyler yasioki insan bu sebebten olmus demekki diyosun insallah Allah gonlune gore verir hayirlsini verir zaten seni uzmuslerdi bayaga sen Allaha sgin herkes utanir yaptgndan en kisa zamanda aramiza donersin insallah Allah yuvanda huzur kalbne ferahlik ve sabir versinn
İgne kullaniyosun demi kan pihtiladman var mi..doz fazlasida yapabiliyo doktoruna sor..Kullanmiyorum canim henuz keseyi gorduk gerekli olursa kalp atislarindan sonra baslariz dedi ya acilde bisey yapmiyolar moral bozup gonderiyolar gecen gebeligimden progestan 200 var evde alsammi cok korkuyorum
Korkma sakin ol cnm yerlesmeden kaynaklaniodur belki burda hepimiz progestan iciorz varsa ic doktorunda vericegi tek ilac progestan benm hicbi sikayetm yok gunde 2tane 200luk iciorm tedbir iicn icini ferah tut korkmaKullanmiyorum canim henuz keseyi gorduk gerekli olursa kalp atislarindan sonra baslariz dedi ya acilde bisey yapmiyolar moral bozup gonderiyolar gecen gebeligimden progestan 200 var evde alsammi cok korkuyorum
Oyle deme kendini suclama kaderin onune gecemeyiz sende allaha emanet ol dusukle ilgli bsy olrsa sorablirsn ozeldende allah emanet ol sende cnmmsivaslim üzülür anneler yasasada ayrı kalsada ölse de bebekleri .. onlar hep kucucuktur.çok ağladım belkide ondandir.eşimde cinsiyet konusunda uzmustu .ama Allah imtihan etti .bana üzülme dedi onada ben istemesem iki taneyi bile alırım dedi.hamdediyorum.ki eşimde düzeldi bende iyi olacağım inşaallah.bugünleri sizinle atlattım sayılır bu haftada bi geçseydi.bebek daha düşmedi bekliyorum protestan yeni kestim yarin düşer belki.hayırlısıyla gelirim aramıza inşaallah aeolun .d
Canım eşin cinsiyet konusunda nasıl üzdü seni eğer özel değilse..sivaslim üzülür anneler yasasada ayrı kalsada ölse de bebekleri .. onlar hep kucucuktur.çok ağladım belkide ondandir.eşimde cinsiyet konusunda uzmustu .ama Allah imtihan etti .bana üzülme dedi onada ben istemesem iki taneyi bile alırım dedi.hamdediyorum.ki eşimde düzeldi bende iyi olacağım inşaallah.bugünleri sizinle atlattım sayılır bu haftada bi geçseydi.bebek daha düşmedi bekliyorum protestan yeni kestim yarin düşer belki.hayırlısıyla gelirim aramıza inşaallah aeolun .d
Canım Allah hayirli zamanda hayirlisini nasip etsin..benimkide muallakta 6+5 olmam lazimjen 5+3 ciktim henuz bebek yok..9 gun fark var..kese hergun normal 1 mm buyuyo gecenkine gore buyumus ama takdir Allahtan..sivaslim üzülür anneler yasasada ayrı kalsada ölse de bebekleri .. onlar hep kucucuktur.çok ağladım belkide ondandir.eşimde cinsiyet konusunda uzmustu .ama Allah imtihan etti .bana üzülme dedi onada ben istemesem iki taneyi bile alırım dedi.hamdediyorum.ki eşimde düzeldi bende iyi olacağım inşaallah.bugünleri sizinle atlattım sayılır bu haftada bi geçseydi.bebek daha düşmedi bekliyorum protestan yeni kestim yarin düşer belki.hayırlısıyla gelirim aramıza inşaallah aeolun .d
Canım ben de kızıma hamileyken bebek geriden geliyordu.. bu geç yumurtlama olduğunu gösteriyor bu sorun teşkil edecek bir durum değil.. sıkma canını..Canım Allah hayirli zamanda hayirlisini nasip etsin..benimkide muallakta 6+5 olmam lazimjen 5+3 ciktim henuz bebek yok..9 gun fark var..kese hergun normal 1 mm buyuyo gecenkine gore buyumus ama takdir Allahtan..
Daha bebekte gozukmedi 9 gun fark verdi..sonradan fark kapaniyor mu..Canım ben de kızıma hamileyken bebek geriden geliyordu.. bu geç yumurtlama olduğunu gösteriyor bu sorun teşkil edecek bir durum değil.. sıkma canını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?