2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İkinci gebeliği olup da midesi çok bulanan var mı.. İkinci gebeliği daha kolay geçiyor demislerdi ama

Canım hayırlısı buymuş.. çok zor bir durum ben de yaşadım, ama düşükten 3 ay sonra hamile kaldım ve kendime geldim, yeni bir umut doldu içime allah sana da nasip etsin inşallah..

cnm cok uzuldum kendine cok iyi bak dilerim ki en yakin zamanda saglikli bi sekilde tekrar hamile kalip kucagina alirsin.. uzmemeye calis kendini biliyorum söylemesi kolay ama dikkat et kendine canim

Canim benim diyecek bişey yok Rabbim bol sabir versin sana cennette iki melegin var sana sefaatci olacak inşallah en guzel haberlerle geri gelirsin canim

evet benim de hoşuma gitmişti prof ama arayınca onunla konuşuyorum diye. Sorunca cevap veriyor da acemi olunca insanın aklına soru gelmiyor :) muayene evet pahalı her hafta çağırdı biraz külfetli oluyor ama Allahtan 10 gün kontrol süresi var. Biri ücretsiz oluyor. kürtajı 1500 e yaptı. Doğum ne kadardır kim bilir diyorum :) tamam dikkat edeyim bundan sonra. Görürsem tanışırız. biz cumartesi gidiyoruz genelde. İlçeden geliyorum çünkü. :/ senin kaçıncı hafta?

Canim benim sen inancli bi kadinsin Allah sevdigi kulunu sinarmis solencek hicbsy teselli etmio kendimden bliorum ama inan herseyde bi hayir var bliosun bunu smdi bunda bi hayir yok gbi gozuksede oyle seyler yasioki insan bu sebebten olmus demekki diyosun insallah Allah gonlune gore verir hayirlsini verir zaten seni uzmuslerdi bayaga sen Allaha sgin herkes utanir yaptgndan en kisa zamanda aramiza donersin insallah Allah yuvanda huzur kalbne ferahlik ve sabir versinn

Valla telaslandirmak istemem ama bisey olmaz deyip kestirp atamamda en iyisi doktrda belli olur bidaha bak sari flnsa korkma progestan iciomusn
Kullanmiyorum canim henuz keseyi gorduk gerekli olursa kalp atislarindan sonra baslariz dedi ya acilde bisey yapmiyolar moral bozup gonderiyolar gecen gebeligimden progestan 200 var evde alsammi cok korkuyorum

22.o6.2016 da dogum yapacak kizlar..ilk beta hcg yi hangi gun baktirdiniz ve kac cikti..ben 16 ekim 427.91 cikti..2 gun gecmusti..

sivaslim üzülür anneler yasasada ayrı kalsada ölse de bebekleri .. onlar hep kucucuktur.çok ağladım belkide ondandir.eşimde cinsiyet konusunda uzmustu .ama Allah imtihan etti .bana üzülme dedi onada ben istemesem iki taneyi bile alırım dedi.hamdediyorum.ki eşimde düzeldi bende iyi olacağım inşaallah.bugünleri sizinle atlattım sayılır bu haftada bi geçseydi.bebek daha düşmedi bekliyorum protestan yeni kestim yarin düşer belki.hayırlısıyla gelirim aramıza inşaallah aeolun .d

Kullanmiyorum canim henuz keseyi gorduk gerekli olursa kalp atislarindan sonra baslariz dedi ya acilde bisey yapmiyolar moral bozup gonderiyolar gecen gebeligimden progestan 200 var evde alsammi cok korkuyorum
İgne kullaniyosun demi kan pihtiladman var mi..doz fazlasida yapabiliyo doktoruna sor..

Korkma sakin ol cnm yerlesmeden kaynaklaniodur belki burda hepimiz progestan iciorz varsa ic doktorunda vericegi tek ilac progestan benm hicbi sikayetm yok gunde 2tane 200luk iciorm tedbir iicn icini ferah tut korkma

Nabothi kist ne bilen var mi..servikste nabothi kistlerine rastlanmis bende..öyle yaziyo..acaba ara aea lekelenme ondan mi ki..

Oyle deme kendini suclama kaderin onune gecemeyiz sende allaha emanet ol dusukle ilgli bsy olrsa sorablirsn ozeldende allah emanet ol sende cnmm

Canım eşin cinsiyet konusunda nasıl üzdü seni eğer özel değilse..

Canım Allah hayirli zamanda hayirlisini nasip etsin..benimkide muallakta 6+5 olmam lazimjen 5+3 ciktim henuz bebek yok..9 gun fark var..kese hergun normal 1 mm buyuyo gecenkine gore buyumus ama takdir Allahtan..

Canım Allah hayirli zamanda hayirlisini nasip etsin..benimkide muallakta 6+5 olmam lazimjen 5+3 ciktim henuz bebek yok..9 gun fark var..kese hergun normal 1 mm buyuyo gecenkine gore buyumus ama takdir Allahtan..
Canım ben de kızıma hamileyken bebek geriden geliyordu.. bu geç yumurtlama olduğunu gösteriyor bu sorun teşkil edecek bir durum değil.. sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…