2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
erkek erken belli ediyormus. benim instagramdan takip ettigim birine erkek dediler ama kordonmus sonra kiz oldugunu ögrendiler :)

Bende senin gibiydim :) okuyunca kendimi gördüm sanki Benimde Kızım oluyo

Bende öyle duydum ama bakalim. Ben haftaya 12 olacagm randevumdada bir sorun cıkmazsa söyleyeyim diyorum hayırlısı ile ama yinede tedirginim.

Aynı durumdayız aksam erken yatıyorum sabaha ezandan önce uyanıyorum ates basıyor yatak eziyet ediyor bana resmen

Hadi insaallah ben gitmeyeli 3 hafta oldu o yüzden emin olamadim. Ama görürüm umarim:) söylemedim ama haftaya 12ye girecegm sali kontrolde bir sorun cikmazsa söyleyeyim diyorum. Zaten söylemesemde görecekler yakinda

Bende öyle duydum ama bakalim. Ben haftaya 12 olacagm randevumdada bir sorun cıkmazsa söyleyeyim diyorum hayırlısı ile ama yinede tedirginim.
ben ilk bebeğimi 5. haftamda düşürdüm.. bir de şansa annemlerdeydim.. kaynanam anneme soruyordu nursel naptı da çocuğu düşürdü diye.. halbuki zaten beta hcg m yükselmemişti daha başından... doktor düşüyor bebek dedi... onu da söyledim..ama gel de anlat inanmıyorlardı... neden düştü diye soranlardan bunalmıştım artık..

Kızlar benim sat'a göre 7+6 ama ultrasona göre 6+5 bu kadar geriden gelmesi anormal bir durum mu

bu arada ben de internetten hamile taytı ve eteği aldım. Kilolu olduğum için iş yerindekilerin hamile olduğumu anlama ihtimali pek yok. En yakın iki arkadaşım ve benim ailem biliyor henüz eşimin ailesine bile söylemedik bir düşük yaşadığımız için ( o zaman duyar duymaz söylemiştik). Söylemek için sabırsızlanıyorum gerçekten :) Hayırlısıyla bir 12. haftayı geçirelim rahat rahat herkese söyleriz diyoruz

Ben en son 1.5 yil once girmistim siteye.kizim olduktan sonra giremedim.simdi yeniden hamileyim.sat 14 eylul.kizim tup bebek tedavisiyle oldu.rabbime sukurler olsun ki bu defa kendiliginden hamile kaldim.buyuk bi surprizdi bu.kizim rabbimin en buyuk hediyesi diyordum bu daha buyuk bir hediye oldu bizim icin.insallah rabbim tamamina da erdirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…