2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
gunaydin anneler nasilsiniz? ben yine kurulu saat gibi sabah cok rken uyandim. cok isim var bugun emlakci öglen gelecek. evalt ust heryer karton bant kartonlanacak seyler

gunaydin anneler nasilsiniz? ben yine kurulu saat gibi sabah cok rken uyandim. cok isim var bugun emlakci öglen gelecek. evalt ust heryer karton bant kartonlanacak seyler
Günaydıınn bende bu aralar erkenden uyanıyorum aslında uykum var uyusam iyi olcak sonra başım tutuyo. Kolay gelsin sana çok yorma ama kendini

Muayeneden çıktım. Elhamdülillah kalp atışı göründü. Sonraki kontrol 1 ay sonra.
Maşallah size.. Ben de duyduktan sonra 3 hafta sonra gel dedi. 1 ay ya da 3 hafta nasıl geçecek bilmiom. Beklemek zor. Evhamli hallerim beni deli edio

Amiiiin inşallah. Ellerini ayaklarını gördüğümüz, cinsiyetini öğrendiğimiz, kucağımızaaldığımız günler de gelsin inşallah :)
Hepsi sırayla gelicek inşallah canım. Haftaya cumartesi randevum var 11+1 olucam 1 günde önden gidiyor acaba cinsiyet tahmininde bulunurmu merakındayım. Benim doktorun erken söylediğini biliyorum. Söylerse direk kendimi bebe mağazalarına atıcam onu bile düşündüm :)

Maşallah size.. Ben de duyduktan sonra 3 hafta sonra gel dedi. 1 ay ya da 3 hafta nasıl geçecek bilmiom. Beklemek zor. Evhamli hallerim beni deli edio
Aynen :) doktordan çıkar çıkmaz bir ay nasıl geçecek dedim eşime :) bu evham doğana kadar devam edecek :) hatta ondan sonra da. Anne olmak bu herhalde :)

benim de bir ay sonra seninki kadar filan oluyor sanırım. Tabi gelişim geri mi ileri mi bilmiyorum ama cinsiyet belli olsa sürpriz :):) çok aceleciyim :):):)

Hepimiz öyleyiz. Ben dayanamayip arada baska bir doktora gittim bir kere. 3 hafta sonra gel demisti kendi doktorumda. Sali günü gideceğim ama 3 hafta gecmek bilmedi.

Allah yardımcın olsun. Ama simdi taşınınca sonrasında rahat edeceksin insaallah. Benimde ağustosta tasınma planım vardı ama galiba kalacak bebek varken zor gibi.

Benimde randevum sali günü ama hic ümidim yok cinsiyet konusunda. 10+6 da gitmis olacağım. 3 gunde ileri çıkmıstı ama belki simdi esitlenmistir. Öģrenirsek çok şahane olur ama

Allah yardımcın olsun. Ama simdi taşınınca sonrasında rahat edeceksin insaallah. Benimde ağustosta tasınma planım vardı ama galiba kalacak bebek varken zor gibi.
saol canim simdi agirlasmadan aradan cikmasi guzel. bebekle daha zor olurdu bebek icinde daha guzel olacak insallah yeni evimiz

Benimde randevum sali günü ama hic ümidim yok cinsiyet konusunda. 10+6 da gitmis olacağım. 3 gunde ileri çıkmıstı ama belki simdi esitlenmistir. Öģrenirsek çok şahane olur ama
saol cnm firsat bu firsat ya simdi yada kalacakti..
Kendi evinize mi taşınıyorsunuz.. bizim de ev sahibimiz evi satacağını söyledi.. haziranda çıkmamız lazim sözleşme bitiyor.. İnşallah satılmaz.. kiradan kiraya taşınmak istemiyorum.. gerçi su an ev alma şansımız yok gibi ama bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…