2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar benimde sag bacagmda kasilma vardi kaba etlerm bile agriodu magnezyum verdi doktorum agrilar normalmis yani kanama lekelenme olmadgi surece vucut gebelige hazirlaniyo rahim genisliyo korkma dedi
Benimde oluyor endise ettim ama normal demekki. Çok sevindim uyumlu çıkmasina benimde sali kontrolüm sorun yoktur insaalllahh:)

Selam bayanlar bende yeni sayılırım. Bu ikinci gebeliğim ilk de olduğu gibi bulantı ve kusmalarla başım belada neyseki doktorum zofran adlı ilacı verdi bir nebze rahatladım. Herkese sağlıklı hamilelik dilerim.

kim yazmisti hatirlamiyorum ama benimde agzimda o kötu tat var sabahtan beri.. vbiseler yedim yinede gecmiyo cok aci ve gicik bi tat

İyi akşamlar kızlar çok şükür 7.haftada pıtpıt kalpatışımızı duyduk nasıl güzel nasıll
Şimdi bir ay sonraki randevu tarihini beklemek kalıyo, nasıl geçerki bu koskoca dört hafta
Çok güzel :) inşallah hep boyle gider.
Bende cok sabırsızim pazartesi kalp atışı için gidecegiz.
Bir jaybım oldugu icin de bir okadar korkuyorum.

kan testi veriyorsun canım free bthcg ye bakiyorlar ve ultrasonda bebeğin burun kemiği ve ense kalınlığına devlet ücret almiyor ozellerin ne kadar aldığı hakkında bi fikrim yok Rabbim hepimize hayırlı haberler aldirsin

kızlar benim iki gündür aşırı kahverengi akıntım var protestan.kullanıyorum niye böyle oldu acaba çok korkuyorum 7 aylık kızım var sürekli acile de gidemiyorum 3 gün önce gittim protestan kullan dedi.inşallah bi sorun çıkmaz ne kadar tedbir alsata herşey Rabbimin elinde banada herkesede hayırlı haberler aldirsin tamamina erdirsin inşallah dualarinizda benide unutmayin güzel haber alan arkadaslara da maşAllah :)

Cnm gecmis olsn kizini mumkunse fazla kucaklama progestani brakma dinlenmeye calis bol bol bide ananas alma ihtimalin varsa ye rahim icin cok yararli tup bebekte bile tawsiye ediyolar stres olma

Canım benim kızımda çok oluyordu.. doktor pembe ve kırmızı tehlikeli demişti..bazı gebeliklerde ilk aylar hep lekeyle geçiyor.. sıkıntı yapma hem ilaç da kullanıyorsun..

Hoşgeldin canım.. ilk çocuğun kaç yaşında..

Yoktur yoktur gecti ztn riskli gunler tam ayni gdio sat a gore bakalim ikili taramayi merak ediorm bebisi detayli goricem diye:)
Bende o yüzden çok merak ediyorum. Saliyi iple çekiyorum resmen bugünlere gülüp gecerim insaallah ne kadarda boş yere üzulmüsüm diye. Bugün bir arkadaş dediki cok ilginc degilmi bir can icinde büyüyor, korkmuyor musun? O kadar bekledim ki tek korkum bir sey olması yoksa sadece sevincliyim dedim.

Oda nasi laf oyle kendi nasi gelmis dunyaya Allah oyle biyerde buyutuyoki onlari cok zor zarar gelmesi icin ferah olsun ben kendimi sokaklara bakip okdr cok cocuk varki herkes dunyaya bi sekilde gelio deyip motive ediyorum:))

Hoşbulduk. Bi oğlum var bu sene 1. Çi sınıfa gidiyor. Yaş 36 Rabbim herkesin gönlüne göre versin oğlumda yaklaşık 16 haftaya kadar günde 6-7 defa istifra ediyordum yaş ileleyince pak sabırı zor oluyor . Bakalım herkesin gönlüne göre versin inşallah 9 haftaya yeni girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…