2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İnşallah canım.. keske bir görünseydin yine.. ama ben bi kere lavaboda o kadar fazla kanama yaşadım ki kesin düşüyor dedim.. rabbim korudu..
canım seninde küçük kızın var beni anlarsın çok küçük gündüz annem idare ediyo ama gece mümkün değil durmaz beni arar salı günü kan uyusmazligi için iğne vuruldum 4 saat hastanede kaldım ervam perisan oldu onun düzeninin benden.iyi kim bilir gidersem tedbir amaçlı yatırcaklar kızım ne olur diye düşünüyorum ilk düşüğümde 2 gün hastanede kaldım yinede düştü Rabbime emanet hayırlısıyla tamamina erer inşallah

Yok canım yatırmıyorlar.. en fazla iğne veriyorlar düşük için.. ben çok gittim kanamadan hiç yatırmadılar..

firdevs_eyp kan uyuşmazlığı iğnesini neden bu haftalarda yaptilar size ?? Bende doktora gittiğimde test yaptık pozitifse zaten geçmişler ola derim dedi dönüşü yok dedi ama negatif çıktı sukur . şimdi aklıma takıldı tekrar gidip bi baktirsam mi

Günaydınlar hamisler haftasonu kurs dersleri var. Malum 8den önce ayaktayım. Kahvaltımi yaptimm. Hiç midem bulanmadi şimdiye kadar umarım bulanmaz artık . Ve bebişim sağlıklıdir.

Kizlar bebek gercekten kismetiyle geliyor. Biz de bebek haberi almadan 1 ay once ev alip tasindik. Bebek haberi aldiktan bi kac gun sonra da eşim calistigi firmada terfi edip müdür oldu. Bebeklerimiz hep kismetli olsun insallah :)

Ne kadar güzel, Allah da da güzellikler nasip etsin. Benim eşim işsiz yazdan beri. Bir oğlum var 3 yaşında ve hamileyim yine.. Böyle mucizelere ihtiyacımız var. Ama hiç inancım kalmadı artık.

Günaydınlar hamisler haftasonu kurs dersleri var. Malum 8den önce ayaktayım. Kahvaltımi yaptimm. Hiç midem bulanmadi şimdiye kadar umarım bulanmaz artık . Ve bebişim sağlıklıdir.
Günaydın canım.. ben de ilki kadar rahtsız değilim.. ilkinde çok tiksinmiştim.. şimdi herşey yiyorum sadece limonlu cay ve çikolata çekmiyor .. şimdi daha koyu ve şekerli çay içiyorum.. çikolatayı zaten aramazdım.. ama sabah kalktıgımda hemen kahvaltı yapmazsam midem bulanıyor sadece.. onun dışında çok şükür..

Ne kadar güzel, Allah da da güzellikler nasip etsin. Benim eşim işsiz yazdan beri. Bir oğlum var 3 yaşında ve hamileyim yine.. Böyle mucizelere ihtiyacımız var. Ama hiç inancım kalmadı artık.
Canım umudunu yitirme.. allah büyük.. rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..

Rabbimin rahmeti sonsuz Canım bir imtihan olarak düşün yaşadıklarını sabredersen sonu güzel olacak bir imtihan.bebekler rahmeti nasibiyle gelir der hep annem ananem bak gör senin bebişinde öyle olacak Allah'ın izniyle

Ilk gebelikse zaten bu zamanlarda yapılıyormuş. Neden öyle dediki doktorun? Zaten sorun çıkmamıs ama.

Gunaydinn kizlarrr bende iyi uyandim sasirticiiii midem bulannmiyoo ama napiyoruz kafaya takmiyoruzzz kesin baslar birazdan :))
Haklısın ya düşündükçe artıyor. Ben bazen hamilr olduğumu unutuyorum yoğunken ama o zamanda iyimi diye endise ediyorum. Salı günü gitsem doktora rahat edeceğım insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…