2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimde randevum sali günü ama hic ümidim yok cinsiyet konusunda. 10+6 da gitmis olacağım. 3 gunde ileri çıkmıstı ama belki simdi esitlenmistir. Öģrenirsek çok şahane olur ama
Eveett süper olur nasip artık bu sefer öğrenmezsek bi dahakine öğreniriz. Sağlıklı olsunlarda yeter ki kızda olsa erkekte olsa evlat hiç farketmez

benim de bir ay sonra seninki kadar filan oluyor sanırım. Tabi gelişim geri mi ileri mi bilmiyorum ama cinsiyet belli olsa sürpriz :):) çok aceleciyim :):):)
İlk haftalarda bende çok aceleciydim ama bir süre sonra daha rahat oluyorsun göbişte şişmeye başladıkça zaman daha çabuk geçiyor. O günlerde gelir inşallah sırayla öğreniriz :)

Amiiiin inşallah. Ellerini ayaklarını gördüğümüz, cinsiyetini öğrendiğimiz, kucağımızaaldığımız günler de gelsin inşallah :)
İnşallah canım. 8 haftalıkken minicik kollarını bacaklarını görmüştük kafayı oynatmıştı :) bu sefer neler yapıcak tostiriğim çoook merak ediyorumm

İlk haftalarda bende çok aceleciydim ama bir süre sonra daha rahat oluyorsun göbişte şişmeye başladıkça zaman daha çabuk geçiyor. O günlerde gelir inşallah sırayla öğreniriz :)
Dort gözle gobusumun sismesini bekliyorum sanırım o zaman anlayacağım hamile olduğumu

İnşallah duyarim inşallah Rabbim o duyguyu yaşatır bana ve daha duymayanlara
Cnm gecen p.tesi ben de ayni bu duygular icindeydim hatta o kdr endise etmisim ki normalde 9larda gezen tansiyonum 13,5a cikmisti ama endise edicek hicbisi yokmus bebegim gayet saglikliydi cok sukur sen de o minik pit pitpitlari duyacaksin insallah allahin izniyle.

İnşallah canim bende yazrim buraya duydum cok şükür diye saglkla buyuduklerii görürüz

Merhaba. Kizlar sabahtan beri ne yesem kusuyorum. En son dün öğlen yemek yedim. Bu durumun bebeğe zarari varmidir. Hic bi yerde doktor bulamadim. Devletede gitmek istemiyorum. Boyle olan var mi beslenemedigim bebegime zarar veriyormuyum acaba.

Hiç mi yiyemiyorsun canım ya aç kaldıkça daha da bulantın artar. senin gibi hiç bişey yiyemeyenlere serum takıyorlar. Doktoruna bi danış istersen hastaneye falan yönlendirir belki. Geçmiş olsun.

Hayır canım yok. Hiç üzme kendini zaten üç ay boyunca bebek için ekstra beslenmene de gerek yok. Ben dokuz ay boyunca kustum su vile içemedim, hep üzülürdüm süt yoğurt peynir et yiyemedim yavruma faydalı olamadım diyr ama doktorum kesinlikle üzülme derdi. Ruh halin daha önemli derdi. Zaten yiyebilsen yersin. Ablam da öubuk kraker ve çizi ile tamamladı dokuz Ay'ı. Bunlar bizim elimizde olab Şeyler değil malesef..

Kusunca rahatliyorum yiyiyorum ama yatim saat sonra tekrardan kusuyorum sabah 9da ise gittim 2 kere iş yerinde kustum simdi anneme geldim burdada 4 kez kustum başım ağrıyo artk kusmaktan folic asidimi bile alamadim. Çok üzülüyorum.. umarım bu durum 9 ay sürmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…