2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimde bulantim cok ya sadecr bi sabah ise giderken kustumondna snra gene rapor aldm eve gldim 7 24 bulantim var bisey yiyim midem sisiyo evde duramiyrm ztn kayinvalelidemdeyim col zor gecoyo

Ilk uc ay bebege ydiklerinin faydasi ztn yok cnm uzulme

Canim meyve yemeye calis.ben meyve yiyorum kotu hissedince.hem bulandirmiyo hem midem bos kalmiyo

Mutlaka ilaç ve serum al. Ben zfran alıyorum ağır bir ilaç ama işte azıcık faydası oluyor

Kızlar bende dün kontrolden geldim bebeğim gayet iyi ve haftasiyla uyumlu hareketlerini gördük çok heyecanlandim bir sonraki 3 hafta sonra öğretmenler gününde 2 li testimiz var inşallah herkezden böyle güzel haberler duyarız birde bu ikili test nasıl yapılıyor Ücretli mi

gözun aydin cnm. benim doktor ikili testte kan testi yapip detayli ultrasonla inceleme yapiyor.

Kızlar göbek deligimin ertrafında tuhaflık var. Agrıyor gibi ama tam agrı da değil. Zaman zaman oluyor
Sizde de oluyormu

Kizlar benimde sag bacagmda kasilma vardi kaba etlerm bile agriodu magnezyum verdi doktorum agrilar normalmis yani kanama lekelenme olmadgi surece vucut gebelige hazirlaniyo rahim genisliyo korkma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…