2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu nasıl geçiyor, allah tamamına erdirsin inşallah.. oğlunuz büyümüş, en azından o yönden rahat olursunuz..

Canım gözün aydın. Aramızda bir gün var. Hamilelik nasıl gidiyor?
Teşekkür ederim canım.. Bulantılarım var özellikle de sabahlrı dr kötü olursam kullanmam için bi ilç verdi
Akıntılarımda koyu sarı tonlarında ve bugün kahve gibi oldu dr bunun normal olduğunu söyledi, rahim genişleme yaşadıkça kalan kan koyu renkte akıntıya sebep olbiliyormuş ama yinede tutunmasına yardımcı olmak için jel verdi 15 günlük.. Dört hafta sonrada kontrol.. Sende durumlar nasıl

Oda nasi laf oyle kendi nasi gelmis dunyaya Allah oyle biyerde buyutuyoki onlari cok zor zarar gelmesi icin ferah olsun ben kendimi sokaklara bakip okdr cok cocuk varki herkes dunyaya bi sekilde gelio deyip motive ediyorum:))
Dogru söyledin gerçekten. Cok iyi bir motivasyon. Insanlar bazen destek olmak yerine kostek oluyor böyle. Ama ben inananıyorum bebegim benimle artik

Bu nasıl geçiyor, allah tamamına erdirsin inşallah.. oğlunuz büyümüş, en azından o yönden rahat olursunuz..
Buda aynı maalesef :-( ama doktorum beni bildiği için zorfan al dedi tamamen rahat olmuyor en Azımdan istifra etmiyorum gerçekten çok zor çünkü . Oğlum büyük babamız yardımcı oluyor ama yemek falan yapamıyorum. Çok şükür bebekler sağlıklı olsun anneler katlanıyor

Öyle.. benim de çok ağlak bir kızım var.. halsizim, aksam zor yatırıyorum, gece kalkmaları, sabah da 6, en geç de 7 de kalkar, çok yoruluyorum allah hepimize kolaylık versin

Cankokum sat: 21.09.2015 bdt: 27 haziran yaş 32 Adana

Canım benim kızımda çok oluyordu.. doktor pembe ve kırmızı tehlikeli demişti..bazı gebeliklerde ilk aylar hep lekeyle geçiyor.. sıkıntı yapma hem ilaç da kullanıyorsun..
kızımda bende yaşadım ama bu çok aşırı oldu bi nebzede olsa içim rahatladı sağol canım inşallah yarina bişey kalmaz

kızımda bende yaşadım ama bu çok aşırı oldu bi nebzede olsa içim rahatladı sağol canım inşallah yarina bişey kalmaz
İnşallah canım.. keske bir görünseydin yine.. ama ben bi kere lavaboda o kadar fazla kanama yaşadım ki kesin düşüyor dedim.. rabbim korudu..

bende de bulantılar var ama çok fazla değil. Uyku var çok fazla. Benim de bugün koyu sarı akıntım oldu. Tedirgin oldum bugün kalp atışını gördük biz de 1ay sonra kontrol.

Cnm gecmis olsn kizini mumkunse fazla kucaklama progestani brakma dinlenmeye calis bol bol bide ananas alma ihtimalin varsa ye rahim icin cok yararli tup bebekte bile tawsiye ediyolar stres olma
teşekkür ederim canım hiç duymamistim ananası cokta severim yarın ilk işim aldirayim inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…