2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlar biliyorsunuz ben biraz kilolu hamile kaldim. saglikli beslenmeyi dusunuyordum hep ama sonra mide bulantisi basladi ve hep ekmekle peynirle tostla bastirmaya calistim. yemk olarak makarna hep iyi geliyordu. sukur bulantilar baya gecti sabah tartildim 7 kilo vermisim sok oldum...umarim bundan sonra ekmek makarna yerine dah saglikli beslenebilirim

Hadi gözün aydın. Bebek odasi yapmayı düsünüyor musun peki?
saol canim.. istiyorum ama tam takimli bebek odasi yaparmiyim bilmiyorum acikcasi. planim insallah bizimle uyutmak ilk etapta. bebek odadi yaparim buyuk ihtimal ama tam olarak nasil hic bilmiyorum.. sizde oda varmi bebek odasi dusunuyormusunuz

saol canim.. istiyorum ama tam takimli bebek odasi yaparmiyim bilmiyorum acikcasi. planim insallah bizimle uyutmak ilk etapta. bebek odadi yaparim buyuk ihtimal ama tam olarak nasil hic bilmiyorum.. sizde oda varmi bebek odasi dusunuyormusunuz
Benimde bir tane boş odam var. Bebek odası istiyorum ama kararsızim bende. Yani hemen mi biraz büyüyunce mi yapsam. Odama 6 aya kadar sepet besik alip yatıracagm çok seviyorum onları. Bebek odasi icinde ikeadan uyguna ürünler alsam dolap, besik gibi gündüzde orada yatırirım diyorum hem uygun fiyatları. 3 4 yaşından sonrada tam takım alırim ama emin değilim yinede.

bende öyle dusundum ikeada baktim cok pratik ce guzel seyler var.. ilerleyen zamanda karar verecem. bende sepet besik dusundum odama.

Neeee 7 kilo muuuuu benimde tartimin pili bitti 3 haftadir sen gibi cubukla peynir ekmekle yasiyorumm valla zayifladiysam sevincem cunku kilolu hamile kaldimmm hemen pil alayim :)

Sen dombissen ben napiyim. 3 kilo almışım. Mide bulantısı olmayınca . ...
Benim de midem bulanmıyor.. sadece sabah kalktıgımda kahvaltıyı geç yaparsam bulanır az.. sadece çok iştahlı değilim, fazla kilo almak istemiyorum, ilk doğumun kilosunu vermeden hamile kaldığım için malum..bence herşey ye ama ölçülu az az.. çünkü zaten son aylara hızla kilo alıcaz..

benim amacim vwrmek degildi kesinlikle ama tabiki az almak. ama bulanti baslayinca ekmek elma peynir ve makarna yedim hep kilo aldim saniyordum ama demekki sifir seker tukettigim icin ondan vermis olmaliyim.. hedefim 30-40 kilo almamak.. doktora göre en fazla 10-12 kilo almam gerekiyordu toplam ama ben simdiden 7 verdim. sanirim yakin zamanda geri alirim kendimi taniyosam :)))

bendede durum ayni agzima hemen biseler atmazsam bulanti basliyor. ve istah yok...

normalde gebelikte 20. haftada vuruyorlar kizimda öyle vuruldum birde doğumdan sonra şimdi kanamam olduğu için indirekt combs testi yapıp iğne vurdular çok şükür onlemimizi aldık kanama şikayetiniz yoksa merak etmeyin doktor size vurulması gerekiyorsa zaten vurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…