- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.111
- 83
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #8.141
Folik asit kacinci haftaya kdr iciliyor cnm ?Bana balık yemiyorum diye verdi doktorum. Ama vermediyse gerek yoktur belki. Bende aspirin ve folik asit aliyordum. Simdi folik asiti biraktim vitamin aliyorum karısık.
12. Haftaya kadar. Ben tam 11+1 çıktım doktorum bırak dedi. Simdi a e c vs vitamin olan icinde bir hapa başladim.Folik asit kacinci haftaya kdr iciliyor cnm ?
5cm falan oluyo cnm ortlama daha buyukte olablir bnm 10+0 da 3.1cm cikti10+5 diye biliyordum ama 10 + 6 çıkmış boyu ne kadar olmali bu günlerde kizlar yakinlarda doktora giden var mı koca kafa koca göbekli bi minnak gördüm ben elleri ayakları diye gösterdi doktor ama ben coj net göremedim sadece bi yerinden oynadı hareket edişini gördüm net olarak
Arkadaşlar doktorum bana beslenme açısından hiçbir uyarı yapmadı. Şunları yeme vs diye. Sizin dikkat ettiğiniz neler var? Çoğu şeyi olduğu gibi bunu da sizden öğreniyim :)
Benim 10+6 olmalıydi ama 11+1 cıkti dün 42.3 mm boyuda. Senin kacti?10+5 diye biliyordum ama 10 + 6 çıkmış boyu ne kadar olmali bu günlerde kizlar yakinlarda doktora giden var mı koca kafa koca göbekli bi minnak gördüm ben elleri ayakları diye gösterdi doktor ama ben coj net göremedim sadece bi yerinden oynadı hareket edişini gördüm net olarak
benimki de 40 mm yazıyo 4 cm demek ki normal araliklarda günde ne kadar büyüyor acaba5cm falan oluyo cnm ortlama daha buyukte olablir bnm 10+0 da 3.1cm cikti
bebek şeklini almış ama demi cok garip yaa içim pır pır etti onu öyle görünceBenim 10+6 olmalıydi ama 11+1 cıkti dün 42.3 mm boyuda. Senin kacti?
Almis hatta parmaklari bile vardi cok ilginc. Doktor zaten ilk 3 ay bitmek üzere buda artik tüm herseyi olustu gelişecek demek dedi. 4 cm bir canlının kıpır kıpır hali çok heyecan verici.bebek şeklini almış ama demi cok garip yaa içim pır pır etti onu öyle görünce
Günde 1 mm büyüyormus suan bunuda sordumbenimki de 40 mm yazıyo 4 cm demek ki normal araliklarda günde ne kadar büyüyor acaba
aynen ya ama ben o kadar ayrıntılı görmedim parmak falan bilmiyorum sadece elleri ayakların ve başı oluşmuş güzel herşey yolunda dedi doktorAlmis hatta parmaklari bile vardi cok ilginc. Doktor zaten ilk 3 ay bitmek üzere buda artik tüm herseyi olustu gelişecek demek dedi. 4 cm bir canlının kıpır kıpır hali çok heyecan verici.
Cok sükur yaaaynen ya ama ben o kadar ayrıntılı görmedim parmak falan bilmiyorum sadece elleri ayakların ve başı oluşmuş güzel herşey yolunda dedi doktor
Normall cnm 1mm buyuyo diyolar ama bence degisiyo bakalm cumada bizmki 11olcak kac cikicakbenimki de 40 mm yazıyo 4 cm demek ki normal araliklarda günde ne kadar büyüyor acaba
seninde ilk bebeğin demi bugün nerdeyse aglicaktim yaa o sesi duyunca gümbür gümbür bi tuhaf oldumCok sükur yaa
mutlaka genetik faktör beslenme vs de etkiliyordur ben şahsen hic sağlıklı beslenemedim bebek büyümemistir doye korkuyordum ama elhamdulillah günümüz uyumlu hatta 3 haziran çıkıyordu bu kez iki haziran çıktı dogum tarihiNormall cnm 1mm buyuyo diyolar ama bence degisiyo bakalm cumada bizmki 11olcak kac cikicak
Bana 14. Haftana kadar kullan dedi..12. Haftaya kadar. Ben tam 11+1 çıktım doktorum bırak dedi. Simdi a e c vs vitamin olan icinde bir hapa başladim.
Evet ilk bebeğim ve 2.5 sene bekledim bu bebeği. Kalp atışında ağlamistim bundada doldu gözlerim hala heyecanlıyım.seninde ilk bebeğin demi bugün nerdeyse aglicaktim yaa o sesi duyunca gümbür gümbür bi tuhaf oldum
Her doktor farkli uygulama yapıyor bence. En güzeli onlari dinlemek.Bana 14. Haftana kadar kullan dedi..
Ne zaman randevunnn:) çok heyecanli oluyor kıpır kıpırNormall cnm 1mm buyuyo diyolar ama bence degisiyo bakalm cumada bizmki 11olcak kac cikicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?