2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bende bıraktım canım benim gebelik öncesinde de normal değerlerin ustunde idi simdi de yüksek olunca doktor birak dedi kan degerim gecen aya göre artmis simdilik kan ilaci da beklesin dedi multivitamin verdi sadece
Ama ben bana kana bakmadan kullan dedi bak şimdi şüphe ettim

Bende oyle bulantidan bisey yiyemedm bakalm kac olmus bebis gorucez benimde suan 3haziran ama sezeryan ztn 38de falan oluuo sanirm mayisa kalicak

Yaa ne güzel cinsiyeti öğrenirsn o zaman bencee:) 4 boyutlu taramayi doktorun mu önerdi senmi gidiyorsun?
Doktorum tavsiye etti gidicegim doktoru arkadaslarimda gitti ordaki cihazda 4boyutlu o sekilde yapiyolar guzel oldu benim icin daha net goruntu aliniyo bide cd falan verilmesi iyi

Kan tahlili sonuçlarıma baktım vitamin değerlerim yazmıyor

Cok tesekkur ederim. Iyi ki oglum var diyorum acimi hafifletiyor. Allahim olmayan butun kadinlara.da versin.
Umarim sen de kalp atislarini tum hamilelik boyunca duyar ve mutlu olursun. Saglikli bir hamilelik gecirmen ve bebegini saglicakla kucağına alman dilegiyle.

Cok tesekkur ederim. 3. Bebegim 20. Haftalikti kaybettigimde. Ondan sonra arastirma yaptilar bir sey cikmadi. Yani rahim seklim armut degil kalp gibi bu da sorun degil dediler..sadece belki son haftaya kadar kalmaz erken dogum yaparsin dediler. Onun disinda kan pihtilasmasi sorunum vardi. Zaten clexane igne yapiyordum her gun ve aspirin kullaniyordum. Ogluma bir kardes isterdim cok uzgunum ama simsiki sarilabilecegim bir cocugum oldugu icin de acim bir nebze de olsa hafifliyor. Allah hicbir kadini anneyi evlat acisiyla sinamasin. Saglicakla bebeginj kucagina alman dilegiyle. Sevgiyle kal.

Canım allah sabır versin çok zor.. bir arkadaşımın da rahmi kalp şeklindeydi 4 kaybı oldu,ameliyat oldu, şimdi iki sağlıklı çocuğu car ameliyat önermediler mi hiç..

Daha once toksoplazma geciren arkadaslar yardim edermisiniz benim degerlere bir bakarsaniz cuma dr a gidecem gostermek icin sanki normal deil gibi igm. 0.61 igg. 32.9 anti rubellada 335.7 sizce nasil sizlerin nasildi

Basinsagolsun cnm rabbim sabrini versin insaallah saglikli bir gebelik nasip etsin insaallah

Canim gecmis olsun...bu gebeligim 5. Benimde hic canlum yok pihtilasma var Allaha emanetiz..insallah Rabbim yeniden annelik duygusunu sana tattirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…