- 20 Aralık 2011
- 1.201
- 712
- 323
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.201
ikimizinde kontrol günü ne güzelGunaydin kizlar bugun benimde rutin kontrolum var gaz sancisi yasiyorum geceleri uykuyu unuttum erkenden kalkiyorum allah hepimize yardim etsinnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikimizinde kontrol günü ne güzelGunaydin kizlar bugun benimde rutin kontrolum var gaz sancisi yasiyorum geceleri uykuyu unuttum erkenden kalkiyorum allah hepimize yardim etsinnn
Sat kaç canım ben de sorayım gidinceERKEN AMA SADECE BENZETTİM DEDİ.
Ayy cnm sana da cok gecmis olsunbenimde migren ataklarım tutuyor arada ama parol almadan geçmiyorsabrediyorum o ağrıyla sabaha kadar bekliyorum ama hiç fark etmiyor sabah yine aynı şiddette
inşallah çabuk atlatırsın
kendini zorlama gercekten sut cogumuzun icemedigi bisey bu aralar hele ben hic tuketemiyorum.. kucuk meyveli yogurtlar activia falan denesen sut yerineHerkese selam süt icemiyorum diye meyveli deneyim dedim geceden bu yana kötü ,şu günler bir geçse azıcık keyfini cikartsam... Uykusuzluk ,huzursuzluk sabir versin güzel Allah'ım..
Benm 14.30da bugun ama ikili tarama yarin bebisi renkli gorucem ccok heycanlymikimizinde kontrol günü ne güzelsenin saat kaçta canım
gunaydin gecmis olsun cnmGunaydin kizlar bugun benimde rutin kontrolum var gaz sancisi yasiyorum geceleri uykuyu unuttum erkenden kalkiyorum allah hepimize yardim etsinnn
İlk trimester zor geçiyor, 2. Dönem en rahat dönem.. 3 de zorHerkese selam süt icemiyorum diye meyveli deneyim dedim geceden bu yana kötü ,şu günler bir geçse azıcık keyfini cikartsam... Uykusuzluk ,huzursuzluk sabir versin güzel Allah'ım..
Bakalm sorucam onada zaten cikar ckmaz haber vericemm:))gunaydin gecmis olsun cnmins guzel gecer haberlerini bekliyorum.. belki onur bey cinsiyet icin biseler citlatir yarin öncesi :)
İkili taramada renkli mi görülüyor.. ben kizimda ayrıntılı ultrasonda falan da girmedin sadece ikili yaptırdım o kadarBenm 14.30da bugun ama ikili tarama yarin bebisi renkli gorucem ccok heycanlym![]()
İlk trimester zor geçiyor, 2. Dönem en rahat dönem.. 3 de zorböyle böyle bir bakıcaz kucaklarimizda genişler
![]()
of cok heyecanli ya :)Bakalm sorucam onada zaten cikar ckmaz haber vericemm:))
evet çalışıyorum canım birde oğlum var 28 aylık, eve gittikten sonra ne ağrı ne sızı dinler sağ olsun tepemdeAyy cnm sana da cok gecmis olsuncalisiyor musun. Ben calisiyorum ise gitmek zulum gibii.
Bnm gidcegm yerdeki cihaz renkli bakalm ben nerde gorebilme ihtimalim varsa onu degerlendrcem vlla 2li 4lu 6li:)) cok merak ediyorum resimleri paylasrim burdan bakalm nasi bisey:)İkili taramada renkli mi görülüyor.. ben kizimda ayrıntılı ultrasonda falan da girmedin sadece ikili yaptırdım o kadar![]()
çok heyecanlıBakalm sorucam onada zaten cikar ckmaz haber vericemm:))
Yok yok hastaneden cikar cikmaz ilk sizle paylasmak geliyo aklima:)çok heyecanlıhaber bekliyoruz bizi unutma
![]()
Cok merak ettim ben dee mutlaka paylas cnm cok guzel haberlerle don insallahh :)Bnm gidcegm yerdeki cihaz renkli bakalm ben nerde gorebilme ihtimalim varsa onu degerlendrcem vlla 2li 4lu 6li:)) cok merak ediyorum resimleri paylasrim burdan bakalm nasi bisey:)
Masallah cnm allah bagislasin ama o tatlilikla butun yorgunlugunu aliyordur ztn :)evet çalışıyorum canım birde oğlum var 28 aylık, eve gittikten sonra ne ağrı ne sızı dinler sağ olsun tepemdeAllah sağlık versin onlara biz yine bir şekilde toparlarız anneler olarak
![]()
Bnm gidcegm yerdeki cihaz renkli bakalm ben nerde gorebilme ihtimalim varsa onu degerlendrcem vlla 2li 4lu 6li:)) cok merak ediyorum resimleri paylasrim burdan bakalm nasi bisey:)