- 20 Aralık 2011
- 1.201
- 712
- 323
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.221
hemde nasıll profilimde fotoğrafı baksana tatlılığa teyzesiMasallah cnm allah bagislasin ama o tatlilikla butun yorgunlugunu aliyordur ztn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde nasıll profilimde fotoğrafı baksana tatlılığa teyzesiMasallah cnm allah bagislasin ama o tatlilikla butun yorgunlugunu aliyordur ztn :)
Amin cnmm bakalm:)Cok merak ettim ben dee mutlaka paylas cnm cok guzel haberlerle don insallahh :)
Günaydın. Evet kan tahlili.kızlar günaydın ikili test nasıl yapılıyor kan mı alıyolar![]()
Günaydın. Evet kan tahlili.
bence beslenmeyle alakası yoktur canım içini ferah tut. doğum tarihi bebeğin gelişimine göre ileri yada geri gidebiliyor normalmiş bu. bazen 6 haziran bazen 10 haziran diyorlar bana da. ilk başlarda çoğu kişi güzel beslenemiyor ama bebişlerimiz bizden alıyormuş gerekli seyleriGünaydın doktordan çıktım 10 gün istirahat daha verdi... Tek hekim rapor hakkım bitti bir şey çıkmaz inşallah bundan sonra... Çalışsa mıydım acaba hem istirahat diyo hemse heyet veremem diyo anlamadım birisi öyle birisi böyle e ben de zan altında kalıyorum haliyle.... Gidip çalışamam bi şeymolursa naparımm...
29 mm imiş ama 3 gün ileri çıktı bu sefer doğum tarihi beslenemedim ondan mı acaba...
Canım ilk üç ay anne beslenmede bile bebeği etkilemiyor..10 gün geri bile çıktığı oluyor.. doktorlar da sorun yapmıyor zaten..Günaydın doktordan çıktım 10 gün istirahat daha verdi... Tek hekim rapor hakkım bitti bir şey çıkmaz inşallah bundan sonra... Çalışsa mıydım acaba hem istirahat diyo hemse heyet veremem diyo anlamadım birisi öyle birisi böyle e ben de zan altında kalıyorum haliyle.... Gidip çalışamam bi şeymolursa naparımm...
29 mm imiş ama 3 gün ileri çıktı bu sefer doğum tarihi beslenemedim ondan mı acaba...
gunaydin evet kan aliyorlar sonra degerlere göre ense kalinligi vs ultrasonda inceliyorlar uyumlu mu diyekızlar günaydın ikili test nasıl yapılıyor kan mı alıyolar![]()
Sağol canım hırs yaptım evde ne varsa yiyecektim vallabence beslenmeyle alakası yoktur canım içini ferah tut. doğum tarihi bebeğin gelişimine göre ileri yada geri gidebiliyor normalmiş bu. bazen 6 haziran bazen 10 haziran diyorlar bana da. ilk başlarda çoğu kişi güzel beslenemiyor ama bebişlerimiz bizden alıyormuş gerekli seyleri![]()
Canım ultrason görüntün var mı..SAAT+ 11+4 CANIM tahmini bir sey soyledi. sadece
Süper fikir hemen deneyeceğim...kendini zorlama gercekten sut cogumuzun icemedigi bisey bu aralar hele ben hic tuketemiyorum.. kucuk meyveli yogurtlar activia falan denesen sut yerine
aynen cnm yaa çok yakışıklı görünüyor maşallahh :) bu defa abisine benzeyen güzel bir kızın olsun inşallahh :) ben de kız istiyorum ama senin oğlun gibi yakışıklı küçük bir delikanlı düşüncesi de baya cazip :)hemde nasıll profilimde fotoğrafı baksana tatlılığa teyzesi![]()
cnm inşallah gerekmez ama bi daha rapor gerekirse heyet raporu verir artık ztn. ben de rapor almak istiyordum çok hastayım sıkıntılı da bir işim var ama bu ara çok yoğun değilim rahatım bi de geçen hafta rapor almıştım diye almadım.Günaydın doktordan çıktım 10 gün istirahat daha verdi... Tek hekim rapor hakkım bitti bir şey çıkmaz inşallah bundan sonra... Çalışsa mıydım acaba hem istirahat diyo hemse heyet veremem diyo anlamadım birisi öyle birisi böyle e ben de zan altında kalıyorum haliyle.... Gidip çalışamam bi şeymolursa naparımm...
aminnaynen cnm yaa çok yakışıklı görünüyor maşallahh :) bu defa abisine benzeyen güzel bir kızın olsun inşallahh :) ben de kız istiyorum ama senin oğlun gibi yakışıklı küçük bir delikanlı düşüncesi de baya cazip :)
Canım ultrason görüntün var mı..
Doktoruna danıştın mı? Bence bol bol su iç ceviz badem süt yumurta ye yiyebiliyorsan. Moral bozacak bir şey değil. Benim de geriden geliyor.Moralim bozuk, geçen hafta gittiğimde bebeğin gelişimi sat ile uyumlu idi, bu hafta gittiğimde bir hafta geri de kalmış, gelişmemiş rovamycine antibiyotik kullanmıştım o yüzden mi acaba?