2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar normal doğumda anne ile bebeği birbirine bağlayan bir hormon salgılanır bu bebek ile annenin sevgisini arttırır
Ama sezaryen da bu durum olmuyor evet normal doğum çok ürkütücü gelio ama her yönüyle sezaryen dan daha üstün
Avrupa da kadınlar normal doğuruyor bağımiz kuvvetli olsun diye
Allah in izni ile bende normal doğum düşünüyorum

Ben de normal istiyorum. Bebeğin doğal yolla kendi rızasıyla çıkması adaptasyon sürecini kısaltıyor ve daha huzurlu oluyor. Koşullar elverdiği sürece tercihim bu. Zaten doktorum da teşvik ediyor. Ona güvenim sonsuz.

Doğum kursu düşünen var mı? Ben istanbul doğum akademisine gitmek istiyorum. Eşinle beraber gidiyorsun ve seni baxı tekniklerle doğuma hazırlıyorlar.

günaydınndün gece kontrole gittik, 10+5 çıktı ultrasonda bebeiğimiz ve inanılmaz dans ediyordu resmen eller kollar havadacinsiyet için epey uzun baktı açıkçası erkek olsa fark ederdim diye düşünüyorum ama yinede sende biliyorsun ki erken olur, ailelerle paylaşmayın bunu dedi.
haftaiçi perinotoloji uzmanına gidicem onların ultrasonu uzay aracı gibi daha net görebiliyorlar dedi doktorum. aslında bu kadar peşine düşmezdim ama hastanede çalıştığım için böyle kızlar, yoksa ne gelirse Allahtan

Canim senin oglun olcak sanirim..nub teorisi sayfasina baktim 30 derecelik aci yaparsa erkek diyo..sanki senin minnakin paralel degilde hafif kalkik...
Bakalim hayırlısı nubuda herkes farkli yorumladı biride 11 haftada nub geçer artik dedi kafam karistı. meraktan bende heryere giriyorum doktor söylese rahat edeceğmde

gunaydin bende cok kafaya takarsam normal dogumu ki ara sira bi guc geliyo yapabilirsin diye buyuk ihtimal ailemkn yaninda yurtdisinda yaparim. onlar doguma cok farkli gözle bakiyor ve bana cok daha dogru geliyor. bebek dogar dogmaz bebegi sana veriyorlar.. diksi vs isin varsada hemen babada kaliyor. soguk aneliyathane deil normal guzel odada dogum yapiyosun.. kimseyi kabul etmiyorlar o gun sadece anne baba bebek birbirine alisiyo falan.. bana cok huzurlu ve guzel geliyo.. benim tek istemedigim belki tuhaf ama bebek dogar dogmaz hemen yikamalari giydirmeli ve bi saat sonra yanimiza getirmeleri.. aile akrabalar kucaklamak icin heyecan yapacak falan.. ben bebegim huzurlu ve stressi kalabalik bi prtama gelsin istiyorum.. bakalim nasil yaparim ama doktorum normalde sezeryanda ikisini dusunursun normal diye zorlamam ama zaman göstersin dedi..

gunaydin cnm ay ben tam anlamadim yeni uyandim belli olmuyor mi dedi ?

Günaydın canım. Sen hangi şehirde oturuyordun? İstanbul mu? Belki aynı yere gideriz. Benim doktorda zamanı gelince seni yönlendircem demişti. Bakalım o ne önerecek
evet cnm istanbul beylikduzundeyim. beylikduzu gebelik kursu ayarlamis 4 defalik. ilk ay medicanada bu ay medilifeta.. bana az geldi ama bakalim ne var ne yok bu taraflarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…