2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar normal dogum heryonden rahat tabi ama sezeryanda artik eskisi gibi degil eskiden dikisler estetik bile degildi ben sezeryan yapicam normal yapanada saygi duyarim tercih meselesi epidural yada genel ona karar vermedim ama sezeryan zaten mecbur kan sulandirici iciyorum icmesemde zaten sezeryan isticektim:)

Bence bu kisiye göre degisen bir durum. Yani sezeryan ya da normal anne bebek arasında bir sıkıntı olacağına inanmıyorum. Doğum anında hicbir sey belli olmuyor birde. En güzeli ve önemlisi sağlıkla dogması bebeģin.

Canim son adet tarihine gore hesapla ve oyle devam et ilk haftalar oynamalar cok oluyor sonra sonra haftasina yetisir hatta one bile gecer inşallah 23 eylül benimde sat 7+3 bugun yarin kontrolum var bakalim kac diyecek yazarim yarin

Anneler daha 5. Hafta icindeyim ama hala fena halde gazim var.. özellikle aksamlari 1 porsiyon yiyom 10 porsiyon yemiş gibi şişiyorum. Bu normalmi bunu yasayan varmi.. simdi ilik banyo yaptim cok az rahatlidi ama cok var gaz
cnm benim de öyle özellikle akşamları gaz sancısı mahvediyor ama normal yani endişe etme.

çok sevindimm cnm gözünüzaydın inşallah yanılmamıştır, maşşallah kuzucuğa :)

Canim son adet tarihine gore hesapla ve oyle devam et ilk haftalar oynamalar cok oluyor sonra sonra haftasina yetisir hatta one bile gecer inşallah 23 eylül benimde sat 7+3 bugun yarin kontrolum var bakalim kac diyecek yazarim yarin

Anladım canım....benim de pazartesi kontrolüm var...nasip olursa kalp atışı duymaya ve bebeği görmeye gideceğiz....inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz....sende yarın yazarsan sevinirim :)

amin canım sağolasın, ben gitmesem mi hafta içi tekrar ya biraz kendime hakim olmak istiyorum, haftaya 11+5 ken filan gitsem o da olmazsa rizede 12+5 ken artık. kafam allakbullak
gaza getirmek gibi olmasın ama öğrenmeye bu kdr yaklaşmışken ben giderdim :)) ben ne kdr kafaya takıyorsam dün rüyama girdi bebek önce kız diyorlar sonra bi bakıyorum erkekmiş :))) cinsiyeti bilmem ama çok güzel gözleri vardı kocaman renkli gözler inşallah doğru çıkarrr :))

Öyle deme.. 2 gün aç kaldım hatta 3, çok yalvardım vişne duyuma izin verdiler.. O vişne suyu dünyalara bedeldi.. doğum sırasında enerji lazım ıkınmak için.. gücüm kalmamıştı
neden normal olmadı cnm. bi arkadaşın pelvis kemiği çok dar olduğundan normal doğumda çok zorlanmış bebek de baya büyükmüş baya sıkıntı çekmiş o da. sonra sezeryan istiyorum demiş ama artık normal yapmak zorundasın demişler. o yüzden ikinci doğumunu sezeryan yapmış. bu genelde genetik oluyor onun annesi de doğumlarını çok zor yaparmış. annem bana kızıyor benim doğumlarım çok kolaydı sen de normal düşünmelisin diyor ama yok yemiyor şimdilik :))))

muayeneye paramı veriyorum sanki, inşallah ultrasonda zarar vermiyordur zırt pırt renkli göz bizde hayal ama sende yada eşinde varsa genlerini aktarmıştır inşallah

Baş pelvis uyumsuzluğu vardı.. bebeğin kafası bile göründü çıkmadı.. çok çektim suni sancılar falan. Değse yine razıydım. Gece 3te acilen sezeryan oldum ..

muayeneye paramı veriyorum sanki, inşallah ultrasonda zarar vermiyordur zırt pırt renkli göz bizde hayal ama sende yada eşinde varsa genlerini aktarmıştır inşallah
bizde de yok cnm benim gözler ela eşimin kahverengi ama eşim göçmen babası dedesi hep renkli gözlü benim de annem renkli gözlü ordan az da olsa bi umudum var, ela olsa da güzel olur :))

offf çok sıkıntılı olmuş cnm. böyle şeyler beni korkutuyor iştee.
Canım bence normal doğum düşün.. normal doğum yapanlar hemen kalkmış koridorda yürüyordu.. ben iki kişinin yardımıyla kalkıyordum.. Ben normal doğum sonrası emzirme de kolay..süt de cabuk geliyor.. Ben. Çok ısrar ettim normal doğum için.. başka hastane nana sezeryan dedi.. ben kabul etmedim.. biraz da benden kaynaklandı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…