2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Tabi tabi:) bir size söylüyorum zaten şok olmamak icin:) ilk nasıl olsa ikisinede sevineceğimm:)
Canim mijigin buyumus masallah...nub teorisinden anlayan topikler var kk da oraya reski koy istersen tahmin yaparlar...paralel olunca kiz hafif kalkiksa erkekti sanirim bir donem bakmistim ama...kalp atisi kac cikti 140 altinda ise erkekmis diyorlar...birde beta hcg ikilide bi deger vardi sanirim onun altindaysa erkekmis diyorlar..sagliklinolsunda...bende hep kiz istedim ama bir donem erkke gecti icimden...ama cogu kez ilk zamanlar kizim diye sevdim...

Varmıs biraz daha ama direk cinsiyet öğrenirsin bence benim risk olduğundan sık gidiyordum ama o 15 gün bile çok geliyordu bana artık ayda bir çağirdi nasıl sabredeceğm bakalım
Inşallah canım merakla bekliyorum cinsiyetini.

Doğum fotoğrafçısı sayesinde istanbuldaki hastane de farketmişler karıştığını. Benim doğumum da olacak fotoğrafçı :)
Ben de araştırıyorum fotoğrafçı. Doktoruma danışıcam bol bol poz veriyor ne de olsa bir öneride bulunabilirse iyi olur. Sen kadıköy de mi oturuyorsun ? Ben kozyatağındayım.

Ben memorial da doğum yapıcam allah izin verirse.
Memorialı bende düşünüyorum ama hisar hastanesi de çok güzel orayı tavsiye ediyo herkes daha ağır basıyo şimdilik. Doktorum dışardan geleceği için seçim bende doğuma yakın bakıcam odalarına falan öyle seçim yapıcam artık.

Ben de araştırıyorum fotoğrafçı. Doktoruma danışıcam bol bol poz veriyor ne de olsa bir öneride bulunabilirse iyi olur. Sen kadıköy de mi oturuyorsun ? Ben kozyatağındayım.
Ben ataşehirde oturuyorum. Doktorumun muananesi kadıköyde ama kendiside ataşehirde oturuyor :) benim fotoğrafcım hazır atolyeshen instagramda ve faceden bakabilirsin canım sayfasına.

özel sağlık sigortası için gec kalmasaydim bende hisar da yapardım Intercontinental olumca cok lüks 10 yıl önce bile simdiki bi cok hastaneden daha iyiydi teknolojisi ama su an benim icin ağır devlet memuruyum sonucta :)) ama inşallah doğumdan sonra hemen sigorta yaptırcam bende bu zamanda hakikaten lazım

Evet sigorta olmayınca 10-15 bin gerçi teminat yetmeyince gene üstünü tamamlıyorsun ama iyi bir hastane olmasını istiyorum kesinlikle eşimde hisarı istiyor. Doğum teminatı tabi hamile kalmadan 1 yıl önceden olacak vs sağlık sigortasıda baya masraflı ama çokta yararlı hep iyi hastanelerde tedavi olmana yarıyor o açıdan çok iyi.

evet 1 yılmıs bende bilmiyordum o yüzden yaptiramadik gerci ozel sağlık sigortalarininda eksileri cok fakat ani durumlar ve donanımlı hastaneler icin ideal bişey ki Hisarı es gecerim sadece göz doktoru icin gittim ama süper bi yer atasehirdeymissin sanada yakin bende kartaldayim yüzyıl hastanesine devam ediyorum orayi da beğendim hastane yakın olmalı ya ne olursa olsun

Arıyorsun sancım başladı hastaneye gidiyorum diye saat kaç olursa olsun kalkıp hemen geliyor :)
hadi sezeryan olsa günü zamanı belli de, demek ki onlar da ambulans gibi çalışıyor.. bir de doğum kaç saat sürecek bell değil, kimi iki günde doğuruyor.. işleri zormuş onların da

es yazmışım :))) tek olacaktı

Evet özellikle normal doğumsa yakın olmalı sezeryan bile olsa sabah sabah istanbul trafiği çekilmez. Evet hastane gerçekten çok iyi bende çok beğeniyorum üstünde helikopter pisti bile var baya donanımlı :)

hadi sezeryan olsa günü zamanı belli de, demek ki onlar da ambulans gibi çalışıyor.. bir de doğum kaç saat sürecek bell değil, kimi iki günde doğuruyor.. işleri zormuş onların da
Aynen çok zor iş saatlerce bekliyolar öyle tabi bi yandan fotoğraflar çekiliyor :)

Merhaba teyzelerimmm başardim sonunda 11+1 günlüğüz burada kipır kıpır durmadim doktorum tahminde bulunmadi ama kız hissediyorum ben.
Ayyyy maşallah yaaaa kurban olurum seni yaratana maşallah yavruma gozunaydin canim Allah'im bizede boyle fotolar nasip et simddi 11de boylemi olacak yavrum coook ozendimm Allah'im saglikla buyur bizde atariz boyle fotolar

Ben ataşehirde oturuyorum. Doktorumun muananesi kadıköyde ama kendiside ataşehirde oturuyor :) benim fotoğrafcım hazır atolyeshen instagramda ve faceden bakabilirsin canım sayfasına.
Merhaba fotoğrafçı olayını bende düşünüyorum ve cok istiyorum fiyat belli mi sonradan mı konusacaksin fiyatı

Yaa ben de sezeryan dusunuyorum ama isyerinde bi abla dedi ki (anesteziye alerjisi oldgundan az ilac verdiklerinden bunu yasadigi fikrinde) gozlerimi filan acamadim tabi ama bebegin dogusunu filan hep duymustum diyor. Herkeste boyle mi oluyor acaba merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…