2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İlk defa duydum böyle birşeyi çevremde genel narkozluda epiduralde sezeryan yapanlar oldu hiç sıkıntı yaşayan görmedim. Nadir olan bişeydir korkma canım.

İlk defa böyle birşeyi çevremde genel narkozluda epiduralde sezeryan yapanlar oldu hiç sıkıntı yaşayan görmedim. Nadir olan bişeydir korkma canım.
Haklisin cnm ben de baska duymamistim.Bi kere ameliyat olmus ameliyattan sonra 45 dakika uyandırmak için ugrasmislar yogun bakimlik olacakmis nerdeyse ona istinaden belki az narkoz vermislerdir cnm.

Bugün meleğimi görmeye gittim doktorum gelişimi güzel gidiyo dedi kalp atışını dinledik tam bir mucize Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin
Maşallah canim darisi basima bende cumartesi gidicem kalp atisi için

Bu gün bende doktora gittim şükürler olsun bizde kalp atışını duyduk çok mutluyum 3 hafta nasıl geçecek ?
Hadi gozunaydin canim darisi basima inşallah hep boyle mutlu haberlerle gelelim inşallah

Haklisin cnm ben de baska duymamistim.Bi kere ameliyat olmus ameliyattan sonra 45 dakika uyandırmak için ugrasmislar yogun bakimlik olacakmis nerdeyse ona istinaden belki az narkoz vermislerdir cnm.
Alerjisi varmış zaten ondan öyle olmuştur mecburen az vermişlerdir. Zaten epiduralde yapabilirsin belden aşağısını hissetmiyosun onda ayık oluyorsun. Bebişi de görüyorsun hemen benim ablam öyle yaptı çok güzeldi diyo.

Nub ve kalp atısına göre 167 kız ama yinede kendimi her iki duruma hazırlıyorum şasırmamak icin:) sağlıklı olsun ama merak ediyor insan.

Ayyyy maşallah yaaaa kurban olurum seni yaratana maşallah yavruma gozunaydin canim Allah'im bizede boyle fotolar nasip et simddi 11de boylemi olacak yavrum coook ozendimm Allah'im saglikla buyur bizde atariz boyle fotolar
Insaallah evet tam 11 de böyle bende beklemiyordum 12 de gideceğm haftaya o zaman iyice büyümüş olacak:) darısı basınıza en yakın zamanda.

Nub ve kalp atısına göre 167 kız ama yinede kendimi her iki duruma hazırlıyorum şasırmamak icin:) sağlıklı olsun ama merak ediyor insan.
Aynen ya insan merak ediyor...kız erkek farketmez saglikli olsunda...ilk bebek mi seninde..

kizlar ben normal dogumdan cok korkuyorum ya.. dusunmek bile istemiyorum
Bende cok korkuyordum ama epidural normal dogum yaptım doktorla muhabbet ede ede dogurdum oğlum ağlıyordu hemen yanıma koydu ağlaması kesildi bak nasıl sustu dedi senin kokunu aldı dedi cok guzel bir duygu hemen goruyorsun yine allah nasip ederse normal epidural dusunuyorum

Anneler daha 5. Hafta icindeyim ama hala fena halde gazim var.. özellikle aksamlari 1 porsiyon yiyom 10 porsiyon yemiş gibi şişiyorum. Bu normalmi bunu yasayan varmi.. simdi ilik banyo yaptim cok az rahatlidi ama cok var gaz

Anneler daha 5. Hafta icindeyim ama hala fena halde gazim var.. özellikle aksamlari 1 porsiyon yiyom 10 porsiyon yemiş gibi şişiyorum. Bu normalmi bunu yasayan varmi.. simdi ilik banyo yaptim cok az rahatlidi ama cok var gaz

Evet ben cok yasamistim 5. Haftadayken karnim sis ve sertti 1 hafta sonra azalarak gecti canim gece uyuyamiyodum karnimdan

Merhaba teyzelerimmm başardim sonunda 11+1 günlüğüz burada kipır kıpır durmadim doktorum tahminde bulunmadi ama kız hissediyorum ben.
Canim senin oglun olcak sanirim..nub teorisi sayfasina baktim 30 derecelik aci yaparsa erkek diyo..sanki senin minnakin paralel degilde hafif kalkik...

Kizlar selamlar, ikinci bebegimizi bekliyoruz ama cinsiyetini bu sefer erken ogrenmek istiyorum.bildiginiz yontemler neler ? Herkesin bebisleri hayirli olsun , hazirana coooook yolumuz var

Hisar hastanesine bakayım ben de. Gerçi benim iş yerimde herkes memorial da doğum yapmış ama. Bizim özel anlaşmamız ve baya indirimimiz olduğu için olabilir. Sigortamız da karşılıyor hepsini. Bakalım. Benim doktorda alle klinikten. Sen de bilirsin. Paladiumun o taraflarda. Yarın kontroldeyim yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…