2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anneler daha 5. Hafta icindeyim ama hala fena halde gazim var.. özellikle aksamlari 1 porsiyon yiyom 10 porsiyon yemiş gibi şişiyorum. Bu normalmi bunu yasayan varmi.. simdi ilik banyo yaptim cok az rahatlidi ama cok var gaz
İlk haftalar çok oluyor gaz yaa ben doktora sormuştum normal demişti.. şimdi de kabızlık başladı yine ondan kaynaklı şişlik var

Duygusal bağ konusuna bilimsel gerçekliği varmı bilmiyorum ama katılmıyorum. Sezaryanla doğuran birsürü insan var etrafımda ve büyük çoğunluğunun çocuğu da annesine çok düşkün. Hatta yengemin çocuğuna halam bakıyordu, yengem işten gelince çocuk 1 dk peşinden ayrılmıyordu, tuvalete bile yalnız giremiyordu kadıncağız.

Yok bilmiyorum canım. Yarın benimde kontrolüm var :) evet sigortanın anlaşmasına göre bazı yerler baya indirimli oluyor. Bana doktorum o zaman gelsin indirimde alırız dedi

bende sahsen sezeryan dusunuyorum ama bebek icin gebelikle ilgili anneyle ilgili sorun yoksa normal kendi istegiyle gelmesi en dogrusuymus. kanitlanmis zaten. dugusal bag olarak o an icin diye dusunuyorum ben sanmiyorum genel bise oldugunu ondan haberim yok benim ama yurtdisinda ve dunyanin hemen hemen heryerinde normal dogum icin tesvik ederken turkiyede dogru duzgun agri kesici veya uyusma yöntemi bile yok. saglikta ilerleme var ama bence yeteri kadar degil.. ben cok korkuyorum ve belki bencilce davraniyorum ama istanbulda dogum yaparsam buyuk ihtimal sezeryan olur.

kızlar merhaba size birşey soracağım...benim son adet tarihim 29 eylül....çıkan kan değerime göre 5 haftalık çıkmıştım 2 hafta önce ama doktorun verdiği ultrason çıktısında 4 hafta 3 günlük yazıyordu hangiisi doğrudur?benim adet tarihime yakın olanlar sizce?

sanırım arkadaşın kastettigi o tarz bisey değil normal doğum her zaman sezeryandan daha iyidir anestesi almazsin bebeğin ya da senin enfeksiyon riskin azdır muhtemelen normal dogum yapamicam ama cok isterim bende doğal yoldan dogurmayi

Keseye göre değisebiliyor. Asıl önemli olan bebek olustuktan sonraki tarih yani 10 11. Haftalarda. Sen son adet tarihini hesapla yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…