- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #8.481
çok benzer şeyler yaşamışız 17 saat kaldım sancı odasında ve gece 3ü 3 geçe sezeryana alındım
haklısın cnm en doğrusu aslında belki zamanla fikrim değişir ya da daha doğrusu korkum azalır diyelim :))Canım bence normal doğum düşün.. normal doğum yapanlar hemen kalkmış koridorda yürüyordu.. ben iki kişinin yardımıyla kalkıyordum.. Ben normal doğum sonrası emzirme de kolay..süt de cabuk geliyor.. Ben. Çok ısrar ettim normal doğum için.. başka hastane nana sezeryan dedi.. ben kabul etmedim.. biraz da benden kaynaklandı..
Ben çok korkuyordum her gün ağlıyordum .. Ben bile cesaret ettim yanihaklısın cnm en doğrusu aslında belki zamanla fikrim değişir ya da daha doğrusu korkum azalır diyelim :))
Ben kızımda gittim hatta indirim hakkım vardı yüzde on sanırım gidersen kullanabilirsin. Hakan çoker in kursu. Sayesinde doğal doğurdum harika bir ekip sadece normal doğum için değil doğuö sonrası aile ilişkilerini bile anlatıyor kocalara tavsiye veriyorlar çok eğlenceli geçiyor. Allah kısmet ederse yine gidecğeim inş..Doğum kursu düşünen var mı? Ben istanbul doğum akademisine gitmek istiyorum. Eşinle beraber gidiyorsun ve seni baxı tekniklerle doğuma hazırlıyorlar.
Tavsiye ederm canım..gunaydin ben gitmek istiyorum esimde istiyo
Hep pozitif hikayeleri oku kursa git. Ben de yurtdışında doğurdum ama artık türkiye de de anne benel dostu hastaneler var. O anlattıkların eskidendi. Ben hayal ettiğim gibi doğum yaşadım düşündüğün givi oluyor her şey güzel düşün:)gunaydin bende cok kafaya takarsam normal dogumu ki ara sira bi guc geliyo yapabilirsin diye buyuk ihtimal ailemkn yaninda yurtdisinda yaparim. onlar doguma cok farkli gözle bakiyor ve bana cok daha dogru geliyor. bebek dogar dogmaz bebegi sana veriyorlar.. diksi vs isin varsada hemen babada kaliyor. soguk aneliyathane deil normal guzel odada dogum yapiyosun.. kimseyi kabul etmiyorlar o gun sadece anne baba bebek birbirine alisiyo falan.. bana cok huzurlu ve guzel geliyo.. benim tek istemedigim belki tuhaf ama bebek dogar dogmaz hemen yikamalari giydirmeli ve bi saat sonra yanimiza getirmeleri.. aile akrabalar kucaklamak icin heyecan yapacak falan.. ben bebegim huzurlu ve stressi kalabalik bi prtama gelsin istiyorum.. bakalim nasil yaparim ama doktorum normalde sezeryanda ikisini dusunursun normal diye zorlamam ama zaman göstersin dedi..
Göz hakkı vereydiler bari:) bizde yeme içme serbestti hurmaları kompostoşarı götürdüm:) bir de hastanede belki izin vermezler diye yemek yiyip gitmiştik zaten :))Ohoo ben de neler var neler.. doğuma gidince yemek ve içmek yasak.. ben sancı sırasında hemşire odasındaki kurabiyelere göz diktim.. gelip gidip bakıyordum.. yalvardım vermediler
Canım kan sulandırıcı kullanmak normal doğuma engel değil risk de teşkil etmiyor, bu böyle aöylene söylene yayılıyor herhalde. Ben de iğne kullanıyorıum ve ilki normal doğumdu.Kizlar normal dogum heryonden rahat tabi ama sezeryanda artik eskisi gibi degil eskiden dikisler estetik bile degildi ben sezeryan yapicam normal yapanada saygi duyarim tercih meselesi epidural yada genel ona karar vermedim ama sezeryan zaten mecbur kan sulandirici iciyorum icmesemde zaten sezeryan isticektim:)
harika haberlerle dönersin inşallah cnm :) benim daha çoookk var 1 aralıkta ikili teste gidicez.Yarın ki randevunun stresi bugünden başladı çok heyecanlı iyi haberler alalım inşallah.
Ben devlette doğum yaptım çok insafsızlar.. zaten tecrubesizlerdi bekarlardı.. kötü muamele de yaptılar.. bir kadın bekarsınız galiba hiç halden anlamıyorsunuz dedi.. Evet bekarız sancı da çekmeyeceğiz sezeryan olucaz dediler.. hayret ettim..Ben kızımda gittim hatta indirim hakkım vardı yüzde on sanırım gidersen kullanabilirsin. Hakan çoker in kursu. Sayesinde doğal doğurdum harika bir ekip sadece normal doğum için değil doğuö sonrası aile ilişkilerini bile anlatıyor kocalara tavsiye veriyorlar çok eğlenceli geçiyor. Allah kısmet ederse yine gidecğeim inş..
Tavsiye ederm canım..
Hep pozitif hikayeleri oku kursa git. Ben de yurtdışında doğurdum ama artık türkiye de de anne benel dostu hastaneler var. O anlattıkların eskidendi. Ben hayal ettiğim gibi doğum yaşadım düşündüğün givi oluyor her şey güzel düşün:)
Bir de bu kişinin kendi olayı doğumu sorumluluğu yırtdışında da burda da aynı. Sen hazırsan hemşiree ebeye destek oluyorsan onlar da sana olur. Sen panikatak givi davranırsan onlar da öyle oluyor.
Göz hakkı vereydiler bari:) bizde yeme içme serbestti hurmaları kompostoşarı götürdüm:) bir de hastanede belki izin vermezler diye yemek yiyip gitmiştik zaten :))
Canım kan sulandırıcı kullanmak normal doğuma engel değil risk de teşkil etmiyor, bu böyle aöylene söylene yayılıyor herhalde. Ben de iğne kullanıyorıum ve ilki normal doğumdu.
Düzeltmek istedm yoksa önemli olan bebekleri sağlıla kucağımıza almamız..
inan hala bilmiyorum pazar günü idi ve nöbetçi drlar vardı gezi olayları zamanıydı doktorum eylemdeymiş telefona bile bakmadı. tanımadığım drlarla normal doğumu denedik suni sancılar eşliğinde. ama açılma biryerden sonra durdu, dr öyle dedi yani. detaya girip arkadaşlarımızın psikolojisini etkilemek istemem hayırlısı buymuş, çok şükür ikimizde sağlıklıyız
Ben 32 saat kaldım bir de suni sancılar.. senin neden olması canım..
Canım ben de normal doğum savunucusuyum adı üstünde normal yaniKızlar kursa gittim hep pozitif hikaye okudum korkanlar ve korkutanladdan uzak durdum.
Normal doğum yaptım. Yaptıktan sonda duşumu alıp odama geçtiö ağrı sızı hiçbir şey yoktu. Anne olmanın heyecanı mutluluğı vardı.. Yorgunluk bile yoktu.
Normal düşünenler kendisini korkutmasın ve öyle düşünmeyenlerle doğum mıhabbetine firmesinler :))
Olsun sayılı gün geçiyor benimde haftaya olur 2 li taramam. Ama yarın doktor önden ben bir bakayım ense kalınlığına dedi ordan anlaşılıyormuş zaten.harika haberlerle dönersin inşallah cnm :) benim daha çoookk var 1 aralıkta ikili teste gidicez.
Uzun boylular daha rahat doğum yapıyor.. hatta boy sınırı var.. çok kısa olunca olmuyor..arkadasimin dogum hikayesi okadar guzel ki onu dusunup gaza geliyorum ama biliyorumki her dogum farkli.. epidural ve heliyum gazi gibi bir gaz var adi ne bilmiyorum hafif kafani guzel yapan.. onlar olursa normal dogumu belki dusunurum.. illa sezeryan veya "normal" olacak diye sartlandirmiyorum kendimi.. 178 boyum var ve kiloluyum esim 190 a yakin oda syni sekilde bence bizden minicik bi bebek cikmaz :)))
İstanbul doğum akademisinde değil mi hakan çoker. Ben de çok istiyorum. İnstagramda fotoğraf paylaşanlar var. İyi geçiyor gibi:)Ben kızımda gittim hatta indirim hakkım vardı yüzde on sanırım gidersen kullanabilirsin. Hakan çoker in kursu. Sayesinde doğal doğurdum harika bir ekip sadece normal doğum için değil doğuö sonrası aile ilişkilerini bile anlatıyor kocalara tavsiye veriyorlar çok eğlenceli geçiyor. Allah kısmet ederse yine gidecğeim inş..
Tavsiye ederm canım..
Hep pozitif hikayeleri oku kursa git. Ben de yurtdışında doğurdum ama artık türkiye de de anne benel dostu hastaneler var. O anlattıkların eskidendi. Ben hayal ettiğim gibi doğum yaşadım düşündüğün givi oluyor her şey güzel düşün:)
Bir de bu kişinin kendi olayı doğumu sorumluluğu yırtdışında da burda da aynı. Sen hazırsan hemşiree ebeye destek oluyorsan onlar da sana olur. Sen panikatak givi davranırsan onlar da öyle oluyor.
Göz hakkı vereydiler bari:) bizde yeme içme serbestti hurmaları kompostoşarı götürdüm:) bir de hastanede belki izin vermezler diye yemek yiyip gitmiştik zaten :))
Canım kan sulandırıcı kullanmak normal doğuma engel değil risk de teşkil etmiyor, bu böyle aöylene söylene yayılıyor herhalde. Ben de iğne kullanıyorıum ve ilki normal doğumdu.
Düzeltmek istedm yoksa önemli olan bebekleri sağlıla kucağımıza almamız..
Ben devlette doğum yaptım çok insafsızlar.. zaten tecrubesizlerdi bekarlardı.. kötü muamele de yaptılar.. bir kadın bekarsınız galiba hiç halden anlamıyorsunuz dedi.. Evet bekarız sancı da çekmeyeceğiz sezeryan olucaz dediler.. hayret ettim..
arkadasim pazar sabah dogum yapti. ctesi aksam mide bulantisi disinda hic bir belirtisi yokmus.. suda gelmemis sadece sabah sanciyla uyanmis. 15 dk arayla.. 1 saatte 3 dk arayla gelmeye baslamis kocasini uyandirmis pazar gunu malum trafik yok guzel guzel ama sancili bi sekilde gitmis 4 cm acikmis. doktor yarim saatde gelmis sonra 10 cm acilip 15 dkda dogurdu. nasil dogurdum anlamadim bile dedi. doktor okadar guzel yönetmiski ikinma vs dedi. cok memnunduUzun boylular daha rahat doğum yapıyor.. hatta boy sınırı var.. çok kısa olunca olmuyor..
Kimseye beddua etmem ama.. yaşayıp görmelerini isterim..Ben de ebeye evli msn çocuğun var mı nasıl doğurdun diye sormuştum halden anlar mı merakıyla:))
Rabbim çok büyük, onların yablışı da çıkar karşılarına..
benim annem de çok kolay doğum yaptım der durur sürekli umarım ben de cesaret edebilirim :) bu arada uzun boyluların doğumu daha kolay oluyormus diye duydum ben de cnm senin kdr olmasa da ben de kısa boylu sayılmam, sanırım biz de bi düşünmeliyiz normal doğumu :) acı eşiğim de düşük sayılmaz ama cesaret yok iştee..arkadasim pazar sabah dogum yapti. ctesi aksam mide bulantisi disinda hic bir belirtisi yokmus.. suda gelmemis sadece sabah sanciyla uyanmis. 15 dk arayla.. 1 saatte 3 dk arayla gelmeye baslamis kocasini uyandirmis pazar gunu malum trafik yok guzel guzel ama sancili bi sekilde gitmis 4 cm acikmis. doktor yarim saatde gelmis sonra 10 cm acilip 15 dkda dogurdu. nasil dogurdum anlamadim bile dedi. doktor okadar guzel yönetmiski ikinma vs dedi. cok memnundu
Canım sezeryanın övünülecek yanı yok.. ameliyat sonrası öksürme gülme hapşırma çok çok zor.. bir normal doğum yapanlar da göbek falan kalmıyor..arkadasim pazar sabah dogum yapti. ctesi aksam mide bulantisi disinda hic bir belirtisi yokmus.. suda gelmemis sadece sabah sanciyla uyanmis. 15 dk arayla.. 1 saatte 3 dk arayla gelmeye baslamis kocasini uyandirmis pazar gunu malum trafik yok guzel guzel ama sancili bi sekilde gitmis 4 cm acikmis. doktor yarim saatde gelmis sonra 10 cm acilip 15 dkda dogurdu. nasil dogurdum anlamadim bile dedi. doktor okadar guzel yönetmiski ikinma vs dedi. cok memnundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?