2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben cesaret ettiysem herkes cesaret eder.. hatta öyle hassasım ki.. anneme kucağında bebek görmesek doğurduğuna inanmayız demişler

ben cok korkuyorum ama normali cok isterim ne yalan söyleyim zaten yaza denk geliyor dikis vs korse cok yorucu olacak ama insallah saglikla kucagimiza alalimda cok fark etmiyo

Canım sezeryanın övünülecek yanı yok.. ameliyat sonrası öksürme gülme hapşırma çok çok zor.. bir normal doğum yapanlar da göbek falan kalmıyor..
haklisin cnm saglik sorunum yok insallah bebegimide olmaz öyle bi durumda dusunurum. ama saglik sorunu olanlar gercekten sezeryan yapmali bence veya bebek stresli vs olursa

Tabiki herkes ister normal doğumu, birşeyin normali varken diğerinin tercih edilmesi anormal. Fakat risklere göre davranmak gerektiğini düşünüyorum. Bazı annelerin fizyolojisi normal doğum için uygun değil ve eski zamanlarda olduğu gibi anne-bebek ölümleri yaşanacağına diğer tıbbi seçeneklerin değerlendirilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

Tabiki herkesin tercihi farklı olabilir, tıbbın imkanlarından da faydalanılabilir.

İstanbul doğum akademisinde değil mi hakan çoker. Ben de çok istiyorum. İnstagramda fotoğraf paylaşanlar var. İyi geçiyor gibi:)

Evet canım şimdiden pozitif hikayeleri oluyabilirisn:) çok eğlenceli geçiyor genelde erkekler bu tarz şeyleri istemez sevmez kursta pnşar bile memnun kalıyor:))

Zamanını bekletince bebek kendi geliyor ama bizde beklemeden 37 den sonra doğması şazımmış givi davranıyorşar ya da 2 cm açıklık doğım habercisi givi hastaneye yatırıyorlar. Vs
Beklemek en güzeli..

Herkese selam arkadaşlar sabaha karşı kahverengi akıntı geldi hafif kasik ağrısıyla canım sıkıldı dr aradım kırmızı olursa önemli yoksa dinlen dedi acayip pimpirikli, ağlak saçma biri oldum ben ya! Ağrı olmasa takmayacaktim ama ne bileyimm

Benim 4kaybim var daha once2 kist amelyati oldum doktorum ben icin en uygun sezeryan diyo bende zaten hic normal istemedim tercih meselesi korkuyorum ve herzaman korktugum seylerden sknti yasamismdir kendmi daha huzurlu hissedicem allah eger nasip ederse tabi ogunleri gormeyi epidural dusuneblrim ama onu herkes tavsiye ediyo saglikli dogsunda gerisi onemsiz gelip geciyo saol tavsiyen icinde:))

İnsallah olumlu seylerle gelirim canim tabiki yazarim yarin inşallah duyariz miniklerin atisini ilkmi

benim bir sene önce bir gebeliğim daha oldu ama boş gebelikten dolayı kürtaj oldum...ondan sonra şuan ikinci hamileliğim ama korkuyorum....tekrar aynı şeyleri yaşamaktan...bende ka pıhtılaşması çıktı...muhtemelen ilk gebeliğim bu yüzden boşgebelik olmuştu.şimdi ona göre ilaçlarım ve iğnelerim var kullanıyorum ama ya bebeğimin kalp atışını duyamazsam diye korkuyorum işin açıkcası...o yüzden bana pazartesi nası olur bilmiyorum....

fena ter kokuyorum. dustan cikiyorum yine bes dk sonra terlemis oluyorum ama sadece koltukalti. cok tuhaf hissediyorum hassaslik falanda deil bildiginiz pis ter kokusu

Malesef canım kayıplf olunca korku da oluyor. Ben de sedyeye yatar yatmaz de bebeğe bakınca kalbi atıyor mu diyorum inş sağlıkla kucağımıza almak büyütmek nasip olsun..

fena ter kokuyorum. dustan cikiyorum yine bes dk sonra terlemis oluyorum ama sadece koltukalti. cok tuhaf hissediyorum hassaslik falanda deil bildiginiz pis ter kokusu

Ter kokusu herhalde hormonal. Bende de ilk defa oluyor. Şaptaşı diye bir şey bar banuo sonrası onu sirünce kokmuyorsun. Doğal bir şey. Kullanabilirsn.

selam guzel anneler:) bayadır yoktum pek fırsat bulamadım. acıkcası mıde bulantısı bas donmesı pek tv- telefon -ve bılgısayar ekranına bakamadım hersey yolunda gidiyor umarım hepınız de cok ıyıdır:) bu arada doktorumu yıne degıstırdım:) ve en sonunda super ıyı ve anlayıslı bır doktor buldum.keyfım cok yerınde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…