2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
ben hala anlamıyorum nasıl anlıyorsunuz sağda solda oluslarini rahim tam ortada degilmi zaten ben hic anlamiyorum
Ben kızıma hamile kalır kalmaz sol kasıkim agriyordu.. ve doktor ultrasonla bakarken hep solda buluyordu kızımı.. ama bunu hissetmiyorum nerde bilemedim doktor ortada tam burda dedi ..

Tabiki görün ama devamı gelmiyorsa bir sorun olmuyor.. ben Ne kanamalar gördüm, acile gidiyordum bebeğin kalp atımı var herşey yolunda diyip gönderiyorlardı.. İnşallah sende de öyle olur..
Takipteyim devam ederse gidicem eşimle konuştum medicalparka gidelim dedik cumartesi acile gittik sorun yok dediler kanamam vardı hemde baya gelmişti kırmızıydı belki onlar göremedi herşey Allahtan bakalım ne diyecekler içimiz rahat etsin

Ben kızıma hamile kalır kalmaz sol kasıkim agriyordu.. ve doktor ultrasonla bakarken hep solda buluyordu kızımı.. ama bunu hissetmiyorum nerde bilemedim doktor ortada tam burda dedi ..
bana da ortada dedi ama kendime hep sağa meyilli gibi geliyo sancı falan olursa ufak tefek sağdan oluyo eğer kastedilen buysa :)

Benim de kötü kraker vs. Den de midem bulanıyor. Zeytin iyi geliyor diyorlardı denedim iyi geldi. Sevdiğin zeytinlerden dene istetsen.

bana da ortada dedi ama kendime hep sağa meyilli gibi geliyo sancı falan olursa ufak tefek sağdan oluyo eğer kastedilen buysa :)
Yes.. tabi illa sağda diye erkek olacak diye birşey yok da.. annem de öyle diyor onda da öyle olmuş.. anneler kızlara çekiyor genelde bu konularda ama bir sağında bir solumda taşıyıp cinsiyeti ayni olan var midir

Dürekli yüksek çıkmıyorsa sıkıntınyok ama sor tabii yine de tuzlu mu tüketiyosun.
Aşırı tuzlu yiyen biri değilim cips turşu onlarda Çoktandır yemiyor inşallah dediğin gibidir çünkü birde diyabet var bende çok dikkat ediyorum onunla uğraşırken bide tansiyon çıktı

Benim düşük hep 9 a 6 ama doktorum gebelikte düşük olması iyi yüksek tansiyon çok riskli dedi. Bebeği erken alıyorlar hatta yüksek olduğunda hep dikkat edilmesi lazımmış. Doktorunuzla görüşürsünüz zaten anlatır size ama gidene kadarda yediklerinize dikkat edin. Kuzenim şu an hamile ondada var yüksek tansiyon bebeği 38 haftadan önce alacaklarmış. Ama bebek gayet sağlıklı.

Allah kolaylik versin canım 9. 10. Hafta berbattı bende çok şükür azaldı bulantı yemeye başladım ama 7 kilo verdim 6 haftada. Bende tuzlu değilde tatlı yiyebiliyordum elma muz kavun gibi bunlar birax daha iyi geliyordu gerçi meyve dışında bişey yiyemedim zaten. belki sende de öyledir bi iki hafta daha sabret canım benim

Ben midem bulaninca zeytin yiyorum hatta simdi yedim tuzlu tuzlu icimi bastirsin..

Evet biliyorum benim ilk hamileligimde gebelik zehirlenmesi oldu ama ama doğuma kadar hiçbi sorun yoktu son ayda doktora gitmedim evde fenalasinca zeynep Kamile gittik günüm gelmişti orda ölçtü ler tansiyonu 20lerdeydi hemen sezaryene almışlardı

Evet benim kuzenimede gebelik zehirlenmesi olur demiş doktoru. Erken alıcaz bebeği demiş. Allah kolaylık versin aman daha dikkatli olun bu sefer o zaman.

Cnm eğer İstanbulda oturuyorsan Medipol Mega Bağcılar'da 23:00'a kadar nöbetçi kadın doğumcu oluyor. Hatta randevu alırsan daha iyi olur.
Aklımda orası var birde medicalpark inşallah devamı gelmez de gitmek zorunda kalmam. Az önce deprem oldu çok korktum belim daha çok agrımaya başkadı

Aklımda orası var birde medicalpark inşallah devamı gelmez de gitmek zorunda kalmam. Az önce deprem oldu çok korktum belim daha çok agrımaya başkadı
Ayy evet deprem olmuş ataşehirde hiç hissetmedik Avrupa yakasında çok hissedildi yazıyor. Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…