2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm demek ki net bisey yok biraz daha bekle bakalim. Ben de 2 hafta sonra dra gidicem muhtemelen bana da cinsiyeti net olarak soylemez. Az daha sabredicez :)

Kızlar az önce lavaboda çamaşırımda bir damla kan geldigini gördüm hiç agrım yok. Agrısız düşük olur mu yada düşük böyle damla damla mı başlıyor

bende test yaptirmayanlardanim Allah korusun risk çıkarsa kalan aylari kendime zehir etmek istemiyorum olası bi aksilikte bebeği aldırırmayi düşünmeyen için gerkesiz görüyorum ben çünkü etrafimda sirf bu testle hareket edip depresyon geçiren cok hamile gördüm ve hepsinin yavruları sağlıklı doğdu içlerinde kurtajdan donenlerde vardı ben bebeğimden vazgeçmek istemem test beni rahatlatacak bisey degil kendi adıma benim gorusumde bu bebeğe faydalı bi yönü varmı diye sordum bi etkisi yok dedi doktorum müdahale edilemeyeck bişey icin o riski göze alamadım..

Sana kesinlikle katılıyorum canım arkadasim 2 li yaptırdı temiz çıktı 3 lu yaptırdı yüksek riskli çıktı harap oldu kizcagiz haftalarca test yaptirdigina da pişman oldu. Ben inanıyorum gayet saglikli doğacak bebeği. Hiç düşünmüyorum bende test. Her türlü canımdan bir parça sonuçta

Bayanlar bi sorum olacak lütfen cevap verin hamilelikte tansoyonlariniz nasıl gidiyor benim 4 gündür bi 15.8 12.8 15.9 ve bu günde 13.9 çıktı ne yapmam gerekli cuma günü doktor randevu var bu arada evde tansiyon aleti var dijital onda 11.7 10.6 çıkıyor

cnm yuksek tansıyon cok tehlıkelı... evdekı alet ok normal ama dıgerlerını nerde olçturdun?
cumayı bekleme derım hemen bır dra gorunmekte fayda var..

bende öyle diyorum doktorumda yapılacak bi müdahale olmuyor zaten dedi o bana Rabbimin hediyesi ben ona guvendim insallah sağlıkla gelir yaptiran ya da yaptıracak olan arkadaslarda da risk cikmaz inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi yaptirana da yaptirmayana da saygım sonsuz hepimiz aynı şeyi istiyoruz Rabbimize emanet inci taneleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…