2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bende insülin direnci var polikistikover hastasıydım 136 çıktı Şekerim demişsin tokluk mu açlık mı endokrin ne tavsiye etti şeker konusunda ben de endişeleniyorum bazen

Aşırı tuzlu yiyen biri değilim cips turşu onlarda Çoktandır yemiyor inşallah dediğin gibidir çünkü birde diyabet var bende çok dikkat ediyorum onunla uğraşırken bide tansiyon çıktı
Sen sık sık ölç canım sabah akşam aynı saatte hep aynı yüksek çıkarsa doktoruna göster ama bi takip şart karar için sonuçta birden ilaç kullanman öyle bi şey yoksa olumsuz etkiler ...

Canım bende insülin direnci var polikistikover hastasıydım 136 çıktı Şekerim demişsin tokluk mu açlık mı endokrin ne tavsiye etti şeker konusunda ben de endişeleniyorum bazen
Çok geçmiş olsun evet açık ölçülmesi benim ikinci Gebeligim dede şeker vardı endokrin gitmedim daha ama ikincide diyabete gitmiştim şeker ölçüm cihazı vermişti evde ölçüm yapıp yazıyordum 15 günde bir çağırıyordu eğer yüksek olursa insülin vericem diyordu ama yükselmedi diyet yaptım kızımda gayet sağlıklı 3910 gr doğmuştu 39.haftada

Sen sık sık ölç canım sabah akşam aynı saatte hep aynı yüksek çıkarsa doktoruna göster ama bi takip şart karar için sonuçta birden ilaç kullanman öyle bi şey yoksa olumsuz etkiler ...
Evet bende öyle yapıyorum 5.30da ölçütüm eczanede 12.8 çıktı acaba sağlık ocağı yanlışmı ölçüyor

M melo34 canim durumun nasil..kahverengi leke ise korkma..önceden icerde olan kanama eski kandir...ama taze pembemsi gibiye donerse endiselen demisti doktor o zaman banada..haberdar et bizi doktora gitmene gerek kalmaz insallah..

Evet bende öyle yapıyorum 5.30da ölçütüm eczanede 12.8 çıktı acaba sağlık ocağı yanlışmı ölçüyor
Ya bi anlık heyacan kalpmatımını hızlandırıp öyle çıkmasına neden olabilir benim 16/9 du mesel eser kalmadı şimdi normal. Her insanda olabilir. Manuel ölçmek daha iyi ama dinital varsa arada öyle ölçtür.

Yaa... ne zaman ölculmustu kaç haftalikken benim iki kere 15 çıktı

Adın
Canım bu arada adını bilmiyorum ama hamileligimiz aynı gidiyor herhalde kaç haftalıksın şu an benim burda 11 diyo ama 9 haftalık geç döllenme olmuş dedi doktor

Kızlar yeni eve vardım doktorum cinsiyet konusunda tahmin yapmadımçok moralim bozuldu yüz kere sordum yanıltırım o yüzden daha sonra dedi miniğim sağlıklı şükür ki testim 10 gün sonra çıkıcakmış fotoğrafımızı paylaşayım tahmin bekliyorum.fotografı çeviremedim dik duruyor burda

Eklentiler

• image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar az önce lavaboda çamaşırımda bir damla kan geldigini gördüm hiç agrım yok. Agrısız düşük olur mu yada düşük böyle damla damla mı başlıyor

Kanamanın azı yada çoğu olmaz demişti dr bana..kanamanın sebebi mutlaka araştırılmalı..asla ihmal etmeyin bence..rahim içindede kanama olabilir..benim başıma gelmişti..çok geçmiş olsun..henüz önemli aylardasınız çok dikkat edin naçizane tavsiyem

Eki Görüntüle 1690930 Kızlar yeni eve vardım doktorum cinsiyet konusunda tahmin yapmadımçok moralim bozuldu yüz kere sordum yanıltırım o yüzden daha sonra dedi miniğim sağlıklı şükür ki testim 10 gün sonra çıkıcakmış fotoğrafımızı paylaşayım tahmin bekliyorum.fotografı çeviremedim dik duruyor burda

Cnm bana kız gibi geldi....
Saglıklı ya en önemlisu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…