2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
cnm yuksek tansıyon cok tehlıkelı... evdekı alet ok normal ama dıgerlerını nerde olçturdun?
cumayı bekleme derım hemen bır dra gorunmekte fayda var..
Sağlık ocağında gebe kaydı açarken ölçüler ilk 15 çıktı bu gün de 13.9 ordan çıkınca eczaneye girdim onlar 12.8 ölçtü 9 ay ben napicam

Dürekli yüksek çıkmıyorsa sıkıntınyok ama sor tabii yine de tuzlu mu tüketiyosun.

canım bi kac gün önce kanaman olmuştu demi bebek sağlıklı demişlerdi korkma eger kırmızı kan ise git doktora yarını bekleme ama kahve leke ise önceki kandır muhtemelen
Kahve leke bir damlacıktı devamı gelirse artık mecbur gidicem

Sağlık ocağında gebe kaydı açarken ölçüler ilk 15 çıktı bu gün de 13.9 ordan çıkınca eczaneye girdim onlar 12.8 ölçtü 9 ay ben napicam
Benimde ilk gittiğimde heyecandan 16 çıkmıştı doktorum takip et devam ederse sıkıntı demişti. Bence düzenli ölç sabah akşam yaz bi yere.

Eşim gelsin medipole yada medicalparka gideyim inş orda nöbetçi kadın doğum vardır
Tabiki görün ama devamı gelmiyorsa bir sorun olmuyor.. ben Ne kanamalar gördüm, acile gidiyordum bebeğin kalp atımı var herşey yolunda diyip gönderiyorlardı.. İnşallah sende de öyle olur..

İyi akşamlr kızlar . Offf Hem kilo verdim hem midem fena bulanıyo kızlar sürekli... Sabah öğle farketmiyor.. Kraker galeta harici bişeyler deneyen var mı ??
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum

Ben de şu an kötüyüm beyaz leblebi dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…