2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Beninde sol kasığıma ağrı girip duruyor ya hayırdır inşallah. Bebişim solda mı ondan mıdır anlamadım.

Kizlar benim kanamam devam ediyo yine gidicez doktora cok garip ulturasonda gozukmuyo kanamali alan bakallm nolck dua edin bna

canım çok geçmiş olsun. benimde çok yorulunca gezince vs. akıntımın rengi değişiyo hemen. açık kahveye dönüyo. muhtemelen sende yordun kendini. bu arada ablam iki çocuk doğurdu ikisinde de bir ped doldurcak kadar kanaması oldu ama doktor bi risk görmedi bazen olabiliyor. inşallah kötü bişey yoktur moralini bozma . doktor eski kan dediyse ciddi bişey yoktur inşallah.

günaydın arkadaşlar. 11 haftanın içerisindeyım ve ıkılı test zamanım geldı. doktorum testten once ben bı göreyım dedı.sizler ıkılı testı nerede yaptırdınız, tecrubelerınızı paylaşmanızı rica ederim.

Kizlar benim kanamam devam ediyo yine gidicez doktora cok garip ulturasonda gozukmuyo kanamali alan bakallm nolck dua edin bna
Çok üzüldüm canım ya başka bi hastaneyemi gitsen acaba daha iyi bi yere. İnşallah durur artık Allah yardımcın olsun prensesini sana bağışlasın.

Ben haftaya cumartesi kadıköy sonomedde yaptırıcam. Doktorum orayla anlaşmalı aynı zamanda çok iyi bir yer. Yakınsa tavsiye ederim.

Ben haftaya cumartesi kadıköy sonomedde yaptırıcam. Doktorum orayla anlaşmalı aynı zamanda çok iyi bir yer. Yakınsa tavsiye ederim.
maalesef ben avrupa yakasında bahçelievlerde oturuyorum. doktorum bana herhangı bır gun soylemedı . en son gecen ay gıttım 1 ay sonra gel once ben bı göreyım sonra ıkılı test ı yaptır fılan dedı ama bılmıorum kafam karıstı. bende pazartesi gunune doktoruma randevu aldım, sonrasında da ıkılı testı yaptırcam. avrupa yakasında oturanlardan da bılgı alabılırmıyım arkadaslar :/

Aman Aman ozaman bırakma kızını ona benimki de hiç ilgilenmez 5.5 yaşındaki oğlumu bile ben götürüyorum yatağına bi kaç kere kaynana kızdı ama umrunda degil
Ben kızıma hamileyken kanamam vardı .. hep yatıyordum eşim bana su getirdi diye kaynanam sinirlendi..bir bardak su ya.
Gece 2.30da gördüm boş çaydanlığın altı yanıyordu.. zaten duygusallığın üstüne ağladım uykum kaçtı.. sabah da erkenden kalktım

En iyi sonucu 12-13. haftalarda veriyormuş zaten. 11. hafta erken dedi bana doktorum iyi sonuç vermiyor dedi ona göre yaptırırsınız sizde. Doktorunuz da yönlendirir sizi.

Ya kusura bakma ama ne olmuş sanki oğlu bi bardak su getirdi diye işte böyle anneler yüzünden bir çok yuva yıkılıyor valla benim kaynanam şeker gibidir hep haklının yanında olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…