2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım sendede rahim ağzı yetmezliği varya o Yüzden ilk başta Sancı hissetmezsin ... Benim ilk düşüğümdede Nişan gelesiye kadar hiç Sancı hissetmemiştim ... Son 3-4 saat kala aşırı Sancı hissetmeye başlarsın...
Bnde onu dusundum aon raddede acilma ielrlerse olur gliba sanci

Arkadaşlar krem gibi, biraz yapışkan bir akıntısı olan var mı? Bende bugün öyle bir akıntı var. Acaba mukus tıkacı mı geliyor diyorum :) Yani nişan gelmesi yavaş yavaş olursa bunu normal akıntıdan nasıl ayırt edeceğiz?
Doktor acil durum olarak nişan gelmesi dedi. Şimdi doktoru arasam mı aramasam mı?
Sana bisey diyimmi heycsnlanma sabah aynisi bnde oldu benbeyaz sanki byle adet olmadan once akinti gelir ya yumurtlama gni bnde ondan oldu ve acilmam basladi iste

zeyzey3428 zeyzey3428 sen elinden geleni yaptın bu haftaya kadar güzelce getirdin. Artık dışarda büyüsün bakalım bebişin, Ayrıca sancıyı hşssetmemene de çok sevindim, böyle bir çok doğum okumuştum, su kesesi açılana kadar sancı hissetmeyen veya çok hafif hisseden. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler ver bize. Su gibi aksın, Allah yardımcınız olsun..
Allah razi olsn amin dualarina canim. Doktprumdan yana sansliyim ck skur dktr bi gun bile icerde tutma cabasinda 1 saat bile onemli dursn kaldigi kdr dedi suyuda iyi cok sukur 35 bitiyo rabbim kaderini guzel eylesin insallah. Saglikla gelsn dedigin gbi bu gune getirdik ya daha ne isterm

zeyzey3428 zeyzey3428 allah seninde bebişininde yardımcısı olsun
Sorunsuz sancıSız bir doğum olur inşallah
İyi haberlerini bekliyoruz
Kendine bebişine iyi bak :))

Arkadaşlar krem gibi, biraz yapışkan bir akıntısı olan var mı? Bende bugün öyle bir akıntı var. Acaba mukus tıkacı mı geliyor diyorum :) Yani nişan gelmesi yavaş yavaş olursa bunu normal akıntıdan nasıl ayırt edeceğiz?
Doktor acil durum olarak nişan gelmesi dedi. Şimdi doktoru arasam mı aramasam mı?
Nişan kanlı olur canım benim bildiğim, hiç olmazsa pembemsi olur

Sana bisey diyimmi heycsnlanma sabah aynisi bnde oldu benbeyaz sanki byle adet olmadan once akinti gelir ya yumurtlama gni bnde ondan oldu ve acilmam basladi iste

Valla mı canım :D Ama heycanlandım şimdi. Aklım ve dualarım seninle zaten. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın.

Kızlar bugün bana farklı şeyler oluyor. Çatım her zamankinden daha sık agirmaya başladı. Sanki çocuğun başı aşağıya baski yapıyormuş gibi her ayağa kalkisimda aşağı tarafim ağırıyor kemikleri ağırıyor catimin sanırım. Belime vuruyorlarmis gibi zonklama hissediyorum saniyelik geçiyor sonra ilk defa boyle şeyler yaşıyorum sizde durumlar nasıl ? Akintimda artış da var. Normal gözüküyor doğum bir sıkıntı çıkmazsa. Sizce doğum yakin mi ?

Sat a göre 35+1 im ultrasona göre ise 35+3

FL si 7.23 yazıyor

7 ile carpınca 50.61 cikiyor boyu biraz fazla degil mi?

Bizim bu fl yi 7 ile carpma olayımız yanliş mi?

Kızlarr boşluğumda hafif ağrı vardı
Doktora gittik
Eşim geldi hemen
Nst de sancım çıkmadı böbrekte biraz büyüme var ama öndmli bişi değil
İyi ki de gittim çünkü Kumsal'ım 3 kilo olmuş sonunda
Çokk mutlu oldum ya. :))
Ya maşallah günlerimiz aynı benimki de yaklaşmıştır 3e inşallah
Hamilelikle mi alakalı böbrekteki büyüme

Allah raziolsn cnm dusumu abdestimi aldm jiletlendim mecbuf sabah nolcagi belli dgl

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım. Allah bir avazda kurtarsin inşallah. Benimde akintimda artış var katı sümüksü oluyo bazen su gibi oluyor ama ya sari ya beyaz acaba benim de doğum yaklaştı mi ? Çok çatım ağırıyor her ayağa kalktigimda elektirik çarpıyor sanki

Back
X