- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.161
Allah raziolsn cnm dusumu abdestimi aldm jiletlendim mecbuf sabah nolcagi belli dglÇok geçmiş olsun çok heyecanlandım senin adına
Hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah raziolsn cnm dusumu abdestimi aldm jiletlendim mecbuf sabah nolcagi belli dglÇok geçmiş olsun çok heyecanlandım senin adına
Hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruz
Aynen canim :) zaten sezayen olacak benim en fazla 3 haftamiz kaliyor geriye.Teşekkürler canım ya kafamı kurcaladı iyice :) aramızda 1gun var :) 38 haftayı görelim bebislerimiz gelsin fazla beklemesin :) çok özledik zaten :)
Bnde onu dusundum aon raddede acilma ielrlerse olur gliba sanciCanım sendede rahim ağzı yetmezliği varya o Yüzden ilk başta Sancı hissetmezsin ... Benim ilk düşüğümdede Nişan gelesiye kadar hiç Sancı hissetmemiştim ... Son 3-4 saat kala aşırı Sancı hissetmeye başlarsın...
Sana bisey diyimmi heycsnlanma sabah aynisi bnde oldu benbeyaz sanki byle adet olmadan once akinti gelir ya yumurtlama gni bnde ondan oldu ve acilmam basladi isteArkadaşlar krem gibi, biraz yapışkan bir akıntısı olan var mı? Bende bugün öyle bir akıntı var. Acaba mukus tıkacı mı geliyor diyorum :) Yani nişan gelmesi yavaş yavaş olursa bunu normal akıntıdan nasıl ayırt edeceğiz?
Doktor acil durum olarak nişan gelmesi dedi. Şimdi doktoru arasam mı aramasam mı?
Evet ama ısrarcı değilim akışına bıraktımSen normali istemedigin icin mi sezaryen istiyorsun
Allah razi olsn amin dualarina canim. Doktprumdan yana sansliyim ck skur dktr bi gun bile icerde tutma cabasinda 1 saat bile onemli dursn kaldigi kdr dedi suyuda iyi cok sukur 35 bitiyo rabbim kaderini guzel eylesin insallah. Saglikla gelsn dedigin gbi bu gune getirdik ya daha ne istermzeyzey3428 sen elinden geleni yaptın bu haftaya kadar güzelce getirdin. Artık dışarda büyüsün bakalım bebişin, Ayrıca sancıyı hşssetmemene de çok sevindim, böyle bir çok doğum okumuştum, su kesesi açılana kadar sancı hissetmeyen veya çok hafif hisseden. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler ver bize. Su gibi aksın, Allah yardımcınız olsun..
Nişan kanlı olur canım benim bildiğim, hiç olmazsa pembemsi olurArkadaşlar krem gibi, biraz yapışkan bir akıntısı olan var mı? Bende bugün öyle bir akıntı var. Acaba mukus tıkacı mı geliyor diyorum :) Yani nişan gelmesi yavaş yavaş olursa bunu normal akıntıdan nasıl ayırt edeceğiz?
Doktor acil durum olarak nişan gelmesi dedi. Şimdi doktoru arasam mı aramasam mı?
Sana bisey diyimmi heycsnlanma sabah aynisi bnde oldu benbeyaz sanki byle adet olmadan once akinti gelir ya yumurtlama gni bnde ondan oldu ve acilmam basladi iste
Al benden de o kadar :)Yalnız sakinliğine hayranım :))
İnşallah sağ salim alırsın kucağına ..
Zaten varya her sabah acaba biri doğurdu mu die giriyorum artık foruma :)![]()
Aynen canim :) zaten sezayen olacak benim en fazla 3 haftamiz kaliyor geriye.
Evet ama ısrarcı değilim akışına bıraktım
Hissetmemek daha iyi geliyo kulaga aslinda ama bilmiyoruz tabi dogrusunu. İnsallah dogum olursada cok cok kolay gecer sancilarin gibi hic anlamadan aliverirsin bebegini kucagina canimHic sorma doktor su ic bol bol yat dedi ilginc olan sanciyi hiasetmemek :)
Ya maşallah günlerimiz aynı benimki de yaklaşmıştır 3e inşallahKızlarr boşluğumda hafif ağrı vardı
Doktora gittik
Eşim geldi hemen
Nst de sancım çıkmadı böbrekte biraz büyüme var ama öndmli bişi değil
İyi ki de gittim çünkü Kumsal'ım 3 kilo olmuş sonunda
Çokk mutlu oldum ya. :))
Onuda düşünüyorum Can'ım bakalımEpidural normal dogumu dusunmuyor musun agrisiz ya
Allah raziolsn cnm dusumu abdestimi aldm jiletlendim mecbuf sabah nolcagi belli dgl