2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Portakal suyu işe yaradı ben de. Pekmez de yarayabilir, şekerin yoksa dene Can'ım. :anne:aman aman hareket etmedi ama en azından içimi rahatlattı. Hala takip ediyorum, şu an yine yok. Herhalde böyle sakin günleri oluyor canım ya, biz de sakin olalım. Herkes yaşamış benzer şeyler.
Of ağlamak üzereydim nerdeyse çikolata yedim bıdik oynamaya başladı Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin bizlere:anne:

Meraba kızlar nasılsınız? Benim iki gündür sağ kalçam ve üstü çok ağrıyor resmen topallıyorum yürürken sağ bacağıma basınca bişi batıyor sanki:KK43:

Günaydın bende şu cibinlikli sepet beşikten almıştım aynısını alan arkadaşlar iç tekstil ürünlerini yastığı yan korumalıdır felan var yıkadiniz mi yıkamadan mi kullanacaksiniz
Yıka canım, tekstil üretiminde hijyen koşullara uyulmuyor malesef. Bebeğe değecek olan herşey yıkanıp ütülemeli bebek deterjanıyla. Senin lohusa geceliklerin sütyenin falan da dahil.çünkğ onlar da değecek

Beklemek ne kadar zor hele son Günler hiç geçmiyor sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşallah

Insallah canim.. temizligi falan son dakkaya biraktim.. yarin kadin gelecek temizlik icin.. persembe de kasimi biyigimi aldirmalar ince hazirliklar derken son 2 gun cabuk gecer de.. persembe gecesi uyuyamam heralde

Insallah canim.. temizligi falan son dakkaya biraktim.. yarin kadin gelecek temizlik icin.. persembe de kasimi biyigimi aldirmalar ince hazirliklar derken son 2 gun cabuk gecer de.. persembe gecesi uyuyamam heralde
Tarihin belli olması ne güzel canım ben de temizliği son dakkaya bırakmak istiyorum ama belli de olmaz napıcam bilmiyorum:işsiz:

Bugünlerde erken kalk akşam uykun gelsin. Vücut temizliğimi ne Zaman yaptırsam ben de daha karar veremedim

Bu konuda alalhtan sansliyom bsy olsa ebe annem yan binada :) bnde evde dgmusum belki kizimda evde gelir :) gerci bnm esimin pimpirikligi yuzunden olmazda.
Bnm hastanedede 725 normal ama genede pahali bnce tesvik amacli daha da uygun olmali fiyatlar
A ne güzel ebenin yakın olması ı da insan için bir güvence tabiki. Allah ihtiyaç göstermesin bebişin sağlıkla hastanede gelir inşallah

Kizlar nasilsiniz?? Gecmisi okuyamadim hemen yazmak istedim önce sonra okucam.
Kontrolden geldik bizde 38+2yiz bugun ve oglum 3100gr olmus. Bebegim hala dönmemis ama olsun iyi olsunda napalim. Cati muayenemiz vardi acilmaya bakti dönmesini beklesekmi diye ve 1cm acilmam varmis oyuzden cok fazla bekleyemiyoruz cuma yada pzrtesi sezeryan dedi hangi gun istersem karar benim bende pzrtesiyi sectim ogune kadar dönerse döncek artik. Ayrica kesinlikle ve kesinlikle muayene canimi yakmadi ama rahat biraktim kendimi zaten aciklikta varmis doktorum kesesine dokunuyorum suan dedi cok garip hissettim ya korkmayin sizde muayeneden Allah son haftalarda orayi hazirlayip aciyo cunku. Bizden bukadar yani akliniza gelirsek dua ediverin olurmu hakkimizda dönmesi hayirliysa dönsün

_peri_ _peri_ Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. Hangisi senin ve bebek için sağlıklıysa o olsun. Seninle günlerimiz aynı. 1 gün var sadece. Çok heycanlı. Bana da doktor doğum yarın da olabilir 20 gün sonra da diyor. Artık sabırsızlanıyorum. İnşallah çok gecikmez :dua:

Back
X