bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kesinlikle oğlum olursa evde kasında erkekte iş yapabilir bu şekilde yetiştirrecem
Bende eşimin yardım konusundaki duyarsizligindan şikayetçiyim oglumada şimdiden alistirayim diyorum yaptiriyorum bişeyler oda işi abarttı herseyi yapmak istiyor mutfakta her yerde tepemde bekliyor ne yapsam bende yapcam diyor baş edemiyorum canı bişey çekince çıkıyor tezgahin üstüne kendim hazirlicam diye girişiyor artık inene kadar cildirtiyor beni

Insanin cani o an istiyo yarin degil ki amaaaa
Benim de canim sürekli bi seyler çekiyo, esime soyleyince saat kac olursa olsun alir gelir sagolsun ama etmedigi laf da kalmaz
Amaaaannnn diyorum sonra, cenenin bu kadar acilcagini bilsem avucumu yalayip popoma surer otururdum

Benim de canim sürekli bi seyler çekiyo, esime soyleyince saat kac olursa olsun alir gelir sagolsun ama etmedigi laf da kalmaz
Amaaaannnn diyorum sonra, cenenin bu kadar acilcagini bilsem avucumu yalayip popoma surer otururdum
Ahahahaha yerim seni yaaa gul gul oldum yaaa bide konusuyolar bi saat dogru diyosun kuzum

bu erkkler zaten hep boyledirler canim kucugude ayni demekki yaaa kadin gbi herseye karisiolar ya da hicbirseye ellerini surmuyolar
cok tatlidir ama yaaa kucuk kucuk elleriyle

Ilk bebisse ikincide kis olur canim gule gule buyut ogrenmek cok guzel dmi ben daha ogrenemedim de
2. Canım bi oğlum var 12 yasında en çok o sevindi cinsiyetine erkek abisi olucak ya. :)) zaten kız olsa çekeceği vardı abisinin elinden benim herşeyime karışıyor ken kız kardeşine neler yapmaz

Adama da hak veriyorum aslinda, bende de nasil can varsa surekli bi seyler cekiyo
Artik bana diyo ki sen her gun yolda benim yanima gelirken bugun canim ne cekse diye mi dusunuyosun...
Yaa ama bilio musun bende soyle bise var esimi gördüğümde hep as eeiyorum gunduz birsey yok adam yazk eve gelio aksam ben basliyorum su olsa bu olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…