bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nilke senin enfeksiyon niçin oluşmuş sebebini söyledi mi doktor. Bende de kanama oluyo korkuyorum. Idrar testi de yaptirmadik hic. Aklıma takıldı iyice
Allah sana da bi daha kötü seyler yaşatmasın cnm.

Aynrn kuzum ilk aylarimiza gore daha iyi suan yapiyo yinede ada da biraz sanssizdim kismet iste bu bebis de esim bebege de bakar alisti cunku

İnşallah canım eşim bana diyorki ben sana hiç yapmasam sen 2 günde beni kapının önüne koyarsın :))
Şaka bi yana ben en başta konuşmuştum hayatı birlikte paylaşacaz ve bana yazdım etmelisin ben herşeyi yapamam yetişemem diye şimdi bazen bakıyorum işleri hep ben yapıyorum sonra bi dur diyorum kendime böyle alışacak sonra kendi kendimi yiycem tartışacaz.

En baştan ben tavrımı koymuştum ilerde yapmak istemezsem ne olur dedi bende eğer yapmazsan kavga ederiz bende yapmam haftada kadın alırım dedim sustu :)

Ahaha cok tatlisin iyi yapmissin fistigim benim

Aynen ya bende de. Bir de yetmiyor gibi yatak altlari vs carpip aci cekerdim bol bol. Son çare kendim giriştim. Geçti şükür. Evet tırnak bakımı çok önemli.

Kuzu annesi ayakucundaki battaniyeyi ustune orter ayagina suyunu meyvasini getirir annecigi simartmis eskiden hic yapmjyodu alistirdim biraz ama halen kivama gelmedi
Hep anneler alistiriyo bu adamlari tembellige zaten.
Cok sukur esimde oyle bi sıkıntı yok.
Dun duvar sildi bana sagolsun :))
Gorumcemin de iki oglu var. Utulerini kendileri yapar oglanlar, tuvalet banyo temizletir gorumcem onlara. Cok da iyi yapiyo bence.
Erkek anneleriiiiiii, kucuklukten alistirin ogullarinizi, sonra zorlugunu kizlarimiz cekiyoooo

Kizlar ara bir yoruldugumda va
ayy dunde esime tam bundan bahsettim yaaa dedim anen demez miydi gel oglum sunu yap yardim ett smdi ben deyince zoruna gidiyor
Dedim Allah naisp ederse oğlumdan hep yardim isticem esine eziyet etmesin ilerde

Valla oglum olursa simartmiycam kuzum ogrensin

Kizlar ara ara yoruldugumda falan tatli tatli sanci gbi batmalar oluyir vajinada
szlerde yasiyo musunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…