bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynrn kuzum ilk aylarimiza gore daha iyi suan yapiyo yinede ada da biraz sanssizdim kismet iste bu bebis de esim bebege de bakar alisti cunku

Evet canim ben erken öğrendim 2 hafta oluyor nerdeyse doktorum %99kiz dedi haziranin ortalarında birdaha kontrolüm var bakalım o zaman be diyecek biz kıza çok alıştık ters köşe olmayız insallah
Ne guzel kuzum sanslisin icim gidiyo bisiler aliyim diye minik minik ama iste kis mi erkek mi bilmeyince alamiyorum

Kızlar hastaneden yeni geldik kuzuma serum taktılar. Kan tahlilinde crp 1.16 çıktı. Gaita alamadık. Doktor evde bişeyler yedirin kusarsa hastaneye alcaz dedi. Şimdi biraz yedi kusmaz inşallah. Hastanede yatmak zorunda kalmayız. Sayfaların hepsini okuyamadım şimdi biraz yatcam kafam çok ağrıyor. Herkes iyidir umarım.

Oyle kuzum bak simdi cocugu uyuttum uyansin ev supurcem dedim yemege gotur bizi aksam tamam askim dedi banane bugunde yemek yapmak istemiyo canim dedim
ohh ii yapmışsın canım bende geçen hafta yemek yapasım gelmedi bi gün işte gelip kim yemek yapacak dedim hami,le olunca canım dışardan bişey istiyo dedim (yazmayım şimdi hepimiz hamişiz :)) ) gerçi direkte dışarda yiyelimde derim de böyle arada naz yapim diyorum :))

çok geçmiş olsun canım

Mcada
Canim ayni durumdayiz benim esimde ayni sennki gbiydi ilk hamileligimde birde kanamam olurdu riskliydi
Bana yapma napiyim derdi bir surude emri olurdu
ama smdi oyle mi aslaa Allahin da yardımıyla tabiii azcik değişti önceki gbi firsat verdirmiyorum dun salonu ona temizlettim sagolsun yaptı
Sen de ikinci dogmadan alstr biraz yoksa zorlanirsin

Cok gecmis olsun kuzucuga Allah beterinden korusun

Yaptircam kuzum valla alissin simdi bile yetisemiyorum ki kizim cok yaramaz

En sevdiğim terliğim atamam deseydin. Moral vermeyi pek severler etraftakiler. Aynen ayaklarım kocamandi. Sonrasında hava soğuyunca spor ayakkabıya geçmiştim. Tırnak batması oldu hemen.

Valla gecen canim bisey istedi aksam 10 du ama nasil olcem ya dedim askim canim sunu cekti Alamam yat uyu dedi ay bi zoruma gitti halen kafasina kakiyorum onu biliyomusun

Çoook sevindim canım inşallah aslan gibi paşan gelecek kucağına.

Yaptircam kuzum valla alissin simdi bile yetisemiyorum ki kizim cok yaramaz
Zaten ben kendi isimi kendim yapmayi tercih ediyorum icime sinmez ama lazim oldugunda da yapsinlar bi zahmet
Temizlikci tut yapmiyorsa benimki onun korkusuna dun nasil temzledi
Ve gercekten zormus temzlik diye de azcik beni anladigini dusunuyorum yoksa ne var evdesin aksama kadr aptalca zihniyete sahipler

En sevdiğim terliğim atamam deseydin. Moral vermeyi pek severler etraftakiler. Aynen ayaklarım kocamandi. Sonrasında hava soğuyunca spor ayakkabıya geçmiştim. Tırnak batması oldu hemen.
Yaa o tirnak batmasini soyleme bana kizim buyudu oturdu 6 aylik oldu bas parmagim mosmordu keseceklerdi nerdeyse kutu kutu antibiyotikler ictim bi gun olmiycak dedim olucem acidan manikur setimi kolonyaladim daldim tirnaga ama icerdekini cikardim sonra tirnak duzeldi kizlar sakin hamileyken tirnaginizi dipen kesmeyinnnnnnnnn

Canim biz de 3 kiz kardesiz, annem de hep der iyi ki kizlarim olmus diye :))
Arkadasimin iki kizi var, aralari 1.5 yas. Fotograf gonderiyo bazen bana, iki kizcesiyle takim giyinmis, aralarina girmis, oyle tatlilar ki... :)
Allah hayirlisini versin cumlemize...

Ben seni daha cok seviyorum.......... :)))))

Bn de munurol Şase bi de Zinnat diye antibiyotik iciyrm 5 günlük. Sence 10 gün geçince tekrar yaptıraym mi idrar testi.doktor cagrmadi ama erken değil dimi 10 gun

Cok geçmiş olsun. Biseyler atlatıyor muhtemelen. Belkide kusmaz bir daha. Kızım genelde öyle olur. Akşama toparlar. Siz de toparlarsiniz hemen inşallah

Hele bi ara yatiyon aksama kadar diyodu

Tabiki kuzum.eminim iki duyguda muhtesemdir bakalim bebegim yarin git ogren bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…