bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın annelerrr. Bu hafta bir çoğumuzun kontrol haftası. Benim perşembe günü inşallah. Cinsiyetler kesinleşsin de alışverişe başlayalım artık. 12/13.haftalarda belli olanlar bir iki kişinin değişiklik olunca kendimi cinsiyette olası değişikliğe hazırladım. Forumun iyi tarafı bu olsa gerek. Birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz.

Ankarada gorumcem oturur.her sene bu vakitler gelirdik.bu sene hamile olunca gelemedik.bizde oraya gelince avm deki indirimleri kosturuyoruz.gollere gidiyoruz ama dedigin gibi biz bile git git ayni degisiklik yok bi muddet sonra istemiyor insann cani.
Gelin bizim buralar cok guzel olur kisin bile soguk olmaz cok.

Bencede erkeğe benziyo banada 11+4 ken gittiğimde erkeğe benziyor dedi ama tekrar kontrole gidemedim meraktan bende çatlıycam :)

Canım çok geçmiş olsun. Hemen atlatirsin inşallah. Ben de merak ediyordum bu belirtiler olmadan da olabiliyormuş enfeksiyon. Ne kadar sinsi bişey mis bu. Neyseki farkedildi. Ben de yaptırayım kafaya taktım iyice bu durumu.

Gunaydin kizlar. Malumunuz bu ramazan oruc tutamayacagiz. Oruc fidyesi bebek icinde verilmeli mi kendimiz dişında.
Fidye vermek icin cok hasta olup bir daha oruc tutamiycak sekilde olmak lazim.biz ilerleyen zamanlarda oruc tutabiliriz kazasini.bize fidye dusmuyor canim.ben gun asiri tutcam otucumu kizimda da oglumda da oyle yaptim.

Çok geçmiş olsun canım. Artık kafaya koydum bu gidişimde doktor söylemese bile bende idrar tahlili yaptırcam. İşkillendim bende. En azından rahatlarım.
Teşekkür ederim Can'ım dedim ya belirtim yoktu ama yinede gidelim dedim eşime birde belim çok ağrıdı o yüzden ayda bir yaptırmak lazım bence

Fidye vermek icin cok hasta olup bir daha oruc tutamiycak sekilde olmak lazim.biz ilerleyen zamanlarda oruc tutabiliriz kazasini.bize fidye dusmuyor canim.ben gun asiri tutcam otucumu kizimda da oglumda da oyle yaptim.
Ne guzel canim Allah simdiden kabul etsin.malesef ben tutamayacagim. Astim sicaklar ve benim tansiyonum 2 saatte tuzlu birsey yemeyince kucugu 3 e kadar dusuyor. Bebegimi riske atamam.

Çok geçmiş olsun. Kronikleşebiliyor bu aptal rahatsızlık ve ilaçlara duyarlılık geliştiriyor. İlaçları kullandıktan sonra, geçmez ya da kısa sürede tekrarlarsa Candidanın tipini ve ilaç duyarlılığını öğrenmek için kültür iste. Bunu bir sürü doktor akıl edememiyor, çok basit bir şey de kabus haline geliyor maalesef.

Gunaydin kizlar. Malumunuz bu ramazan oruc tutamayacagiz. Oruc fidyesi bebek icinde verilmeli mi kendimiz dişında.

Merhaba canım fitre bize düşmüyor gebelik sonraki dönemlerde oruçları tutmakla yükümlüyüz. Fitre hastalığı engel olanlar için geçerli yani ileri ki zamanlarda da kazasını yapamayacaklar için

Ben de merak ediyorum. Tutulabiliyor mu. Susuzluk vs sorun olmuyor mu. Bir de hamileyken sekeri duser insanin uzun sure aclikta yasadin mi sen de oyle bisey. henüz doktoruma soramadım ama tutmak istiyorum.

Öyle yapıyorum aman sizde dikkat edin olur mu suyu ihmal etmeyin ben üç gündür gezmelerde içmemiştim birde mecbur başka başka tuvaletler kullandım benzinliklerde

Çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim canım. Bizi de uyarıp, bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. Evet su ilaçlardan bile önemli. Sadece böbrekleri çalıştırmak ve ödemi önlemekle kalmıyor. Bol idrar sayesinde tüm idrar kanallarında mekanik yıkama yapıyor, böylece dezenfekte ediyor

Günaydın güzel anne adayları. Uzun zamandır yazmıyordum bu foruma. Malum ilk başlarda bayaa kayıplar yaşadık ve bu da beni çok etkiledi daha önce bir kaybım olduğundan dolayı. Bu sebeple uzun bir süre forumu takip etmeme kararı almıştım.
Dün şeker yüklemesi için başka bir hastaneye gittim kendi Dr.umun hastanesi çok uzak olduğu için. Gitmişken bebeğimi de görmek istedim. Oradaki Dr. bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi. Çok duygulandım ve hala inanamıyorum. Hatırlayanlar vardı ben 36.haftada oğlumu kaybetmiştim. Bu sebeple kalbimin bir köşesi erkek olmasını istiyordu bu evladımın da. Çok şükür Rabbim nasip etti. Gerçi ben hala inanamıyorum. Perşembe akşamı kendi Dr.umla randevum var, bakalım o ne diyecek. Rabbim hayırlısını, sağlıklısını ve uzun ömürlüsünü nasip etsin de cinsiyet çok da önemli değil. Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla, sıhhatle kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Merhaba canım fitre bize düşmüyor gebelik sonraki dönemlerde oruçları tutmakla yükümlüyüz. Fitre hastalığı engel olanlar için geçerli yani ileri ki zamanlarda da kazasını yapamayacaklar için
Tesekkur ederim kizlar. Bilgilendirdiginiz icin bize buyuklerden bazi kisiler verin demisti bebek icinde verin denildi. Kime verilecegine kadar soyleyenler de oldu. Iyi ki sormusum buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…