bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Insaallah canim
Muduru bulabilirsem izin isticem, her yerde adami ariyorum yaa galiba lavabodaymis, lavabonun onunde mi beklesem kacirmamak icin
Aynı benim durumum müdürü hiç yerinde bulamam bende o yüzden artık akıllandım cep tlf nu arıyorum napayım bütün okulu turluyorum bişey söyleyeceğimde

ebyar daha işin bitmediği canım paşadan haber bekliyoruz
Şimdi geldim eve canım çok şükür her şey yolundaymış. Paşa 18 cm 200 gr olmuş. Bende 500 gr almişım. Paşanın kilosu boyu haftasiyla uyumlu ama bana çok az kilo almışsın dedi.Magnezyum d vitamini ve omega 3 verdi. Bu kadar vitaminden sonra artık epey kilo alirim herhalde.

Takvime bakiyorum da ne cabuk gecti zaman 8 hafta yazan gunler vardi yok kese yok bebek gorduk mu yok kalp atisi duyduk mu. Cinsiyetleri bile ogrendik neredeyse yariladik hamileligi.

Çok şükür canım ya bende hergün okuyorum takvimi. İnşallah sağlıkla da tamamlarız 9 ayı nişan mı su mu diye de paylaşırız doğum sancısı mı yalancı sancı mı diye

ah keşke gidip verebilsem. yaşadığım ilçeye haftada iki gün kadın doğumcu geliyor. perşembeyi beklemek zorundayım.

Canım özel falan varsa git ver ya da dahiliye de olabilir. Ben özelde acilden giriş yapıyorum bu tahlili yaptırmak istiyorum diye sonra da kendi doktoruma iletiyorum sonucu

Kizlar 12. Haftada yapilan tahminlerden sonra kaç kişinin değişti cinsiyet çok merak ediyorum daha 10 günümüz var geçmiyor gu lerrrrr ☺

Minicik burnu minicik agzi diyorum ki adayi tutamiyodum bile simdi tam anne oldum
ayy inşallah canım o günleri görecez benim ilk bende nasıl tutacam merake diyorum :)

Ben geçen hafta ilk kez idrar testi yaptırdım cnm kendim gittim yaptırdım drum istemdi benimde bu güne kadar temiz çıktı sonuçlar şükür arada bir yaptırmak lazım aslında sağlık ocağı bile yapıyor cnm ben iş yerindeki sağlık merkezinde yaptırdım.

Günaydın kızlar

Sabahları erken uyanır oldum. Bu sabah normalden farklı olrak ani ve aşırı bir mide bulantım oldu. Durup duruken midem ağzıma geldi ama şükür kusmadım.

Doktorum bana bu gittiğimde demir hapı ve vitamin verdi. Bugün kullanmaya başladım.

Hepinizi tek tek okudum. Etiket koyamadım ama aklımda kalanları yazayım hemen. Ben bu hamileliğimde çok fazla turşu yemek istiyorum. Tatlıdan ziyade tuzlu ve ekşi şeyler daha cazip geliyor.

Erkek bebeğe isim bulmak zor valla. Dönüp dolaşıp hep aynı isimler varmış gibi. Ben bunda Furkan olsun istiyorum ama bütün furkanlar aşırı yaramaz oluyormuş başımı yakmak istemiyorum

Sabah idrar aşırı sıkışırsam kasık ağrısı ve batma bende de oluyor. O yüzden gece de kalkıyorum.

Bu ramazan ara ara tutayım diyordum ama korkmaya başladım. Bende düşük tansiyon var hemen şekerim düşüyor. Denesem bi boşuna mı macera yaşamış olurum bilemiyorum Sonuçta tutmak zorunda değiliz ama çok birikiyor. Benim oğlumdan da borcum çok. Ayrıca emzikli, hamile ve lohusa kadınlar için fidye vermek gerekmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…