bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne guzel canim Allah simdiden kabul etsin.malesef ben tutamayacagim. Astim sicaklar ve benim tansiyonum 2 saatte tuzlu birsey yemeyince kucugu 3 e kadar dusuyor. Bebegimi riske atamam.
Kurani kerimde geciyor.hamile ve emzirenlere musade var canim.

Ben de merak ediyorum. Tutulabiliyor mu. Susuzluk vs sorun olmuyor mu. Bir de hamileyken sekeri duser insanin uzun sure aclikta yasadin mi sen de oyle bisey. henüz doktoruma soramadım ama tutmak istiyorum.
Bende seker dusmesi yasiyorum ama baya fena oluyorum bayilcak duruma geliyorum birden.ben orucu sadece o gun yatabilceksem fazla ayakta kalmayacaksam tutuyorum.eger ayakta biraz fazla kaldimmi sekerim dusuyor.duruma gore tutarim bende genelde gun asiri tutyordum ama bazen bi kac gunde bir oldu.sagliginiz el verirse tutun canlar.yormayin uzmeyin kendinizi

insallah sagsalim kucagina alirsin canim.
Seker yuklemesi icin cok erken degilmi.
Tesekkur ederim kizlar. Bilgilendirdiginiz icin bize buyuklerden bazi kisiler verin demisti bebek icinde verin denildi. Kime verilecegine kadar soyleyenler de oldu. Iyi ki sormusum buraya.
Ramazanda belirlenen bir fitre miktari var misal 10 lira.kac kisiysen ailede bebegim icinde olabilir o bir gunluk verilir.onda bir sikinti yok.tutamadigin oruc icin ayri o canim.

Calsuyum iste canim bende sut icemiyorum diye calsiyum verdi iki gundur iciyorum suya katip eriyenden d vitaminide var iceriginde

Canim benimde çok şiddetli baş ağrım oluyor. Evdeki oglumla ilgilenemeyecek kadar etkiliyor. Dr parola verdi. Şiddetli olduğu zaman içiyorum faydasını görüyorum. Geçmiş olsun kolay gelsin.

Gecmis olsun canim. Aynı durum bendede var. Üstelik çok tuketemiyorum yoğurt 2 kaseye zorla çıkardım. Dr dün danismio ama ilaç vermedi yoğurt peynir yumurta tüketimini arttır dedi. İlaç için daha var dedi

Gunaydin kizlar. Malumunuz bu ramazan oruc tutamayacagiz. Oruc fidyesi bebek icinde verilmeli mi kendimiz dişında.
Canım oruç fidyesi veremeyiz çünkü sonradan tutmak zorundayız eğer hayatı boyunca tutamayacak durumdaysak borç olan oruçlarını fidyesi verilir.
Eğer fitre demek istediysen ailede kişi sayısı ile verilen hani. Ben bebeğinde vermek istiyorum. En azında içim rahat eder

Ben bilmiyordum çok geçmiş olsun. Allah bir daha gostermesin. İnşallah bebişin kucağına alınca bir nebze de olsa hafifler acın. Komşum çok benzer bir şeyi yaşadı. Hemen arkasına ikinci bebişi dogdu. Çok mutlular. Darısı sana.
Şeker yüklemesi neden şimdiden yapıldı

Canim insallah saglikli haberlerle donersin pasan artik buyumusdur 200 grm olmustur saglikla kalin insallah
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
9.45 te randevum var çok heyecanlıyım inşallah paşam iyidir. İnşallah hayırlı sonuçlarla dönerim size. Dua edin bana

Tesekkur ederim kizlar. Bilgilendirdiginiz icin bize buyuklerden bazi kisiler verin demisti bebek icinde verin denildi. Kime verilecegine kadar soyleyenler de oldu. Iyi ki sormusum buraya.
Acaba fitr sadakası mi onların dediği. bebek için de verilen ramazanda verilen fitr sadakası genelde. Tutamadığın oruçla ilgisi yok ama onun.

Fitre evet bende az once sanki fidyemi yazdimkikaristirdim kelimeleri.
Hatta fitre zekat dusen kisiler verebiliyor diye biliyorum ama.yinede zekat dusmese bile sadaka gibi olur fitre.

Gunaydin kizlar. Malumunuz bu ramazan oruc tutamayacagiz. Oruc fidyesi bebek icinde verilmeli mi kendimiz dişında.
Onu hocaya sormak gerekli galiba dogunca veriliyor gibi geldi bana yada googlden bakmak lazim dogmamis cocuguga fidye verilirmi diye

Fidye vermek icin cok hasta olup bir daha oruc tutamiycak sekilde olmak lazim.biz ilerleyen zamanlarda oruc tutabiliriz kazasini.bize fidye dusmuyor canim.ben gun asiri tutcam otucumu kizimda da oglumda da oyle yaptim.
Cnm bn de arada tutSam mi diyorm tabi kötü olursam tutmıcam kndimi bebegimi rske atmam. kimseye de soramiyrm hemen cevremdekiler asiri tepki veriyor.hamileyken oruc mu tutulur diye.sen ne önerirsin nası geçti oruç deneyimlerini dinlemek isterm.kaynanam 3 çocuğunda da tutmus tabi hepimizin bünyeleri de bebekleri de farklı o tuttu diye bn de tutarim.diye bsy yok ama.merak edyrm zorlandın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…