bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ogreniceksin kuzum sen benim tutusumu gorsen hastanede odun gibi. 3 gun sonra altini deistirmeye basladim ustunu giydiriyodum bu ufaklik ablasi sayesinde sansli tecrubeli anneye geliyo

Genelde saat 11-12 ye kadar niyetlenmiyordum kendimi iyi enerjik hissedersem niyetleniyordum.dedigim gibi yatarak vakit gecirebilceksem o gun zaten sikinti olmuyor.yattigimda da uyuyamam en azindan vucudu yormuyorum acikmiyorum susamiyorum o zaman.kendi sagligin el verirse tut canim zorlama kendini insallah telafi edersin canm.ilk cocuguma hamileyken zorlanmadim hic.ikinci cocuguma hamileyken evde bi kucuk cocugum oldugu icin biraz zorlandigim donemler oldu.suan birde bir bucuk yasinda kizim var belki daha da zorlanirim diye dusunuyorum.bi kac gun tutunca kendini anlarsin zaten tutup tutamiycan konusunda.hakkinda hayirlisi canim.

cok fazla tuttugun icin olmus olabilir.saglik ocagina bile gitsen tahlil yaparlar canim.

Masallah canim pasan buyuyor artik.bende

gonulll canimm profildekiler cocuklarin mi nasil tatlilar oyle Allah nazardan saklasin

ah keşke gidip verebilsem. yaşadığım ilçeye haftada iki gün kadın doğumcu geliyor. perşembeyi beklemek zorundayım.
Saglik ocaginada baktira bilirsin canim ben iki defa saglik ocaginda baktirdim cunku ac olmak gerekiyor ben carsiya ac ac zor giderim midem bulanir saglik ocagindada yaptirabilirsin dedi doktorum saglikla kalin

Canm bn raporluyum hep evde olucam doktor da evde yatıp dışarı cikmicak san olabilir dedi susuzluk pek iyi değil diye de ekledi.genelde doktorlar tutmayın diyolar.kanamam ağrım yok.bebek de iyi ama bakalm bn de bi gün deneyip ona göre karar vercm ama çalışsaydim hc tutamazdim.çok zor olurdu o zmn.

Canim massalah pasaya bende tam 200 grm olmustur diye yazmistim sana 1 saat once kac hafta oldu bebisin canim vitaminlere hem senin icin hem bebis icin ihmal etme canim ben ikiz oldugu icin 8 haftada basladim vitaminlere bebeklerimin grmlari iyidi biri 150grm digeri 190 grm haftalarida 16+4 kucuk olnda 16+1 di saglikla kalin pasacikla.. ecmain ebyar

pazar akşşamı nemde öyleydim.adım atmaya korkuyodum.nasıl bir sancı kasıklarımda anlatamam.eşim doktora gidelim dedi ama yürüyemedim bile.o gece öyle çektim.sabah idrarımda koyulaşma kötü bi koku vardı.Belim de hafiften bikaç gündür ağrıyordu ve bazen tiksinti gibi bulantı geliyodu.O zaman anladım enfeksiyon var.Doktora gitmedim zaten ilaç kullanamam.2 gündür 2 lt su içiyorum aksatmadan.azaldı sancılarım.sıkışınca yine oluyor ama hafif ağrı.

Çok şükür canım ya bende hergün okuyorum takvimi. İnşallah sağlıkla da tamamlarız 9 ayı nişan mı su mu diye de paylaşırız doğum sancısı mı yalancı sancı mı diye
Karinlar sismeye basladi benim henuz hamile gobegim yok hafif gobek gibi bisey old
Bu arada gördüğüm rüyadan dolayı paşa değilde prenses der mi diye beklerken bizim yaramaz direk pipisini gösterdi anne bak der gibi
Masallah ona.

Yesil yapraklı sebzelerde daha çok kalsiyum var. Bu kadar strese sokma kendini. Doktoruna danış tabi yine de

Evet yaa gorelim artik, catlicam kizzzzz
Bugun de ogrenemezsem pes etcem zaten, ayrintiliyi beklerim
Bugun ogrenirsin tatlim bende o gun ilk doktor goremedi biri donmus sirtini digeri bacagini kapamis esime supriz yapicam ya kafaya koydum baska doktora giderken cikolata yedim yuruyerek gittim yakindi diger hastane gider gitmez iceri aldilar yurudugum icinmi cikolatadanmi artik kipir kipirdi kizlar aayy cok ozledim kizlarimi arada usg bakiyorum bugun sende bol bol tatli birseyler ye canim goruceksin pasanin pipisini :)

Bende cok ozledim 2 hafta oldu 2 hafta daha var dayanamiyciiiimmmmm

Ogreniceksin kuzum sen benim tutusumu gorsen hastanede odun gibi. 3 gun sonra altini deistirmeye basladim ustunu giydiriyodum bu ufaklik ablasi sayesinde sansli tecrubeli anneye geliyo

Maşallah canım inşallah başta annem olacak yanımda o bana öğretir artık :)))

Ben yemeğe çıkıyorum cnm malum bizim saatler belirli öğlen arası öpüyorum görüşürüz cnm yemekten sonra dire açıyorum zaten burayı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…