- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #20.441
Canim takip edebildigim kadariyla bizim topikte 2 kiside degisiklik oldu.Kizlar 12. Haftada yapilan tahminlerden sonra kaç kişinin değişti cinsiyet çok merak ediyorum daha 10 günümüz var geçmiyor gu lerrrrr ☺
Ogreniceksin kuzum sen benim tutusumu gorsen hastanede odun gibi. 3 gun sonra altini deistirmeye basladim ustunu giydiriyodum bu ufaklik ablasi sayesinde sansli tecrubeli anneye geliyoayy inşallah canım o günleri görecez benim ilk bende nasıl tutacam merake diyorum :)
Ben geçen hafta ilk kez idrar testi yaptırdım cnm kendim gittim yaptırdım drum istemdi benimde bu güne kadar temiz çıktı sonuçlar şükür arada bir yaptırmak lazım aslında sağlık ocağı bile yapıyor cnm ben iş yerindeki sağlık merkezinde yaptırdım.
Bakalim canim pipi mi kukuş muHadi inşallah sizin bidiklarda şak diye göstersin pipilerini
Genelde saat 11-12 ye kadar niyetlenmiyordum kendimi iyi enerjik hissedersem niyetleniyordum.dedigim gibi yatarak vakit gecirebilceksem o gun zaten sikinti olmuyor.yattigimda da uyuyamam en azindan vucudu yormuyorum acikmiyorum susamiyorum o zaman.kendi sagligin el verirse tut canim zorlama kendini insallah telafi edersin canm.ilk cocuguma hamileyken zorlanmadim hic.ikinci cocuguma hamileyken evde bi kucuk cocugum oldugu icin biraz zorlandigim donemler oldu.suan birde bir bucuk yasinda kizim var belki daha da zorlanirim diye dusunuyorum.bi kac gun tutunca kendini anlarsin zaten tutup tutamiycan konusunda.hakkinda hayirlisi canim.Cnm bn de arada tutSam mi diyorm tabi kötü olursam tutmıcam kndimi bebegimi rske atmam. kimseye de soramiyrm hemen cevremdekiler asiri tepki veriyor.hamileyken oruc mu tutulur diye.sen ne önerirsin nası geçti oruç deneyimlerini dinlemek isterm.kaynanam 3 çocuğunda da tutmus tabi hepimizin bünyeleri de bebekleri de farklı o tuttu diye bn de tutarim.diye bsy yok ama.merak edyrm zorlandın mi
cok fazla tuttugun icin olmus olabilir.saglik ocagina bile gitsen tahlil yaparlar canim.günaydın kızlar. size bir şey sormak istiyorum. dün gece aşırı derecede idrara sıkışmış şekilde uyandım, kasıklarımda batma şeklinde müthiş bir ağrı vardı. tuvalete oturamadım ağrıdan. çok kötü oldum gece. acaba çok sıkıştığım için mi öyle oldu? enfeksiyon falan olur diye korkuyorum, hiç idrar tahlili de yaptırmadım. kasıklarım hala ufaktan ağrıyor gibi. endişelenmeli miyim sizce?
Masallah canim pasan buyuyor artik.bendeŞimdi geldim eve canım çok şükür her şey yolundaymış. Paşa 18 cm 200 gr olmuş. Bende 500 gr almişım. Paşanın kilosu boyu haftasiyla uyumlu ama bana çok az kilo almışsın dedi.Magnezyum d vitamini ve omega 3 verdi. Bu kadar vitaminden sonra artık epey kilo alirim herhalde.
Ay pipi piti goreyim artik kuzum yaaa bisi goreyim de artik amaHadi inşallah sizin bidiklarda şak diye göstersin pipilerini
Gorelim ay artik dmi neyse neBakalim canim pipi mi kukuş mu
Hic kotu diil kuzum melek ya onlar cok tatlilar masallahMcada canim evet cocuklarim.gecen seneki halleri foto kirpinca kotu gozuktuler.
Saglik ocaginada baktira bilirsin canim ben iki defa saglik ocaginda baktirdim cunku ac olmak gerekiyor ben carsiya ac ac zor giderim midem bulanir saglik ocagindada yaptirabilirsin dedi doktorum saglikla kalinah keşke gidip verebilsem. yaşadığım ilçeye haftada iki gün kadın doğumcu geliyor. perşembeyi beklemek zorundayım.
Canm bn raporluyum hep evde olucam doktor da evde yatıp dışarı cikmicak san olabilir dedi susuzluk pek iyi değil diye de ekledi.genelde doktorlar tutmayın diyolar.kanamam ağrım yok.bebek de iyi ama bakalm bn de bi gün deneyip ona göre karar vercm ama çalışsaydim hc tutamazdim.çok zor olurdu o zmn.Genelde saat 11-12 ye kadar niyetlenmiyordum kendimi iyi enerjik hissedersem niyetleniyordum.dedigim gibi yatarak vakit gecirebilceksem o gun zaten sikinti olmuyor.yattigimda da uyuyamam en azindan vucudu yormuyorum acikmiyorum susamiyorum o zaman.kendi sagligin el verirse tut canim zorlama kendini insallah telafi edersin canm.ilk cocuguma hamileyken zorlanmadim hic.ikinci cocuguma hamileyken evde bi kucuk cocugum oldugu icin biraz zorlandigim donemler oldu.suan birde bir bucuk yasinda kizim var belki daha da zorlanirim diye dusunuyorum.bi kac gun tutunca kendini anlarsin zaten tutup tutamiycan konusunda.hakkinda hayirlisi canim.
cok fazla tuttugun icin olmus olabilir.saglik ocagina bile gitsen tahlil yaparlar canim.
Masallah canim pasan buyuyor artik.bende
11+3 erkek 12+3 erkek 14+3 de ne diyecekler bakalım :) sana ne tahmin yaptılar cnm :)Kizlar 12. Haftada yapilan tahminlerden sonra kaç kişinin değişti cinsiyet çok merak ediyorum daha 10 günümüz var geçmiyor gu lerrrrr ☺
pazar akşşamı nemde öyleydim.adım atmaya korkuyodum.nasıl bir sancı kasıklarımda anlatamam.eşim doktora gidelim dedi ama yürüyemedim bile.o gece öyle çektim.sabah idrarımda koyulaşma kötü bi koku vardı.Belim de hafiften bikaç gündür ağrıyordu ve bazen tiksinti gibi bulantı geliyodu.O zaman anladım enfeksiyon var.Doktora gitmedim zaten ilaç kullanamam.2 gündür 2 lt su içiyorum aksatmadan.azaldı sancılarım.sıkışınca yine oluyor ama hafif ağrı.günaydın kızlar. size bir şey sormak istiyorum. dün gece aşırı derecede idrara sıkışmış şekilde uyandım, kasıklarımda batma şeklinde müthiş bir ağrı vardı. tuvalete oturamadım ağrıdan. çok kötü oldum gece. acaba çok sıkıştığım için mi öyle oldu? enfeksiyon falan olur diye korkuyorum, hiç idrar tahlili de yaptırmadım. kasıklarım hala ufaktan ağrıyor gibi. endişelenmeli miyim sizce?
Karinlar sismeye basladi benim henuz hamile gobegim yok hafif gobek gibi bisey oldÇok şükür canım ya bende hergün okuyorum takvimi. İnşallah sağlıkla da tamamlarız 9 ayı nişan mı su mu diye de paylaşırız doğum sancısı mı yalancı sancı mı diye
Masallah ona.Bu arada gördüğüm rüyadan dolayı paşa değilde prenses der mi diye beklerken bizim yaramaz direk pipisini gösterdi anne bak der gibi
Yesil yapraklı sebzelerde daha çok kalsiyum var. Bu kadar strese sokma kendini. Doktoruna danış tabi yine deCnm ölçü olarak bardak :) normalde kase ye koyup yiyorum :) hamileler de 1000 mg kalsiyum ihtiyaci olurmuş. 1 bardak yani 250 ml yoğurt da 250 mg kalsiyum varmış o yüzden 4 bardak olarak düşündüm. Et harici yemeklerin yanında yoğurdu yiyorum ama menu de et varsa yoğurdu ayrı yiyorum 4 kase :/ çok zor geliyor İşte sıkılmadan korkuyorum14 haziran da randevum o zaman doktora söyleyeceğim
Evet yaa gorelim artik, catlicam kizzzzzGorelim ay artik dmi neyse ne
Bugun ogrenirsin tatlim bende o gun ilk doktor goremedi biri donmus sirtini digeri bacagini kapamis esime supriz yapicam ya kafaya koydum baska doktora giderken cikolata yedim yuruyerek gittim yakindi diger hastane gider gitmez iceri aldilar yurudugum icinmi cikolatadanmi artik kipir kipirdi kizlar aayy cok ozledim kizlarimi arada usg bakiyorum bugun sende bol bol tatli birseyler ye canim goruceksin pasanin pipisini :)Evet yaa gorelim artik, catlicam kizzzzz
Bugun de ogrenemezsem pes etcem zaten, ayrintiliyi beklerim
Kotuyu cagirmaaa cikolatani ye otuuurrrrEvet yaa gorelim artik, catlicam kizzzzz
Bugun de ogrenemezsem pes etcem zaten, ayrintiliyi beklerim
Bende cok ozledim 2 hafta oldu 2 hafta daha var dayanamiyciiiimmmmmBugun ogrenirsin tatlim bende o gun ilk doktor goremedi biri donmus sirtini digeri bacagini kapamis esime supriz yapicam ya kafaya koydum baska doktora giderken cikolata yedim yuruyerek gittim yakindi diger hastane gider gitmez iceri aldilar yurudugum icinmi cikolatadanmi artik kipir kipirdi kizlar aayy cok ozledim kizlarimi arada usg bakiyorum bugun sende bol bol tatli birseyler ye canim goruceksin pasanin pipisini :)
Ogreniceksin kuzum sen benim tutusumu gorsen hastanede odun gibi. 3 gun sonra altini deistirmeye basladim ustunu giydiriyodum bu ufaklik ablasi sayesinde sansli tecrubeli anneye geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?