bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaptır mutlaka bir şey kaybetmeyiz kazanırız hatta dedim ya ayda bir alışkanlık haline getirelim bende acilde yarım saatte çıkıyor bundan sonra sık sık yaptırırım bende

Kizlar ruyamda bebegimi dogurmusum emziriyodum ama Ada cok uzuluyodu kardesi emdigi icin kiskaniyodu ayyy cok guzel bi bebekti cinsiyetini bilmiyom ama ayni adanin bebekligiydi
Canım ne güzel bir rüya inşaallah o günler de gelecek evet kıskanacaklar ama alışacaklar zamanla..

Yaptır mutlaka bir şey kaybetmeyiz kazanırız hatta dedim ya ayda bir alışkanlık haline getirelim bende acilde yarım saatte çıkıyor bundan sonra sık sık yaptırırım bende
Bende bu gidisime idrar veriyim tatile gidicez bayram da onun oncesi bakilsa iyi olur bide donuste veririm olmszsa ya

günaydın kızlar. size bir şey sormak istiyorum. dün gece aşırı derecede idrara sıkışmış şekilde uyandım, kasıklarımda batma şeklinde müthiş bir ağrı vardı. tuvalete oturamadım ağrıdan. çok kötü oldum gece. acaba çok sıkıştığım için mi öyle oldu? enfeksiyon falan olur diye korkuyorum, hiç idrar tahlili de yaptırmadım. kasıklarım hala ufaktan ağrıyor gibi. endişelenmeli miyim sizce?

Canim randevu almadim, ogleden sonra gitcem insaallah, cok heyecanliyim yaa, kendi kendime gülüp duruyorum
Ay çok heycanlı hadi bekliyorum haberini öğleden sonra biraz işlerim var ama mutlak girer bakarım ay bende perşembe gitcem

Bende bu gidisime idrar veriyim tatile gidicez bayram da onun oncesi bakilsa iyi olur bide donuste veririm olmszsa ya
Evet canım ihmal etme hiç belirtin olmasada ver ben şükür rahatladım bu gün biraz daha o halsizlikler bulantılarda ondanmış

Idrar ver canim bugun gidip bence icin rahatlar

Yaaa evet erken dogmus kimse yokmus yanimda annemlerin evindeyim esim filan bile yoktu bebege kiyafet bulamadik sarip sarmaladik bi beze oyle yani kuzum
Günaydın canım bende 2 defa rüyamda emzirirken gördüm bebeğimi ama cinsiyeti göremedim anlamı güzeldir heralde bebeğini emzirmek rüyada

Cnm ölçü olarak bardak :) normalde kase ye koyup yiyorum :) hamileler de 1000 mg kalsiyum ihtiyaci olurmuş. 1 bardak yani 250 ml yoğurt da 250 mg kalsiyum varmış o yüzden 4 bardak olarak düşündüm. Et harici yemeklerin yanında yoğurdu yiyorum ama menu de et varsa yoğurdu ayrı yiyorum 4 kase :/ çok zor geliyor İşte sıkılmadan korkuyorum 14 haziran da randevum o zaman doktora söyleyeceğim

Yaaa evet erken dogmus kimse yokmus yanimda annemlerin evindeyim esim filan bile yoktu bebege kiyafet bulamadik sarip sarmaladik bi beze oyle yani kuzum
Ama emzirmek çok güzel birşey emzirme rüyaları hep iyiye yorulur..
Teşekkür ederim Can'ım sende bu konuda baya bilgiye sahipsin aslında ama dediğim gibi amacım hiç bir belirti vermeyen idrar yolu iltihabı inan ben önceden hemen anlardım idrar yolu iltihabını ama dün ona dair hiç bir belirti yoktu o yüzden bende herkesi uyarmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…