bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Herkese merhaba, bende hamileyim sonunda , ikiz olucak kısmetse, arkadaslar sormak istediğim doktorumuz " detaylı fetal ultrasonografi ve fetal ekokardiografi " istedi.istanbulda olup bu testleri yaptıran arkadaslar maliyeti ne kadar oluyor ve nerede yaptırdınız?

Çok güzel bir aletmiş canım ne güzel her istediğinde dinle yavrunun nerden aldın acaba

Kız ben de çok manasında dedim :)) iyi yiyosun maşallah, bu minik kuşlar için neler yapıyoruz dimi :) bu hesaba göre ben 1000mg dolduramıyorum ya ben de bi sorayım en iyisi bi dahaki kontrolde..

Amin canım, inşallah...

Kan tahlillerimde 3 aylık insülin ortalamam yüksek çıkıyordu. İlk bebeğimde de insülin direncim vardı bu sebeple şeker yüklemesi yapılmamıştı. Şimdi Perinatologa ( Riskli Gebelik Uzmanı) gidiyorum, kan değerlerim bu şekilde çıkınca o da öne aldı şeker yüklemesini...

Canım başından beri mi 500gr aldın yoksa bi önceki komtrolden beri mi? Ben ilk başta çok hızlı aldım ama bir aydır hiç kilo almadım, yine de kocaman karnım popom çıktı gerçi sağolsun toplamda 2300gr aldım, ama dediğim gibi ilk zamanlar.. Bebeğin gelişimi de bi hafta öndeydi çok şükür.. Ama benim kiloma bişey demedi doktor

Senin gobek ne alemde canim??
Benim gobek aldi basini gidiyor :) zaten ikizlerde 4 ayliksam 5 aylik gibi dusunulmeliymis tatlim ama goren ikize gore kucuk gobusun diyorlar zaten benim hic gobusum yoktuki :)

Benim gobek aldi basini gidiyor :) zaten ikizlerde 4 ayliksam 5 aylik gibi dusunulmeliymis tatlim ama goren ikize gore kucuk gobusun diyorlar zaten benim hic gobusum yoktuki :)
Yerim ben o gobusun icindeki prensesleri yahu bende azcik bi gobek var ama gobek mi bebek mi bilemiorum kuzum ada da zaten son ayda gobek cikti

ha yazmıştıım cinsiyeti, ikili test sonuçlarında öğrendim, erkek geliyo hayırlısıyla
Aaa yani degismedi kesin erkek olarak devammi etti pasan cok sevindim canim saglikla gelsin pasan benimde iki prensesim geliyor rabbim nasip ederse rabbim gonlumdekini saglikla nasip etti cok sukur gecen hafta persembe ogrendim sagliklilar olcumleri yapildi sukur bizde iyiyiz... rabbim cumlemize saglik nasip etsin minnaklarimizada saglik versin... ecmain

Valla bende korktum oyle kasinti yanma sari akinti fln hic olmuyo ama bende bu zamana kdar acile gittigimde idrarda enfeksiyon olup olmadigina bkildi o kdar .benim kontrolde ayin 17 sinde o zamn istiyim ben de

Hosgeldin cani. Kac haftalik oldunuz cinsiyetleri bellimi senin o dedigini ben bilmiyorum tatlim bende ikiz annesiyim 17+3 olduk tatlim saglikla nasip etsin minnaklarini insallah.. ecmain

Yerim ben o gobusun icindeki prensesleri yahu bende azcik bi gobek var ama gobek mi bebek mi bilemiorum kuzum ada da zaten son ayda gobek cikti
Ayyy bende adayi birde daha belli olmayan ama pasa diyelim yerim sizi canim gobus cikar daha 14+ dasin degilmi tatlim bizler yeni yeni gobuslendik

Ayy cok sevimli bende hayatim boyunca ilkkez gibekli oldum. Ama istiyorum ki hamile gobegi gb olsun artik. Ahh biz kadinlar 2 kilo alsak kafayi yeriz ama hamile kalinca ciksin gobis diye heycandan duramiyoruz. Ahh analik

Kizlar ruyamda bebegimi dogurmusum emziriyodum ama Ada cok uzuluyodu kardesi emdigi icin kiskaniyodu ayyy cok guzel bi bebekti cinsiyetini bilmiyom ama ayni adanin bebekligiydi

Hadi inşallah bitanem, sağlıkla al güzel bebeğini kucağına. Allah hayırlara çıkarsın rüyanı. Ada'nın bebişi kıskanacağı kesin olduğuna göre, çok güzel bir bebek olacağı da kesinleşti. Maşallah şimdiden

Ayyy kiskanmasa keske teyzesi cok uzulurum bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…