bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doktorun odasinin onunde oturdum bekliyorum :))))
Ayyyy pasa pasa pasa pasa totem yapiyorum canim rabbim saglikla pasa nasip etsin hakkinda hayirli olan hangisi ise o olsun canim pasa pasa nasip etsin insallah

Dmi cok hosuma gitti benim de

Sanırım lise ya da üniversitenin ilk yılıydı Buket Uzuner'in Kumral Ada Mavi Tuna'sını okuduğumda o günden beri kızım (hatta oğlum da olsa) ismini Ada koyucam demişimdir. Eşim de yıllar önce bir filmde Mavi ismini duymuş, beğenmiş. O da kızım olursa ismi Mavi olacak derdi hep. Şimdi inşallah kızımız olacak ve isminde mutlaka Mavi olacak. Mavi Ada site ismi gibi, otel adı gibi durunca Ada'dan vazgeçtim. Şimdi ben de Mavi'nin yanına isim düşünüyorum. Ve sen kuzucuk kararlı olduğum isimlerden birini halihazırda prensesine koymuş, ikincisini de koymayı planlıyorsun. Aynı forum, aynı hamilelik haftası gibi tesadüfler de bir araya gelince, bizim aramızda bir bağ olduğu kesinleşti

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Aynı şeyi dün tüm şiddetiyle yine yaşadım. İdrarı ben de çok tutarsam, hem yapmakta zorlanıyorum hem de çok ağrım oluyor. Doktoruma sormuştum, idrar kültürü de verdim temiz çıktı.

Sende mavi derin koy kuzum yaaa ne guzel belki benimde kizim olur adi mavi derin olur

Ya gece cok sksnca aynisi banada oluyo kasiklarima agri giriyo bence tuttugumuz icin oluyo

Takvime bakiyorum da ne cabuk gecti zaman 8 hafta yazan gunler vardi yok kese yok bebek gorduk mu yok kalp atisi duyduk mu. Cinsiyetleri bile ogrendik neredeyse yariladik hamileligi.
Bugün çok yakın bi arkadaşımla görüştük 22 haftalık hamile ilk bebeği 18 haftam kaldı bebeğimi görmeye artık.çok hızlı geçiyor zaman ilk günler gibi değil dedi. Bir yandanda çok korkuyorum doğum nasıl olcak diye düşünüyorum çok tuhaf bi haldeyim diyor. Bende 1 günde bitecek doğumda acısıda kuzuna sarıldınmı unutursun güzel şeyleri düşün dedim. Gerçekten zaman hızlı akıyor artık ilk zamanlar gibi değil. Ozaman kese gördük kalp atışı nezaman diye bekliyordum şimdi ayrıntılı usg bekliyoruz bi bakmışız kucağımızda:)

Aynen bende cok sikisinca idrari cok agri oluyo kasiklarda

Hic gecmiyor zaman kuzum yaaa daha cok var gibi

Valla bana geliyo hiiic gecmiyo hep evde yatmk zorunda olunca da hic mi hic gecmiyo 17 hazirani nasil beklicem diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…