bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah paşana canım artık gramlar konuşuyor 1 2 ay sonra kilo olcak inşallah. Geçen hafta cuma 160 grdı benimki şimdi 200 olmuşumdur sizce aynı gündeyiz ya merak ettim. Canım kilo az evet ama bebeğin kilosu normal bence ilerleyen haftalarda çok kilo alcaz zaten. Kilo vermediğin sürece bence iyisin. Sağlıkla kavuş paşana

Saglik ocaginada baktira bilirsin canim ben iki defa saglik ocaginda baktirdim cunku ac olmak gerekiyor ben carsiya ac ac zor giderim midem bulanir saglik ocagindada yaptirabilirsin dedi doktorum saglikla kalin
sağlık ocağındaki ebe geçen kontrolde doktora gidip kontrol amaçlı idrar tahlili yaptır bir ara demişti. ben de sağlık ocağında yapılmadığını düşünmüştüm. o ebeye hiç güvenmiyorum zaten. nerde cins bi tip var bana denk gelir.

gece de elimizde değil ki. ne zaman rahatsız etmeye başlanırsa o zaman uyanıyoruz sanırım
Ben çok sık çıkıyorum idrara özellikle geceleri uykum hop bölünüyor öyle ağrı falan olmuyor bende ama son zamanlarda akıntım çok öyle konuşulunca şüphelendim ilk gittiğimde yaptırmıştım idrar tahlili temiz çıkmıştı bu gidişinde de yaptıracağım bakalım

Bir daha gidişin de sor sağlık ocağında yapılamıyor mu? En azından utansın uyanması varsa oda canım hemşirenin,doktorunun değişti de biliyorsun tabi gittiğin sağlık ocağında varsa başka bir hekim ile ebe

Yaaaaa offf yaaaa tokatliycam gelip o doktorlari en son

Yaaaaa offf yaaaa tokatliycam gelip o doktorlari en son
Çocuk göstermiyorsa doktor ne yapsın :)
Ben de gittim bugün göstermedi benimki de.
Doktorum da tanıdık yani hareketle alakası yok pozisyon almayınca görünmüyor dedi baya da uğraştı, açmadı bizimki.

Çocuk göstermiyorsa doktor ne yapsın :)
Ben de gittim bugün göstermedi benimki de.
Doktorum da tanıdık yani hareketle alakası yok pozisyon almayınca görünmüyor dedi baya da uğraştı, açmadı bizimki.
Amannnn bizimki de acmazsa bilmiyom esim soz verdi ayni gun bida gideriz baska poliklinige diye

İlk çocuk 12 yaşında deyince 35 üstü sanmıştım Can'ım. Ne kadar genç anne olmuşsun. Bunu da olgunluk çağı bebeği olarak büyüt inşallah.
Evet genç anne oldum şimdi ayni boydayiz nerdeyse arkadaş gibiyiz ama tecrübesiz din tabi şimdiki bebis bu yönden şanslı olgunluk var ve en büyük destekçim oğlum var Rabbim hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :))

mavi hira -mavi arya-mavi tanem

Benim gobek aldi basini gidiyor :) zaten ikizlerde 4 ayliksam 5 aylik gibi dusunulmeliymis tatlim ama goren ikize gore kucuk gobusun diyorlar zaten benim hic gobusum yoktuki :)
Canım kızlarda göbek geç çıkar. Kız böğürlerde saklanırmış. Erkek tam önde ben burdayım diyor hemen. A Antihindistancevizi Seninkide kızdı dimi canım kızlar geç belli olur canım. Sağlıkla gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…