bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kıyamam sana üzülme bitanem, o kıskanacak, sen onu öpüp, sevip, koklayacaksın, o da hemen rahatlayacak. Sen alıştır kendini. Bol bol bu konuyu araştır, oku. Nasıl davranman gerektiğini bilirsen Adacık hiç üzülmez, hırçınlaşmaz, öper, sever kardeşini
Ayyy kiskanmasa keske teyzesi cok uzulurum bennn

Himmm anladim ne bilim pasalarda cikiverdi gobusler bunda ikiz kucuk gobus var bilmeyen hamile sanmaz beni canim :)

Kizlar ya birsey sorcam ama garipsemeyin
nasil durmadan Doktor degistirebiliyorsunuz, misal cinsiyet ögrenmek icin baska doktora gidebiliyorsunuz ? Bizim burda mümkün degil
Canım doktor değiştirmiyoruz sadece cinsiyet için herhangibir doktora girip muayene oluyoruz. Niye mümkün değil orada.

Hayirlisi kuzum gosterse insallah ya belirsizlik berbat bisey artik minik minik seyler aliyim istiyorum

Hayirlisi kuzum gosterse insallah ya belirsizlik berbat bisey artik minik minik seyler aliyim istiyorum

Bitaneciğim tek merakın, tek sabırsızlığın bu olsun. Bebek sağlıkla gelsin yeter ki. Artık çok üzerinde durma. Anlıyorum merakını. Başka şeye odaklan. Bitti mi battaniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…